- Poruka
- 55.168
E nek sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Misliš na Tatarsku pustinju.@Baudrillard koja je knjiga Tvrđava?![]()
Ko je napisao?Misliš na Tatarsku pustinju.
Dino BucatiKo je napisao?
Ништа он дође ту и истовари списак за продавницу и сл, небитнооо
Tartarska tvrdjava?Dino Bucati
Niko da se javi, izgleda da im se ne čita.Kada cemo sledecu?
Pa evo javili smo se ti i jaNiko da se javi, izgleda da im se ne čita.![]()

Pa pisali smo ko je citaoMeni je svejedno, svako može da čita šta mu se čita trenutno ali koja je poenta kluba onda ako se to radi potpuno bez reda
Nit se odredio rok niti se piše o knjizi, bez toga onda ni ne moramo zajedno da čitamo jer nema smisla. Ispade glasanje najinteresantniji deo![]()
Tartarska tvrdjava?
moj čovek. Nijedan naslov ne ostavim u originaluPoslije cu procitat' sade citam nesto drugo, a nemogu ti kazti!moj čovek. Nijedan naslov ne ostavim u originalu

Jesam samo ja ostala?Ja sam za klub, ali ako ne možemo nekako preciznije da se dogovorimo, onda ne mora da se insistira na njemu
Na primer: Mika objavi koja su dva dana za predloge (sa datumima), koja su dva dana za glasanje i koji je rok za čitanje, takođe sa datumima (npr. tri nedelje, nemaju svi vremena ni da nabave knjigu odmah, ni da čitaju krupnim koracima)
od onih koji su prijavili da hoće da čitaju, mislim da jesi (nisam sigurna)Jesam samo ja ostala?
, vidiš da nije frkaJoj pa nisu se svi javili. Ko je sve pročitao ?Ti, forlom, Child ..od onih koji su prijavili da hoće da čitaju, mislim da jesi (nisam sigurna)
ali, uzmi sebi vremena koliko želiš, vidiš da nije frka
.Idem odma da čitam !!!ne znam jel čita još neko, možda samo nas četvoroJoj pa nisu se svi javili. Ko je sve pročitao ?Ti, forlom, Child ..
Ja sam najgora !.Idem odma da čitam !!!