Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova dulićka je klonirani majmun... Neuspešno :hahaha:
Nego, meni je na dohvat ruke matijević mesara... Čim padnu demokrate, pada i mesara :mrgreen:

Па, није Матијевић једини који производи неприродне месне прерађевине. Сви већи произвођачи то исто раде. Чак и мањи су почели тако. Нема већих произвођача који животиње(биљоједе) не хране животињским концентратом и да им при том још не дају антибиотике. Па, још ако почну да убацују хормон раста и примењују зрачење, зло је комплетно - баш по ЕУ-УСА стандардима.
Матијевић је само био глупљи, па је објавио шта ради.

Poslednja izmena:
Па, није Матијевић једини који производи неприродне месне прерађевине. Сви већи произвођачи то исто раде. Чак и мањи су почели тако.
Матијевић је само био глупљи, па је објавио шта ради.

Poceli su sa mesnim preradjevinama, onda ide voce i povrce, voda...

Eto na kraju se ipak slazemo u svemu i o duhovnom preporodu i o obazrivosti oko kupovine hrane. Samo malo si me uvredio recenicom da ja svoju dusu ne cuvam, to jest, samo mislim da je cuvam, kako ti u stvari mozes tako nesto da mi kazes a ne poznajes me??? Ja to nikada ne bih mogao da kazem coveku koga ne poznajem.

Опрости за тешку реч, али по среди је забринутост за твоју душу а не омаловажавање. Свако добро.

Увек треба показивати истину, па макар она била и жалосна, и од такве истине се учити, да не бисмо дочекали горку истину, која не само да васпитава, него и кажњава због нашег немарног односа према њој.

+Св. Филарет Московски+

Ми овде имамо злочиначки подухват на делу. И у пољопривреди и у здравству. Злочинци су се увукли, захваљујући блејачким жељама овог издебилисаног народа. Сад нека једе оно што је сејао. И треба.

Да је народ мој послушао Мене, да је Израиљ (изабрани народ) ходио путевима Мојим, до ништавила бих непријатеље њихове понизио, и на тлачитеље њихове ставио бих руку Моју. Пс.80,14-15

Опрости за тешку реч, али по среди је забринутост за твоју душу а не омаловажавање. Свако добро.

Увек треба показивати истину, па макар она била и жалосна, и од такве истине се учити, да не бисмо дочекали горку истину, која не само да васпитава, него и кажњава због нашег немарног односа према њој.

+Св. Филарет Московски+

Oprastam ti brate :)
i molim se da se sve duse na planeti probude i da ih obasja beskrajna ljubav Bozija
:heart:

Ja sam onu sliku sa viršlama sa prve strane juče odštampala i zalepila na oglasnu tablu u zgradi, ali su je pocepali... :roll:

Поента је да се залепи тако да тешко може да се скине.

Најбоље на место где ће да је виде, а где не смета нити иритира ТВ зомбије.

Nemojte da se ljutite ali smesno je ... sto mnogi konzumiraju industrijski alkohol svaki dan i puse dve pakle cigare pa im je zdravlje zeznuo Codex Alimentarius..
То се све надовезује. Погрешан(или грешан) начин живота чини скуп лоших стечених навика. Кад навучеш већину људи да тако погрешно живи, онда се тај ланац лоших ствари само надовезује.

Али, није ништа смешно. Тровање дуваном је по сопственом избору, али ово тровање храном није, јер велика већина се и не пита да ли жели да једе затровану храну или не. Само се каже "бољи живот", "ЕУ нема алтернативу" и блејаре гласају, а шта су праве последице, е то се гледа ових дана и тек ће се гледати и осетити.

Pogledajte ovu vest: "Otkriven manji deo malverzacija u Institutu za kukukuruz"!!! Manji deo! Pa o čemu mi pričamo? To je sitnica, 50g ovoga, 10 grama onog,... Ej bre, pa nismo mi za igranje!!!

111584_1402-kukuruz-foto-branko-belic_f.jpg

Pozz!

Nazalost 21 vek je i ne moze se pobeci od nekih stavri koje moderno vreme donosi..

Све се може избећи и победити уз помоћ Божију, чак и ово модерно еугеничарско зло, којим властодржачке ђавоимане психопате желе да истребе више милијарди људски душа.

Елитистички сатанизам 21ог века, који је очекивана последица атеизма, хедонизма и нихилизма, ништа тако не захтева од својих робова као ПАСИВИЗАЦИЈУ и непротивљење злу.

Заиста демонски оштроумним ''надахнућем'', тај модерни тихи сатанизам на непротивљење злу обично позива и мами неком ''љубављу'', која нерасудно пренебегава разлику између добра и зла.

Мржња треба да постоји у човеку, али да буде окренута ка злу и демонима, а не ка људима који им служе (што наравно не искључује њихово доживотно кажњавање и најстрожи затвор).

Nemojte da se ljutite ali smesno je ... sto mnogi konzumiraju industrijski alkohol svaki dan i puse dve pakle cigare pa im je zdravlje zeznuo Codex Alimentarius..

Па би да их докусуриш и убрзаш им смрт, отровним месом, воћем и поврћем...

Јадна је твоја адвокатура безакоња и тешке ћеш последице због тога трпети у вечности ако се не покајеш на време.

То се све надовезује. Погрешан(или грешан) начин живота чини скуп лоших стечених навика. Кад навучеш већину људи да тако погрешно живи, онда се тај ланац лоших ствари само надовезује.

Али, није ништа смешно. Тровање дуваном је по сопственом избору, али ово тровање храном није, јер велика већина се и не пита да ли жели да једе затровану храну или не. Само се каже "бољи живот", "ЕУ нема алтернативу" и блејаре гласају, а шта су праве последице, е то се гледа ових дана и тек ће се гледати и осетити.

Sustina jeste da... moderan zivot, donosi i neke ne bas tako dobro promene, ali to je cena.. tesko je u 21.veku ziveti zdravo i cisto kao u 19 na selu ili planini.. Iz proverenih izvora znam da kod nas mnogo godina u nazad koriste svasta za ishranu zivotinja, pa sam tako i upoznao lika koji se hvali kako sa 3kg hrane ugoji pile 2kg, u gradovima od toga nemoze da se pobegne... kako da ishraniis Njujork od 10 miliona a svi hoce da jedu piletinu svakog dana, pa ko uzgaja toliko pilica :D ???

Hoces da kazes da je normalno to sto u XXI veku firme stavljaju otrove u hranu i prave degenerisane biljne i zivotinjske mutante a mi to treba da jedemo i prihvatimo tek tako???

Ma ne zelim to da kazem, NARAVNO DA NIJE NORMALNO, ali mi tu nista nemozem. ko ima para on ce da jede zdravu hranu... kako da ishranis ogromnu populaciju ljudi u visemilionskim gradovima, a standard ljudi je sve nizi, a globalne kompanije za hranu zele novac i onda koriste razne aditive i slicno da bi smanjili troskove i povecali proizvodnju, narod tu nista nemoze... ko ima para jede zdravo, ko nema ne jede..

Sustina jeste da... moderan zivot, donosi i neke ne bas tako dobro promene, ali to je cena.. tesko je u 21.veku ziveti zdravo i cisto kao u 19 na selu ili planini.. Iz proverenih izvora znam da kod nas mnogo godina u nazad koriste svasta za ishranu zivotinja, pa sam tako i upoznao lika koji se hvali kako sa 3kg hrane ugoji pile 2kg, u gradovima od toga nemoze da se pobegne... kako da ishraniis Njujork od 10 miliona a svi hoce da jedu piletinu svakog dana, pa ko uzgaja toliko pilica :D ???
Ово подебљано није тачно. Увек се може живети потпуно здраво и природно, без обзира који је век. Само је питање да ли се хоће или не.

Јел` неко тера људску стоку да буде стока? Ко тера човека да иде у Њујорк и зависи од туђих отрова?
"Модеран живот" је онај који човек изабере у свом времену. За мене је најмодерније оно што је апсолутно најчистије и најздравије. Све остало је назадовање и рад на самодеструкцији. Ако људи бирају самодеструкцију и кажу да је то за њих "модерно", па ја само могу да се сложим са њиховим жељама и пожелим им што мање патње и муке(коју сигурно не могу избећи).

Никада у историји људи нису били болеснији(сем можда у оно време "црне куге" која је харала Европом).
Ми смо добар пример. У 1950.г. само је Финска имала здравије становништво од Србије. А, данас? Срби су један од најболеснијих народа у Европи. Али, ко тера Србе да живе нездраво? Нико. То је последица нездравих навика и научених нездравих жеља.

Poslednja izmena:
Ово подебљано није тачно. Увек се може живети потпуно здраво и природно, без обзира који је век. Само је питање да ли се хоће или не.

Јел` неко тера људску стоку да буде стока? Ко тера човека да иде у Њујорк и зависи од туђих отрова?
"Модеран живот" је онај који човек изабере у свом времену. За мене је најмодерније оно што је апсолутно најчистије и најздравије. Све остало је назадовање и рад на самодеструкцији. Ако људи бирају самодеструкцију и кажу да је то за њих "модерно", па ја само могу да се сложим са њиховим жељама и пожелим им што мање патње и муке(коју сигурно не могу избећи).

Никада у историји људи нису били болеснији(сем можда у оно време "црне куге" која је харала Европом).
Ми смо добар пример. У 1950.г. само је Финска имала здравије становништво од Србије. А, данас? Срби су један од најболеснијих народа у Европи. Али, ко тера Србе да живе нездраво? Нико. То је последица нездравих навика и научених нездравих жеља.
Slazem sa sa svim navedenim, samo pokusavam da kazem celo vreme nesto drugo.... nebitno koji grad moze i Beograd da uzmemo za primer, imate platu prosecnu 300eura a zelite da se hranite zdravo, to nazalost nije moguce u bilo kojoj metropoli, ko hoce zdravo da se hrani mora da plati tri do pet puta vise za organsku hranu... Druga stvar je ziveti u provincijalnom delu zemlje ili na selu i imati svoje domacinstvo..Za mene je takodje najmodernije ono sto je najcistiji i najbolje, ali za tu modu treba para to je sustina, neko jede jeftine virsle zato sto mora, ne zato sto mu se to svidja..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back