Cokolada = Seks ?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mmm.. dobitna kombinacija! Osim ako devojka ne pati s raraznim dijetama, kalorijama... pa vam propadne plan.

Moj je moto-...bes dan bez cokolade, a i bez sexa.. Pa kad se to onda lepo spoji... milina!

A ni sladoled uopste nije los-samo malo vise maste.. i ne morate sex obavezno imati u krevetu! Postoji jedno mesto gde mozete koristiti sve sto pozelite, a da ne strahujete od ulepljivanja, prljanja posteljine...

A tetoviranje u pauzama vodjenja ljubavi, heheh, .....

Probali dorucak u "krevetu"? Jogurt? Ko ga voli nek izvoli... Pogotovo u letnjim danima, pa jos ako je vocni...pa hladan... pa klizi...mmm...

Ali ipak br. 1 jeste cokolada, u raznim stanjima...

Joj ne mogu vise da pisem, ipak sam ja sama....
Odoh po cokoladu!

gladna:
Mmm.. dobitna kombinacija! Osim ako devojka ne pati s raraznim dijetama, kalorijama... pa vam propadne plan.

Moj je moto-...bes dan bez cokolade, a i bez sexa.. Pa kad se to onda lepo spoji... milina!

A ni sladoled uopste nije los-samo malo vise maste.. i ne morate sex obavezno imati u krevetu! Postoji jedno mesto gde mozete koristiti sve sto pozelite, a da ne strahujete od ulepljivanja, prljanja posteljine...

A tetoviranje u pauzama vodjenja ljubavi, heheh, .....

Probali dorucak u "krevetu"? Jogurt? Ko ga voli nek izvoli... Pogotovo u letnjim danima, pa jos ako je vocni...pa hladan... pa klizi...mmm...

Ali ipak br. 1 jeste cokolada, u raznim stanjima...

Joj ne mogu vise da pisem, ipak sam ja sama....
Odoh po cokoladu!

Hvala na lepom i opširnom odgovoru. ;)

Ne povezujem nesto mnogo cokoladu i sex.Moze i cokolada bez sexa, a i sex bez cololade. Kazu da ljudi koji nisu zaljubljeni treba da jedu cokoladu, jer sadrzi sastojak koji se ne luci u telu osobe koja nije zaljubljena, zaboravila sam kako se zove. Po ovoj logici sex i cokolada bas iskljucuju jedno drugo. :P

iluzionista:
Devojke, u kojoj meri je ovo tacno?
Imate li sta da kazete na ovu temu?

I pitanje za Gazdaricu: Kazes da si imala iskustva sa hranom. Dakle, kakav je osecaj lizanja cokolade ili eurokrema sa tela voljene osobe. :wink:
Osećaj je nikakav, ukus specifičan - sladak i slan, a miris ogavan.
Nije baš zdravo, a bogami ni normalno lizati znoj..... fuj! bljak! 8 )

ili sex ili cokolada..mozak oslobadja iste supstance i dok jedemo cokoladu i dok sexamo..raspolozenje raste, zadovoljstvo i bla bla..ma kakva cokolada pored sexa hehehe..jesam lizala sladoled..sa necega..iiiii jela sam tortu sa necega..ali losa ideja..bila sam obucena..doduse, pocepala sam tu majicu sa sebe..sebi whatever..ulepi se covek..

:evil: joj shto volim da kvarim zhurku ! :evil:
deco este chuli nekad za kandidu ?
to je neshto chega ima u nama
a jel znate chim se kandida hrani ?
shecerom !
e pa fino
kad pochesh izvesne delove tela da filujesh razno raznim stvarima kojima mesto tamo nije
onda napravish gozbu svojim gljivicama, a onda se one mnozhe i mnozhe i mnozhe :evil:
e onda posle idesh kod chika doce pa te on filuje razno raznim stvarima
i to tako traje...
e pa onda ako se to ne lechi onda to dovede do razno raznih vaginitisa & stuff

so...chokolada, med & ostalo no no !

a i koji ce mi uostalom to u krevetu, to se konzumira samo kad si sam i jadan :roll:

joooj,ja obozavam cokoladu :-)
ali...ne razumem pitanje...hmmm
1.da li cokolada podstice zelju za sexom (=afrodizijak)?
2 da li je cokolada dobra u toku sexa?
3.da li cokolada moze da bude zamena za sex i obrnuto?

mislim,koje od ovog???
ili nesto sto nije navedeno?

Ja imam neko skroz drugacije vidjenje cokolade. Cokalada inace obiluje secerom...koji kako je poznato brzo i burno sagoreva u organizmu i time daje privremenu snagu misicima. Ali je ipak i stetna za organizam zbog stetnih supstanci...pogotovo u velikim kolicinama.

Meni uopste nije afrodizijak....tj ne pali me to...
U sexu, ili bolje receno pojedena pre sexa, moze da ima nekog minimalnog zanemarljivog efekta. Mada je potpuno nepotrebna....osim kod ljudi anemicnih ili extra kilavih...kojima svaki vid pomoci dobro dodje.
Ali za sex igrice koje vi ovde prejudicirate cu uvek pre odabrati sladoled nego cokoladu... lakse se stavlja...lakse se skida...

raindog:
:evil: joj shto volim da kvarim zhurku ! :evil:
deco este chuli nekad za kandidu ?
to je neshto chega ima u nama
a jel znate chim se kandida hrani ?
shecerom !
e pa fino
kad pochesh izvesne delove tela da filujesh razno raznim stvarima kojima mesto tamo nije
onda napravish gozbu svojim gljivicama, a onda se one mnozhe i mnozhe i mnozhe :evil:
e onda posle idesh kod chika doce pa te on filuje razno raznim stvarima
i to tako traje...
e pa onda ako se to ne lechi onda to dovede do razno raznih vaginitisa & stuff

so...chokolada, med & ostalo no no !

a i koji ce mi uostalom to u krevetu, to se konzumira samo kad si sam i jadan :roll:

E, baš si prase... :lol: Partibrejkeru. :mrgreen:

peach:
joooj,ja obozavam cokoladu :-)
ali...ne razumem pitanje...hmmm
1.da li cokolada podstice zelju za sexom (=afrodizijak)?
2 da li je cokolada dobra u toku sexa?
3.da li cokolada moze da bude zamena za sex i obrnuto?

mislim,koje od ovog???
ili nesto sto nije navedeno?

Teme su:

1. Čokolada i poslastice od čokolade kao afrodizijaci
2. Igre sa čokoladom, tj. lickanjem i grickanjem sa tela partnera/partnerke

Eto baš tako. ;)

@hani
pa to zato sto ja nisam bila tu :-)
btw.nesto mi se previse "vatas" s ovim iluzionistom,razmisli malo...ipak si ti clanica lez lobija :mrgreen:

e,sad kad sam shvatila sta je tema :lol: da odgovorim:
ono prvo-da,ono drugo nisam probala :-(...zvuci zanimljivo

hani,si zainteresovana za neko valjanje u toploj cokoladi ili cemo isprljati peri kauch?

tradicionalno yebacki recept su jagode umocene u cokoladu...

istopite cokoladu za kuvanje sa malo putera i u to umacete jagode i stavite na stranu da se cokolada stegne...i uz to ide sampanjac...

cokolada se zagreje, pa se uzme puna saka, curi, curi sve vreme, ruke se stave na ledja divnog muskog bica i saka se otvori. Cokolada se sliva.Rukama se prelazi preko ledja, sve do kraja, do dole, nize, nize.onda se sve to polize.
Pri tome divno musko bice ne sme da se pomera, da pusta zvuk niti da pokaze sta jos zeli.
Ima toga jos, odnapred, sa strane, ali recepte dajem na drugoj adresi.
Moze?

Back