gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
little bee:a mozes i jednostavno da je doneses kuci i da to bude to.pa ne bi je tvoja mama izbacila valjda?!![]()
Тако сам и ја урадила!
п.с. није била чивава у питању, али нема везе, вреди покушати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little bee:a mozes i jednostavno da je doneses kuci i da to bude to.pa ne bi je tvoja mama izbacila valjda?!![]()
Prvo kuče "lesike" koje sam imala najpre sam tražila nekoliko meseci... Kada sam ga odabrala, imao je 2 dana i nisam mogla da dočekam da ga donesem kući... Drugar i ja smo ga obilazili i po dva puta dnevno... dosadili onim ljudima, ali bili su baš dobronamerni pa su nas trpeliMinnie_Mouse:Hvala na pomoci.Mama je donekle pristala.Moj tata je hteo samo da je donese,ali cekamo da se preselimo,a ona vec trazi novi stan sa nekim dvoristancetom i dobrim komsijama!!!
Little bee ja takodje zelim malu,kratkodlaku,ali ja zelim onu kao sto ima Paris Hilton.Zamisljam sebe sa civavom u ruci,a na civavi Louis Vuitton ogrlicica.Bas slatko!![]()
.
)... i brinula o njemu kad negde odem.
na moje zaprepascenje rekla je ok,ako je toliko zelis i ako ces se brinuti o njoj onda je to ok.brat mi se smeje(naravno sta bi on drugo radio,a on inace ima macka persijskog,naravno u stanu),a tati nisam ni rekla jer to njega boze moj valjda ni ne zanima.
nazalost nisam u mogucnosti trenutno stavit slicice . (neznam kako)![]()
ej mili,meni je zao ali ja neznam cirilicu ,pa nemam pojma sta si mi napisa![]()
ali kako sve to???Avionom???Ja i civava everywhere
samo je stavi u torbu i idemooooo
Videcu ako skontam neko resenje,odmah je kupujem,za civavu i pasos mogu napraviti,pa mozda i putovati sa njom....
(na kraju bi me mama izbacija is kuce sve sa cicvavom)