Cokolada = Seks ?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mario80:
d1:
mario80:
stavim ga u teglu nutele....pa.... :twisted:
daj mario stvarno.... malo mi je falilo da ti posaljem post u fazonu "i ujutru tata kad pozeli nesto slatko iz frizidera...."...

zivim sam...ali dok se okrenem...klinka je vec zavukla nos u teglu...posto znate kako vole slatkise...pa sta da radim.... :twisted:

Pa ti znash zashto zivish :!: Da ga umachesh u teglu nutele tc tc tc :?: Jesi li pokushao to sa devojkom :?: Ne da je dobro, mmmm :roll: ( mislim na pravu zrelu devojku , a ne na klinke koje spopadash) 8)

Kad malo bolje razmislim, nisu bas kompatibilni cokolada i sex...Cokolada je zamena za seks, a kada je sex dobar cokolada je suvisna, a mozda i gresim :? Nekako mi kombinacija deluje "prezasiceno", iako mi je na prvi pogled zvucalo dobro :!:

iggymag:
mario80:
d1:
mario80:
stavim ga u teglu nutele....pa.... :twisted:
daj mario stvarno.... malo mi je falilo da ti posaljem post u fazonu "i ujutru tata kad pozeli nesto slatko iz frizidera...."...

zivim sam...ali dok se okrenem...klinka je vec zavukla nos u teglu...posto znate kako vole slatkise...pa sta da radim.... :twisted:

Pa ti znash zashto zivish :!: Da ga umachesh u teglu nutele tc tc tc :?: Jesi li pokushao to sa devojkom :?: Ne da je dobro, mmmm :roll: ( mislim na pravu zrelu devojku , a ne na klinke koje spopadash) 8)

ma uvek ima ozbiljnih devojaka....ali sto volim decuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! 8)

iggymag:
Snezna_kraljica:
bajadera:
Eurokrem ume dobro da posluzi...
jeste li probali to, ali da koristite med? meni je to oduvek bilo primamljivo...

Pa kako da se mrdamo. Bash se ulepi. Znam po prstima.
Ja sam za eurokrem. Brze se topi od cokolade(istroshio sam jednom bombonjeru, al` shto se sporo topi-al` kad se dodje do fila... :roll: , al` opet dugo vremena prodje-lipshi magarche do zelene trave, pa smo u pomoc pozvali kanticu starog dobrog eurokrema, mmmmmmmmmm :wink: )
Med je zakon! :lol: Jos ako je sa orasima... :wink: :lol: :lol:

Ode čovek kod doktora i kaže:
-doktore neće žena da mi puši
-O pa to je lako-reče doktor-umoči k***c u krem pa joj ga onda daj
I ode čovek kući sav sretan da isproba doktorov savet.Posle nedelju dana isti taj čovek se vrati kod doktora i doktor ga pita:
-šta je žena opet neće da ti puši
-ma ne doktore ne može da dođe na red od dece-reče čovek

geda:
I ode čovek kući sav sretan da isproba doktorov savet.Posle nedelju dana isti taj čovek se vrati kod doktora i doktor ga pita:
:D :lol:

geda:
e a nije to pocetak :D isti taj ciga krao peglu u robnoj kuci i naravno uhvate ga ... i bio sef robne kuce neki duhovit covek i kaze mu ajde pusticemo te i dacemo ti peglu al da je na onoj tvojoj spravi preneses preko ulice (sprava sto se deca prave)...
i on probo malo levo malo desno i uspe i ode sa peglom .., i kad je doso kuci da zeni peglu i pravo u sobu i zakljuca se da mu nesmetaju. prodje malo i cuju ga kako stenje kuka pogleda zena kroz kljucaonicu i ima sta da vidi ovaj stavio tegove na istu spravu i vezba .. kad to videla zena poce da kuka ...'JOOOO'meni sta to radis bre crni a on joj kaze cuti tamo ocu ves masinu da ti donesem... :D :D
al nije to sve ima i treci deo tog vica dok je prelazio ulicu posle nekog vremena udari ga auto i odnesu ga u bolnicu i sve ga okrpe al sprava gotova i morali da je odsekuuuu.... i tako on jadan sav nikakav lezi u bolnici oporavlja se al dusa mu bolna grdno i pita on jednog crnca koji je lezao kod njega u sobi 'sta ces ti brate ovde ti si ceo i zdrav kolko vidim ' a ovaj mu kaze ' ma cigoo napio sam se i silovo sam neku zenu i sad ocu da se kaznim doso sam da mi odseku onu moju alatku sto me je dovela do zatvora da me ne dovodi u iskusenja vise '
eee kad je to ciga cuo on se grdno obradovo i odma zove doktora i pita joj doktore a kad vi njemu odsecete njegovu spravu jel moz da je meni prisijete ... i tako i bude .. vrati se ciga u mahalu i navali na sve sto mrda i sto se krije dok piski samo svoju milevu nedira... i na kraju njoj se smucilo vise i kaze ona njemu ' more cigo more sve si zene iznapado samo mene nediras ko da sam kuzna a ciga njoj kaze beezi bre zeno kud cu da te j.... sa tudju spravu :shock: :shock: :shock:

Nisi čuo ciga nesrećno završio,jedan dan mu poplavi jedno jaje i ode kod doktora.Doktor mu nakon pregleda kaže da se zarazio nekom tropskom bolesti i da treba da mu odseku jaje da se zaraza nebi proširila.Kad posle operacije dva tri dana poplavi mu i drugo jaje i doktor mu kaže da se sigurno zaraza proširila i da hitno moraju odseći i drugo jaje.Kad opet posle dva tri dana poplavi mu i k***c i doktor mu odseče i njega.Kad posle dva tri dana cigo opet dođe kod doktora.
-Šta je sad bilo-začuđeno upita doktor
-poplavile mi i noge-reče ciga
Doktor se sagne i pažljivo pregleda i reče:
-da tebi farmerice ne puštaju boju

geda:
Nisi čuo ciga nesrećno završio,jedan dan mu poplavi jedno jaje i ode kod doktora.Doktor mu nakon pregleda kaže da se zarazio nekom tropskom bolesti i da treba da mu odseku jaje da se zaraza nebi proširila.Kad posle operacije dva tri dana poplavi mu i drugo jaje i doktor mu kaže da se sigurno zaraza proširila i da hitno moraju odseći i drugo jaje.Kad opet posle dva tri dana poplavi mu i k***c i doktor mu odseče i njega.Kad posle dva tri dana cigo opet dođe kod doktora.
-Šta je sad bilo-začuđeno upita doktor
-poplavile mi i noge-reče ciga
Doktor se sagne i pažljivo pregleda i reče:
-da tebi farmerice ne puštaju boju

i ovaj je dobar ciga navalio na zenu svako vece ruse krevet a ona nikako da ostane u drugom stanju ...ono vec ga zezaju cigani po cergi i on sta ce odvede je kod doktora i sad udju oni zajedno kod njega i doktor pocne da im objasnjava kako mora da rade ovo pa ono i kako on veruje da ce hofmanove kapi da zavrse posao... i glavno on na kraju izjuri cigu napolje da pregleda zenu na miru i kako je ciga izasao napolje tako doktor nategne ciganku i samo sto je dok zavrsio akciju upada ciga da pita nesto i uhvati doktora sa spravom van radnje ( slica) i pita on doktora to sto je hteo i dobro sad bi da krene pa pridje doktoru i onako konspirativno u pola glasa e doktore ispo ti hofman ha haa :D :D
al ovaj je najbolji krene ciga na pijacu i kod pijace ga savataju pripiti skinsi i ojade ga od batinai narod se skupio pozovu hitnu pomoc i odvedu ga kod doktora i kad su dosli vidi doktor ovaj sav podnaduo otecena glava malo i pukla koza na glavi i kaze sestro ja ovde nista nevidim dodjite obrijte mu glavu da mogu da ga usijem ciga kuka jao nemoj doktore al dzabas obrijase ga pa ga okrpise i ajde sad kuci ... on jadan sve izokola do male i kad je teo da preskoci ogradu da prodje kroz komsijsko dvoriste do kuce vidi ga mali komsija i pocne da vice bracooo evo ga skinheds pomagajte i ovi izjure pa udri cigu ojade ga nacisto i bace u jarak pored puta tu on odspavo malo pa kad se probudio da krene kucivide ga neke cigancice koje su posle u komsiluk i odma daju uzbunu dotrcase komsije i udri cigu udri nacisto ga razbise ostave ga tu de je kad se ovaj oko pola noci opet osvestio nekako dopuzi do kuce al kad je ulazio unutra vidi ga matori deda cigan i neprepozna ga i odma u kuknjavu evo su skinhedsi skocise deca i omlatise ga i oni i na kraju ga pozna najstariji si zaustavi ostale i odvedu ga do cesme da se opere malo pa ga pitaju pa de si ceo dan nema te brinuli smo a on im kaze j****e se bre cigani evo tek sam skinheds pola dana i mrzim vas najstrasnije kako li ce da bude za pola godine ha haa jeste crnjak ali je dobar :twisted: :twisted:

Ja probala jednom sladoled od cokolade i zayebala se maximalno. Stavila ja sladoled na njega, ono se sve rastopilo, curi, ulepila se ja, ulepio se on, ulepio se krevet, ma sve je bilo bljak. Brzo posle lepljivog sexa (i nije bilo nesto) odosmo pod tus. :wink:

chokolada:
Ja probala jednom sladoled od cokolade i zayebala se maximalno. Stavila ja sladoled na njega, ono se sve rastopilo, curi, ulepila se ja, ulepio se on, ulepio se krevet, ma sve je bilo bljak. Brzo posle lepljivog sexa (i nije bilo nesto) odosmo pod tus. :wink:
U tu svrhu su ti najbolji slag i eurokrem... :wink:

chokolada:
Slag bas ne volim (mnogo je sladak), ali eurokem zvuci ok. Znam samo da sladoled "nece vise da se desi".
Zar se ne ulepi covek i sa eurokremom i slagom? Mislim ipak j i to lepljivo!

Ne bi se slozio za shlag. ;) Ako ga sama pravis, mozes da podesavas slatkocu. :lol:

Eurokrem se ne topi toliko kao sladoled. Tako da ce najverovatnije biti oblizan pre nego sto se otopi... :lol: Ali, stvarno ne smem sad da razmisljam o tome.... ;) Nisam u situaciji kad mogu da si dopustim da se uzbudim... :lol:

chokolada:
iluzionista:
Ne bi se slozio za shlag. ;) Ako ga sama pravis, mozes da podesavas slatkocu. :lol:
Moracu onda da nadjem nekog ko zna praviti slag. :wink:

iluzionista:
Ali, stvarno ne smem sad da razmisljam o tome.... ;) Nisam u situaciji kad mogu da si dopustim da se uzbudim... :lol:
Sto? :shock: Jesu li ti tesne pantalone? :lol:

Idem u grad, sada... Ne smem da razmisljam o chokoladicama. :P

chokolada:
iluzionista:
Moracu onda da nadjem nekog ko zna praviti slag. :wink:

iluzionista:
Ali, stvarno ne smem sad da razmisljam o tome.... ;) Nisam u situaciji kad mogu da si dopustim da se uzbudim... :lol:
Sto? :shock: Jesu li ti tesne pantalone? :lol:
Bice da su pantalone :lol: :lol: :lol: :wink:

Back