gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Neću da ti kažem! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hehe, ma vec se zna...LPhoklica:Neću da ti kažem!![]()

winnetou:eh, da, ljudi, raskinuli smo.. steta.. ali, bolje sad nego kasnije!! uvek optimizam kod mene!! bas mi je to super..
e, da, i raskinuo je samnom preko poruke, tako da i bolje sto smo raskinuli nego da sam zajedno sa tim bezosecajnikom.
winnetou:eh, da, ljudi, raskinuli smo.. steta.. ali, bolje sad nego kasnije!! uvek optimizam kod mene!! bas mi je to super..
e, da, i raskinuo je samnom preko poruke, tako da i bolje sto smo raskinuli nego da sam zajedno sa tim bezosecajnikom.
DJ_MaRe:Jao, fine li teme... Nisam je video 100 godina...
Evo, ovde mozete da se muvate do mile volje...![]()
Pa naci cemo ti nekog bre, to je bar lako... Evo, ljudi... Kome se svidja nasa Bliz... Sve pponude sa slikom i kratkom biografijom slati na PP...Bliznakinja:Немам с ким![]()
![]()
![]()
![]()

Lupetalo je uvek slobodan(dozivotno)DJ_MaRe:Pa naci cemo ti nekog bre, to je bar lako... Evo, ljudi... Kome se svidja nasa Bliz... Sve pponude sa slikom i kratkom biografijom slati na PP...Bliznakinja:Немам с ким![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DJ_MaRe:Pa naci cemo ti nekog bre, to je bar lako... Evo, ljudi... Kome se svidja nasa Bliz... Sve pponude sa slikom i kratkom biografijom slati na PP...Bliznakinja:Немам с ким![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

TOTALNO RAVNODUSHAN!!! 

Whoaaaa, girl, you are lucky!!! :wink:winnetou:idem na exit..
idem na the cure u segedin..

takodje..ustvari mogu da nadjem deblji i jaci zid...Kad_LupimLupim:Ja mogu samo da![]()
ops:
zla sam hihihi