Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on kaže da će tužiti svakog ko kaže da uvozi GMO.

Opet zarad ozbiljnosti diskusije, nemojmo mešati Miroslava Miškovića i Miodraga Kostića. Slične su to protuve, ali dajte da ih ipak razlikujemo.

Ти своју душу не чуваш (само мислиш да је чуваш). Али то је тема предубока и за твој доста отворени ум, треба ти пракса (молитвена). Разумем твоју забринутост за децу, али погледајмо трезвено:

Мораш својој деци понудити здраву ДУХОВНУ ХРАНУ (свето Причешће), а не само телесно здраву, јер је све ПОВЕЗАНО БОГОМ.

Када људи одбацују и кваре (јересима) ЗДРАВУ ДУХОВНУ ХРАНУ (свето Причешће), тада Бог допушта да се ТЕЛЕСНА ХРАНА у којој људи виде спас и замену за духовну поквари и отрује.

Људи не знају (или неће да схвате) да због њиховог одбијања духовне хране, она пропадљива и телесна постала узрок њиховог робовања најнижим животињским страстима.

Стога Бог ДОПУШТА најгорим људма у свету (власодржцима које само ЗБОГ НЕПОКАЈАНИХ БЕЗАКОЊА ЗАСЛУЖИЛИ на нашој грбачи са правом) да потрују ту једину храну коју ишту синови земаљски, не би ли они потражили спас у молитви према Богу своме - Исусу Христу и небеској храни, КОЈА ОД СВАКЕ БОЛЕСТИ ЛЕЧИ!

Jel može ukratko, hoće li se istinski vernici razboljevati od korišćenja GMO jedanko kao i nevernici ili će biti zaštićeni višom silom? Konkretno mislim na ovozemaljski život i telesno zdravlje.

p.s. ono "soft fud vepn" ćirilicom je "prajsles".

Није заговорницима ГМО хране циљ смањење популације, или барем више није.
Има ту свакаквих комбинација и нових простора за зараду.
Рецимо маса оних који оболе због ГМО биће лак плен за лекаре којима неће бити у интересу излечење људи, већ дугорочно одржавање болесника у ,,медицинском ропству" са све сталним посетама лекарима и болницама и наравно наплатама...
А тек фармако мафије да и не говорим.
А пошто се то не може тек тако исфинансирати у игру улазе банкари... Непроцењиво!
:per::zper::per:

Jel može ukratko, hoće li se istinski vernici razboljevati od korišćenja GMO jedanko kao i nevernici ili će biti zaštićeni višom silom? Konkretno mislim na ovozemaljski život i telesno zdravlje.

p.s. ono "soft fud vepn" ćirilicom je "prajsles".

Разбољеваће се, уколико их неко не обавести да су се појавили отрови у храни коју купују. На сву срећу, ми зилоти смо међусобно добро повезани и лепо се допуњујемо и подржавамо, али ме остали брину (многи немају никог свог чак и кад имају породицу).

Правовремена информација и опрез шта се купује су увек добитна комбинација.

Проблем је што је Србија у медијском и сваком другом МРАКУ (духовни је најтамнији), и што су сви властодржци (и политички и црквени) потплаћене пудлице мулти-компанија.

Против тог мрака се иде СТРПЉИВОМ кампањом ''од уста до уста'' (исто ко за вакцине). Нема брзог успеха код буђења успавног медведа.

Ја само истичем да људе полако треба будити из духовног сна (равнодушности ПРЕМА ИСТИНИ и незаинтересованости за опште добро), треба бити стрпљив, препознати властодржачке саботере и тролере, не трошити се на њих, сносити слабости зобмираних и испраних људи ТВ хипнозама.

Дакле кључне речи су: уздање у Бога, трудољубље, храброст и дуготрпљење (стрпљивост).

Људи су у духовни сан упали јер не ишту царство небеско, већ земаљско стога лако постају плен оних који нуде ''штап и шаргарепу''.

Будност и трезвеноумље ће доћи само уколико се вратимо нашем светосавском корену и традицији.

Није заговорницима ГМО хране циљ смањење популације, или барем више није.
Има ту свакаквих комбинација и нових простора за зараду.
Рецимо маса оних који оболе због ГМО биће лак плен за лекаре којима неће бити у интересу излечење људи, већ дугорочно одржавање болесника у ,,медицинском ропству" са све сталним посетама лекарима и болницама и наравно наплатама...
А тек фармако мафије да и не говорим.
А пошто се то не може тек тако исфинансирати у игру улазе банкари... Непроцењиво!
:per::zper::per:

Jeste "medicinsko ropstvo", samo zaboravio si da je lecenje sve skuplje a siromasnih je sve vise, tako da dolazimo do cinjenice da ce samo bogati moci da se lece a siromasni ce izumreti. Siromasnih ima vise tako da redukcija populacije itekako uzima maha.

Разбољеваће се, уколико их неко не обавести да су се појавили отрови у храни коју купују. На сву срећу, ми зилоти смо међусобно добро повезани и лепо се допуњујемо и подржавамо, али ме остали брину (многи немају никог свог чак и кад имају породицу).

Правовремена информација и опрез шта се купује су увек добитна комбинација.

Проблем је што је Србија у медијском и сваком другом МРАКУ (духовни је најтамнији), и што су сви властодржци (и политички и црквени) потплаћене пудлице мулти-компанија.

Против тог мрака се иде СТРПЉИВОМ кампањом ''од уста до уста'' (исто ко за вакцине). Нема брзог успеха код буђења успавног медведа.

Ја само истичем да људе полако треба будити из духовног сна (равнодушности ПРЕМА ИСТИНИ и незаинтересованости за опште добро), треба бити стрпљив, препознати властодржачке саботере и тролере, не трошити се на њих, сносити слабости зобмираних и испраних људи ТВ хипнозама.

Дакле кључне речи су: уздање у Бога, трудољубље, храброст и дуготрпљење (стрпљивост).

Људи су у духовни сан упали јер не ишту царство небеско, већ земаљско стога лако постају плен оних који нуде ''штап и шаргарепу''.

Будност и трезвеноумље ће доћи само уколико се вратимо нашем светосавском корену и традицији.

Eto na kraju se ipak slazemo u svemu i o duhovnom preporodu i o obazrivosti oko kupovine hrane. Samo malo si me uvredio recenicom da ja svoju dusu ne cuvam, to jest, samo mislim da je cuvam, kako ti u stvari mozes tako nesto da mi kazes a ne poznajes me??? Ja to nikada ne bih mogao da kazem coveku koga ne poznajem.

Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!
Аутор: Еколошки Покрет Новог Сада
Упозоравамо грађане Србије да су се на нашем тржишту појавили прехрамбени производи опасни по живот и здравље обележени знаком пирамиде и именом Codex Alimentarius.
Наведени производи су се појавили на тржишту Србије незаконито, јер геноцидни Codex Alimentarius у Србији није усвојен, није ,,усклађен”, нити може бити, јер су одредбе Codex Alimentarius-а у супротности са Ротердамском и Копенхашком конвенцијом, чија је Србија потписница и које имају већу снагу од било ког закона.
Било какво мењање или ,,усклађивање” закона да би се Codex Alimentarius почео примењивати у Србији је неприхватљиво док је Србија потписник наведених конвенција.
Codex Alimentarius садржи обавезујуће одредбе о коришћењу вештачког говеђег хормона раста и антибиотика у свим врстама меса намењених људској исхрани, што ће мати несагледиве последице по здравље садашњих и будућих генерација. Све врсте прехрамбених намирница се по одредбама Codex Alimentarius-а морају зрачити да би дуже трајале, а не постоје безбедне дозе зрачења за људско здравље. У пољопривредној производњи Codex Alimentarius обавезује употребу једино генетски модификованог семена, а од 12 забрањених хербицида као најопаснијих хемијских средстава за заштиту пољопривредних производа, Codex Alimentarius на листу дозвољених једињења враћа седам, као ДДТ, линдан, малатион и друге отрове. Званичне препоруке Codex Alimentarius-а су смањиле минималне количине хранљивих материја у људској исхрани, тако да ће се у земљама које прихвате Codex Alimentarius, витамини, лековите траве (чајеви), корисни минерали бити забрањени у слободној продаји.
Аутори Codex Alimentarius-а су приликом састављања одредби планирали смрт три милијарде људи, једну милијарду од непосредне примене одредби Codex Alimentarius-а, а две милијарде од последица потхрањености и немогућности лечења, а све у циљу смањења људске популације на за њих прихватљиву једну милијарду.
Codex Alimentarius је наставак нацистичке филозофије кога је осмислио Fritz De Meer, директор фармацеутске компаније I.G.Farben (данас Novartis) која је производила Циклон Б за гасне коморе у конц логорима током Другог светског рата. Због тога је у Нинрнбергу 1945. године осуђен због злочина против човечности.
Зато упозоравамо грађане Србије, уместо Владе Србије и ресорних министарстава која су увучена у коло геноцида над сопственим народом, НЕ КУПУЈТЕ НАМИРНИЦЕ СА ЗНАКОМ ПИРАМИДЕ УЗ КОЈИ СТОЈИ НАЗИВ CODEX ALIMENTARIUS, ЈЕР ТАЈ ЗНАК ПРЕДСТАВЉА НАДГРОБНИ СПОМЕНИК НАШЕМ ЗДРАВЉУ И БУДУЋНОСТИ.
Обележене намирнице због штетних састојака у себи код корисника и потомака могу да изазову малигна обољења, стерилитет, шећерну болест, атрофију мозга, импотенцију и још 60 најтежих обољења.
Добро загледајте производе при куповини, бескрупулозни произвођачи су већ добили зелено светло од одговорних политичара и описани знак ставили на своје производе, као на паковања виршли у месарама ,,Матијевић”.
Бојкотујте те производе, заобилазите такве продавнице, а ако скину знак са производа и наставе са продајом отрова, судићемо им!
Директор
Никола Алексић, с.р.

Link:

https://dzonson.wordpress.com/2010/...no-upozorenje-gradjanima-srbije/#comment-4880

Majku im masonsku fasisticku huligansku.

Ово тадићево говедо
0701-Tanjug-DRAGIN.jpg
стипендиста је МОНСАНТА,
а чиновници западних амбасада састављају коалиционе квислиншке управе
па ти види пред каквим је суновратом Србија са том бандом.

.

Mislis da genetski modifikovane hrane nema u Rusiji?
A Miskovic nije li bio pod zastitom patriote Milosevica?
Ajde nemoj da se lazemo,svi se prodaju za novac.
Problem je sto u Srbiji ne postoji gradjanska svest.
Fight NWO je primer gradjanske svesti ali kao sto vidimo prilicno je usamljen u akciji protiv mafije jer je ostatak naroda prost tj seljacki sto i nije cudo kad na tv-u gledaju selo gori a baba se seslja i moj rodjak sa sela a izmedju ide reklama Matijevic.

Poslednja izmena:
Mislis da genetski modifikovane hrane nema u Rusiji?
A Miskovic nije li bio pod zastitom patriote Milosevica?
Ajde nemoj da se lazemo,svi se prodaju za novac....
Тема је веома озбиљна, а ти си помешао жабе и бабе!

Могуће је да ти није познато, али ако имаш начина распитај се:
Критеријуми контроле здравствене исправности пољопривредних
производа и намирница далеко су оштрији него прописи у ЕУ
!!

У време Милошевића скоро да нико није чуо за Мишковића. Уосталом,
Милан Беко је на то питање одговорио недавно:
"Obogatili smo se tek posle 5. oktobra"

Link:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/194179/Obogatili-smo-se-tek-posle-5-oktobra

Задовољан?

Nisam dobio spisak zlotvora.

За почетак сличица злотврке?

3301-tanjug-MINISTARKA.jpg

- Kod nas su ušli zahvaljujući bivšoj ministarki poljoprivrede Ivani Dulić- Marković, koja je bila njihov stipendista. Javna je tajna da je o trošku „Monsanta“ više puta bila na studijskim putovanjima u Americi - kaže za Kurir profesor dr Božidar Ćurčić, šef katedre na Biološkom fakultetu.

- Ivana Dulić-Marković je odobrila da u jednom mahu u zemlju uđe 20, u drugom 200.000 tona modifikovane sojine sačme. Zatim su ušle donacije, a soja je besplatno deljena za setvu u istočnoj Srbiji i Vojvodini, pod navodom da je reč o normalnoj, a ne genetski modifikovanoj soji - kaže Ćurčić i dodaje da je Dulićeva tada dala dozvolu za uvoz modifikovanih sadnica voća, zaraženih tumorima korenja.

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/genetski-modifikovana-hrana-uvozno-zlo-69128.php

За почетак сличица злотврке?

3301-tanjug-MINISTARKA.jpg

- Kod nas su ušli zahvaljujući bivšoj ministarki poljoprivrede Ivani Dulić- Marković, koja je bila njihov stipendista. Javna je tajna da je o trošku „Monsanta“ više puta bila na studijskim putovanjima u Americi - kaže za Kurir profesor dr Božidar Ćurčić, šef katedre na Biološkom fakultetu.

- Ivana Dulić-Marković je odobrila da u jednom mahu u zemlju uđe 20, u drugom 200.000 tona modifikovane sojine sačme. Zatim su ušle donacije, a soja je besplatno deljena za setvu u istočnoj Srbiji i Vojvodini, pod navodom da je reč o normalnoj, a ne genetski modifikovanoj soji - kaže Ćurčić i dodaje da je Dulićeva tada dala dozvolu za uvoz modifikovanih sadnica voća, zaraženih tumorima korenja.

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/genetski-modifikovana-hrana-uvozno-zlo-69128.php

Cini mi se da je vec probala tu hranu.:rotf:

Ми овде имамо злочиначки подухват на делу. И у пољопривреди и у здравству. Злочинци су се увукли, захваљујући блејачким жељама овог издебилисаног народа. Сад нека једе оно што је сејао. И треба.

Pogledajte, ipak neko povlači ručnu! "U Srbiji nema GM soje", citat sa B92 sajta.

Ali pazite sada "istina i danas, ali veoma retko poneka bar mala parcela zaseje GM sojom u Mačvi i Sremu". A šta to znači? Ima ili nema?

Pozz!

Neka nam sija Sunce!

Naravno da IMA!
Kako seljak moze da zna da li je seme GM ili nije..ili bilo ko drugi ko ne uradi testiranje semena!??

Ми овде имамо злочиначки подухват на делу. И у пољопривреди и у здравству. Злочинци су се увукли, захваљујући блејачким жељама овог издебилисаног народа. Сад нека једе оно што је сејао. И треба.

Da vratimo na temu ove što su zakasnili u bioskop:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back