chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Strasno je zao... Mene sve neka vrucina uhvatila, a on namerno potpaljuje. Neka, neka juricu ja njega eurokremom!dadap:Znaci zao si...![]()
![]()
:wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strasno je zao... Mene sve neka vrucina uhvatila, a on namerno potpaljuje. Neka, neka juricu ja njega eurokremom!dadap:Znaci zao si...![]()
![]()

Ma rekla sam mu ja da ce se vratiti iz grada, a onda... :wink:chokolada:Strasno je zao... Mene sve neka vrucina uhvatila, a on namerno potpaljuje. Neka, neka juricu ja njega eurokremom!dadap:Znaci zao si...![]()
![]()
![]()
chokolada:Ma evo me, izbacilo me nesto sa interneta.iluzionista:A, gde nestade chokoladica? :?
A sta ti mislis da je meni lakse posle one price, a?
Mogao bi ja i da nastavim... "A onda su polako zaskripela vrata. To si bila ti, potpuno naga..."
Itd... Ili mozda: "Pokusavao je da nasapunira ledja, ali mu nije ishlo. Pomislio je da bi sve bilo lakse kad bi ona bila tu... Lagano bi ga masirala sapunom, ne mogavsi da izdrzi a da se ne pribije uz njega svojim telom... Ne pustajuci ga da ode..."Mislim da smo ti rekle da sad ides...iluzionista:chokolada:Ma evo me, izbacilo me nesto sa interneta.iluzionista:A, gde nestade chokoladica? :?
A sta ti mislis da je meni lakse posle one price, a?
Nije ta prica jos gotova...Mogao bi ja i da nastavim... "A onda su polako zaskripela vrata. To si bila ti, potpuno naga..."
Itd... Ili mozda: "Pokusavao je da nasapunira ledja, ali mu nije ishlo. Pomislio je da bi sve bilo lakse kad bi ona bila tu... Lagano bi ga masirala sapunom, ne mogavsi da izdrzi a da se ne pribije uz njega svojim telom... Ne pustajuci ga da ode..."
:wink: Ajde nastavi... Super je do sada... :wink:iluzionista:Nije ta prica jos gotova...Mogao bi ja i da nastavim... "A onda su polako zaskripela vrata. To si bila ti, potpuno naga..."
Itd... Ili mozda: "Pokusavao je da nasapunira ledja, ali mu nije ishlo. Pomislio je da bi sve bilo lakse kad bi ona bila tu... Lagano bi ga masirala sapunom, ne mogavsi da izdrzi a da se ne pribije uz njega svojim telom... Ne pustajuci ga da ode..."
chokolada:Strasno je zao... Mene sve neka vrucina uhvatila, a on namerno potpaljuje. Neka, neka juricu ja njega eurokremom!dadap:Znaci zao si...![]()
![]()
![]()
ops: 
Veliki medeni pozdrav mojim omiljenim forumskim slatkishima. Hvala...iluzionista:chokolada:Strasno je zao... Mene sve neka vrucina uhvatila, a on namerno potpaljuje. Neka, neka juricu ja njega eurokremom!dadap:Znaci zao si...![]()
![]()
![]()
ops:
E, sad stvarno idem.Bash ste slatkishi: Dada marmelada i chokoladica.
Veliki medeni pozdrav mojim omiljenim forumskim slatkishima.
![]()
ops:DellBoy-011:E pa ovako:
naredja ona par jagodica po sebi, ja sve smažem.
Isecka nektarine na kriške, ja opet smažem i ne ostane ni jedna kapljica.
Odem ja, u pola noći, nešto da pojedem konkretno, ona se pojavi u trpezariji i kaže: ti si stvarno opterećen NEKTAR MARMELADOM!
I ko je sad opterećen![]()

ops: 
. Mozda ste preterali sa kolicinom?? Koja5:Skroz se slazem sa Marcusom, sa sladoledom je suuuper. Kombinacija toplo-hladno cuda cini. Mozda ste preterali sa kolicinom??
Iluzionista, fina pricica, podseti me na jedno jesenje popodne kad sam...
marcus.hf:http://www.mypleasure.com/education/sexed/edible_aphrodisiacs.asp
pa ko voli nek izvoli....
KRATAK CITAT:Chocolate: Scientists have now established what women have known for centuries -- chocolate is one of the most effective aphrodisiacs available. Bring your lover some Godiva, devil's food cake or chocolate-covered strawberries and watch her swoon with delight.
Ali, eto... Tu je Marcus sa slichnim ukusom (
Živela čokolada. 

e to!meni je cokolada sedativ a ne afrodizijakshiba:teze mi je skinuti se sa cokolade nego sa ....da vas pogresno ne vaspitavam..... navucena sam jos kao dete. za mene ona nije afrodizijak jer se od nje smirim za sekundu. kako god da okrenes serotonin radi svoj posao. zato sam valjda happy i bez dopinga.
upravo cepam eurokrem iz kantice, a sutra cu da se bacim na proactiv da ne dobijem bubuljice na licu.

hanibal77:e to!meni je cokolada sedativ a ne afrodizijak
i ne delim je ni sa kim!muza ce mi svalerka vratiti istog,moze se deliti u beskonacno a cokoladu...pa moze da mi vrati samo onu foliju![]()
Bože što ste neinventivni... pa sta te briga ionako se ne sexas ni sa kim odavdeiluzionista:Da... Može i tako da posluži.... Kao "zamena za sex"....Bože što ste neinventivni...
![]()

hanibal77:pa sta te briga ionako se ne sexas ni sa kim odavde
ili mozda...
Pričaj... Da nisi možda čula neki sočan trač? 
cula i ti si u sredistu istogiluzionista:hahahaPričaj... Da nisi možda čula neki sočan trač?
![]()
hanibal77:cula i ti si u sredistu istog![]()