CISTO DA SE ZNA......

eh ovako....
meni se mnooooogo svidja jedan decko sa jednog drugog foruma,i psihicki i fizicki.Bas se lozim na njega i valjda cemo se upoznati...
U RL decka nemam,a sa ovog foruma mi je bas dosta ljudi bilo simpaticno,ali nikad mi se nije desilo nista slicno kao sa onim gorepomenutim deckom...

winnetou:
eh, da, ljudi, raskinuli smo.. steta.. ali, bolje sad nego kasnije!! uvek optimizam kod mene!! bas mi je to super..
e, da, i raskinuo je samnom preko poruke, tako da i bolje sto smo raskinuli nego da sam zajedno sa tim bezosecajnikom.

Mala glavu gore i veselo u nova osvajanja (pun je grad frajera)

Ps*
Znam da nije lepo raskinuti preko poruke ali ne osudjuj ga toliko....videces i sama jednog dana na sta mislim...........

ja nisam nista.. ni zaljubljena ni nezaljubljena ni nesrecna ni srecna.
tj. jesam srecna, jer idem sa drustvom iz osnovne u bugarsku u cetvrtak..
do nedavno mi se onako svidjao neki decko, ali nista od toga.. malo se nesto dopisivali i to je to..
videla sam savrsenog decka koji ima pa, puno godina za mene, a i ima devojku.. ali nisam tuzna, jer je decko savrsen samo izgledom, i drago mi je da takav neko uopste postoji u mom malom skoro primitivnom gradu.. znaci, jos jedna stvar zbog koje sam srecna..
zavrsila se skola, i zbog toga sam srecna.. jos uvek ne znam jesam li 5.0 ili 4.87, ili 4.93.. nema veze, svejedno mi je..
srecna sam jer sam se posle hmmm.. sto (mozda godinu dana) osisala!! sestra nije imala vremena da me osisa, a kod frizera ne idem.. i onda me je mama osisala.. nije bas onako kako sam htela, ali valja.. vazno da je kratko..
srela sam pre neki dan bivseg decka i tako.. sladak je, ali je jos uvek verovatno debil.. nema veze, oprastam mu, verovatno se takav rodio, nije on kriv..
cula sam se sa drugaricom iz uzica, i upisuje farmaciju, super joj je prosao prijemni..
idem na exit..
idem na the cure u segedin..
mozda idem u madjarsku i slovacku..
sledece godine idem u rumuniju..
osisala sam se (opet.. ma, mnogo sam srecna!!!!!)
:D :D :D :D :D

Ja mogu samo da
27.gif

Back