Čitalački klub - poziv na čitanje

Samo da vam čestitam na dogovoru i oživljavanju ove ideje (nije što sam je ja pokrenuo, ali stvarno mislim da je tema dobra).
Meni je Buka i bes svakako jedna od omiljenih knjiga, ali ovaj put vam se neću pridružiti u čitanju. Naravno, s nestrpljenjem očekujem vaše komentare. Možda se i uključim u diskusiju s ponekim odstajalim utiskom.

Takođe, mislim da je sjajna ideja da se u Klubu čitaju knjige koje su de facto klasika. Možda u tom pravcu može da se razmišlja i o budućim knjigama.

Samo da vam čestitam na dogovoru i oživljavanju ove ideje (nije što sam je ja pokrenuo, ali stvarno mislim da je tema dobra).
Meni je Buka i bes svakako jedna od omiljenih knjiga, ali ovaj put vam se neću pridružiti u čitanju. Naravno, s nestrpljenjem očekujem vaše komentare. Možda se i uključim u diskusiju s ponekim odstajalim utiskom.

Takođe, mislim da je sjajna ideja da se u Klubu čitaju knjige koje su de facto klasika. Možda u tom pravcu može da se razmišlja i o budućim knjigama.

Možda je bolje da se napravi nekakav dogovor da ne bude ni samo klasika, a ni samo moderna dela.

Dakle, četiri puta zaredom klasika, pa peti put nešto novije (što ima potencijala da postane klasika za koju deceniju, ili nešto što je možda i problematično kao književno delo).

Nisam za to da se forsira samo jedan pravac, stil, put. Treba napraviti dobru razmeru.

Šta mislite o ovom ''4, pa 1''?

Ma, ne! Ne mogu ja da se obavežem ni da ću pročitati za dan dva. I nemam nameru da pripremam kritiku u wordu (niti u nekom drugom formatu). Ako budem inspirisana da ubacim rečenicu ili dve.... nisam shvatila da to treba da bude tako ozbiljno. Meni je to sve igra i zabava, ako prestane to da bude, ja neću da se igram. :neutral:

Eeeeej pa to jeste i igra i zabava :D
nisam mislio kao neki književnici kritiku da pišemo već upravo sam mislio na dve, tri rečenice...čisto tvoja impresija i to je to :D
nema veze ondak...ti kad pročitaš ti samo baci koju reč dal ti je delo leglo ili nije :lol:

Ja prvi nisam ozbiljan čovek a kamoli nešto ozbiljno da radim :lol:

Back