па да, нађи још пет доктора сваки нек ти да другу дијагнозу и сви су у праву јер су доктори, свако нек ти препише други лек сходно томе чијем лобију припадају, а ти ћути, трпи и гутај...
или стегни зубе и бори се против депресије психозе чега год на суво, својом вољом и својом снагом.
многи који су били у истом чамцу ко и ја и дан данас их видим тамо "преко ограде" како ко зомбији иду по терапију, тетурају се ко џанкији на допу да им доце дадну да се згутају и опусте да ли да лакше забораве или да само забораве... и о да ти лекићи праве солидну зависност не знам како ти је било кад си се скидао али да вуче вуче...
само на суво батац, млад си човек не бацај пешкир на тромост спорост и обамрлост, ухвати се у коштац са сопственом личности, психом здравог духа и без блокада, ако ти се урла урлај, ако ти се вришти вришти, али немој да то копаш у спиралу којом људе воде цео живот и не остане им ни кучета ни мачета већ су зомбији ол тајм лонг
друго ако се цепаш тим лековима либидо неће да проради, потискивачи и супресиви смишљени да од хипер стања праве биљку
а овако на суво имаш шансе
можда и немаш али бар има смисла борити се за себе а не за терапију са терапијом јер је дијагноза, све то је свирање ку.рцу сам одлучи јер болеће неког форумаша или доктора туки за туђ живот туђа брига...