Čišćenje od antipsihotika

Vucjak1989

Zainteresovan član
Poruka
381
U junu 2011 sam poceo da pijem antipsihotike tj rispolept i pio sam do jula 2012 godine, takodje uz to sam pio i antidepresiv citalex od januara 2012 do jula 2012, pa me zanima koliko je potrebno da se organizam tj mozak ocisti od tih lekova, posto volim da izlazim a kad izadje obicno i popijem neko pice, ali jos uvek osecam dejstvo ovih lekova pa mi pomalo smeta...?

U junu 2011 sam poceo da pijem antipsihotike tj rispolept i pio sam do jula 2012 godine, takodje uz to sam pio i antidepresiv citalex od januara 2012 do jula 2012, pa me zanima koliko je potrebno da se organizam tj mozak ocisti od tih lekova, posto volim da izlazim a kad izadje obicno i popijem neko pice, ali jos uvek osecam dejstvo ovih lekova pa mi pomalo smeta...?

та срања ниси требао ни да пијеш
(нисам лекар лично и субјективно мишљење)

проћи ће пар месеци, 2,3 ако не узимаш ништа да би постао опет то што јеси

ако те нуткају заменама и ињекцијама и ко зна чиме јер ти "треба" не прихватај, не иди ни на "контроле"

спорост и обамрлост ће проћи само издржи.

Ako nisi lekar onda se ne trpaj.

трпам се јер сам имао слично искуство паметнице

покушали су да ме сломе тим срањима
да се они питају и дан данас би био спори зомби што се тресе, пушта бале и погодан терен за испитивање фармацеутске мафије
душа им мира не нашла дабогда

ако те нуткају заменама и ињекцијама и ко зна чиме јер ти "треба" не прихватај, не иди ни на "контроле"

Pa vec osam meseci ne pijem nikakve lekove, a imam osecaj da se organizam nije skroz ocistio

-Izvini, koja je bila dijagnoza i gde su ti to uspostavili i prepisali navedene lekove?
-Gore navodis da ih ne uzimas vec osam meseci!?
-Kako se osecas,trenutno?

Poslednja izmena:
трпам се јер сам имао слично искуство паметнице

покушали су да ме сломе тим срањима
да се они питају и дан данас би био спори зомби што се тресе, пушта бале и погодан терен за испитивање фармацеутске мафије
душа им мира не нашла дабогда
Očigledno si izuzetno bitan lik, kad su pokušali da te slome.

Pa vec osam meseci ne pijem nikakve lekove, a imam osecaj da se organizam nije skroz ocistio

настави да будеш чист проћи ће. ја се тог периода свог живота и не сећам баш најбоље, знам да је пролазило време и док сам био на томе и кад сам се скинуо, исто ми је скроз лоше било од пића и нисам баш имао неку вољу да се скинем али сам скапирао да ћу скончати ко пас ако се то настави са таблетама,

ту си већ негде да се потпуно исчистиш у сваком случају. саветујем ти физички напор колико год можеш да поднесеш, трчање, спорт, тегове, шта год само се зноји сваком приликом да можеш док не будеш могао себи да признаш да си онај стари, да ти се вратила, снага, воља и енергичност

Očigledno si izuzetno bitan lik, kad su pokušali da te slome.

очигледно...

-Izvini, koja je bila dijagnoza i gde su ti to uspostavili i prepisali navedene lekove?

F23 i F32 su bile dijagnoze, da ne uzimam ih vec osam meseci, inace osecam se stabilno, sem sto uvece imam neko zujanje u usima uglavnom kad legnem da spavam...Imam vise energije nego pre, samo nekako mi je libido smanjen, tj nemam toliku seksualnu zelju nego pre sto sam imao, pretpostavljam da je to zbog lekova jer oni tako uticu...

осећа се боље него на лековима сигурно, ако је 8 месеци чист, иако га по дифолту нудкају доктори и породица вероватно желе да настави "терапију" је "доктори знају најбоље", а руку на срце вероватно и њему дође да престане више да се фемка па да згута који табос, ако издржи и даље биће све ок

F23 i F32 su bile dijagnoze, da ne uzimam ih vec osam meseci, inace osecam se stabilno, sem sto uvece imam neko zujanje u usima uglavnom kad legnem da spavam...Imam vise energije nego pre, samo nekako mi je libido smanjen, tj nemam toliku seksualnu zelju nego pre sto sam imao, pretpostavljam da je to zbog lekova jer oni tako uticu...

posle konstatovanja f 23 da li si bio tri meseca na observaciji?
i koliko su ti duge depresivne epizode?

zbog depresije bi preporucila terapiju bez medikacije a za f 23 ne mogu ti reci jer je ona iznenadna.. covek mora dobro znati neciju istoriju..

па да, нађи још пет доктора сваки нек ти да другу дијагнозу и сви су у праву јер су доктори, свако нек ти препише други лек сходно томе чијем лобију припадају, а ти ћути, трпи и гутај...

или стегни зубе и бори се против депресије психозе чега год на суво, својом вољом и својом снагом.

многи који су били у истом чамцу ко и ја и дан данас их видим тамо "преко ограде" како ко зомбији иду по терапију, тетурају се ко џанкији на допу да им доце дадну да се згутају и опусте да ли да лакше забораве или да само забораве... и о да ти лекићи праве солидну зависност не знам како ти је било кад си се скидао али да вуче вуче...

само на суво батац, млад си човек не бацај пешкир на тромост спорост и обамрлост, ухвати се у коштац са сопственом личности, психом здравог духа и без блокада, ако ти се урла урлај, ако ти се вришти вришти, али немој да то копаш у спиралу којом људе воде цео живот и не остане им ни кучета ни мачета већ су зомбији ол тајм лонг

друго ако се цепаш тим лековима либидо неће да проради, потискивачи и супресиви смишљени да од хипер стања праве биљку
а овако на суво имаш шансе

можда и немаш али бар има смисла борити се за себе а не за терапију са терапијом јер је дијагноза, све то је свирање ку.рцу сам одлучи јер болеће неког форумаша или доктора туки за туђ живот туђа брига...

posle konstatovanja f 23 da li si bio tri meseca na observaciji?
i koliko su ti duge depresivne epizode?

zbog depresije bi preporucila terapiju bez medikacije a za f 23 ne mogu ti reci jer je ona iznenadna.. covek mora dobro znati neciju istoriju..

Nisam bio ni na kakvoj observaciji, jednostavno prepisali su mi terapiju, i na svaka 2-3 meseca sam isao na konsulatacije, gde mi je doktor samo smanjivao terapiju, uopste me nije upoznao sa bolescu i problemom, nego samo kljukao lekovima, nakon cega sam ja sam u julu prosle godine resio da ostavim lekove na svoju ruku, inace osecam se stabilno> od Prilike 6 meseci su mi trajale depresijske peizode, mada vise je to bila neka smusenost, jer sam se totalno zatvorio u sebe, pio sam i lose se hranio i to je dovelo do bolesti

Svaka zatucana morončina sa dijagnozom paranoje smatra da zna bolje od lekara. Jbm li ga... zna bolje od svakoga.
Posle se čudimo što je stopa samoubistava u Balvan-republici tolika kolika je. ''Brateee... izvuci se na suvo, brateee... ovo, ono... hiljadu sklekova, batice, i ne trebaju ti lekari...''

Svaka zatucana morončina sa dijagnozom paranoje smatra da zna bolje od lekara. Jbm li ga... zna bolje od svakoga.
Posle se čudimo što je stopa samoubistava u Balvan-republici tolika kolika je. ''Brateee... izvuci se na suvo, brateee... ovo, ono... hiljadu sklekova, batice, i ne trebaju ti lekari...''

баш тако батице бате батинице батине

какви су нам доктори и попови све голи лопови ако се не сконташ сам други те на клање воде

све је то роба...
референца - бодријар

Za ovo sto pitas najbolje je da se konsultujes sa lekarom, ako ne i dva lekara.
Nemoj da prestajes da pijes lekove ako ti nisu tako rekli.
Od jula do danas si ociscen od lekova.
Pa nisu mi rekla da prekinem sa terapijom, na svoju ruku sam sam tako odlucio, samo se nadam da se bolest nece vratiti, jer to je stvarno bilo prolazno, tad sam bio pod jakim stresom, mislim da mogu sam izgurati

U zemlji Srbiji se ne treba leciti kod drzavnih psihijatara, psihologa itd....

Pricala mi je medicinska sestra iz Vrsca kaze tamo sa bolesnicima niko ne radi samo ih kljukaju lekovima, zombi do zombija.

Za pomoc treba ici privatnom, znam da su pare problem ali ako mislis na izlecenje samo oni ti mogu pomoci.

A jednog dana doci ce vreme kada cemo se naebati majke svim ti bitangama od "popova" koji nece da sahrane coveka bez para do "lekara" koji nece da operisu bez para.

Ja mislim da ti ljekovi vise ne uticu na tebe, jer je proslo dugo. Meni je doktorica branila da pijem isti dan kad pijem i Risperidon (to ti je pravo ime za Rispolept, ali postoje i injekcije Risperidona koje pocinju da djeluju valjda za 3 nedjelje, a kad pocne dejstvo im traje 2 nedelje) ali nije mi branila da pijem dan kad ne uzimam ljekove. Nije mi branila ni da uzimam Kokain ili Kodein ili Morfin dok uzimam Risperidon. Branila mi je samo Kanabis, jer je mislila da sam od njega poludio.

ukoliko si doveo sebe u stanje ili bio primoran ( ?? ) da koristish antipsihotike, bolje da ne razmishljash o druzenju sa alkoholom..
problemi koje si imao, ukoliko trenutno nisu prisutni, ponovo ce se pojaviti i vraticesh se na staro...
ako si reshio da saradjujesh sa belim mantilima, onda nemoj dalje na svoju ruku nishta...
naravno, ovako napisano je skroz shturo... ne znam da li se radi o ozbiljnom problemu ili klasika - idem malo kod psihijatra da mi cheprka po glavi, mozda postanem neko drugi..

ukoliko si doveo sebe u stanje ili bio primoran ( ?? ) da koristish antipsihotike, bolje da ne razmishljash o druzenju sa alkoholom..
problemi koje si imao, ukoliko trenutno nisu prisutni, ponovo ce se pojaviti i vraticesh se na staro...
ako si reshio da saradjujesh sa belim mantilima, onda nemoj dalje na svoju ruku nishta...
naravno, ovako napisano je skroz shturo... ne znam da li se radi o ozbiljnom problemu ili klasika - idem malo kod psihijatra da mi cheprka po glavi, mozda postanem neko drugi..

Prije neki dan sam javio doktorici da nisam znao sto cu da radim od nervoze, pa da sam da bi pokusao da je umanjim na svoju ruku prije mjesec ostavio Flufenazin ("Moditen", "Metoten"), Maprotilin, Levomepromazin ("Nozinan") i Olanzapin ("Sizap", "Zalasta"), od kojih su mi Olanzapin i Flufenazin bili prepisani kao obavezni ljekovi, i da se od tad osjecam mnogo bolje. I da sam to uradio izmedju ostalog i zato sto sam na internetu pronaso informaciju da 4 nabrojana lijeka blokiraju aktivnost Dopamina na D2 receptorima, sto znaci da izazivaju gubitak motivacije i Anhedoniju (nemogucnost da se osjeti prijatnost, mada ne nuzno i to da se osjeca neprijatnost). Ona je rekla "Odlicno." Od tad se osjecam puno bolje, vise imam volje da se druzim sa ljudima, vise ucim, smrsao sam min. 10kg, zene mi se cine privlacnijima i prilazim im (za razliku od perioda kad sam pio ljekove) i nemam vise osjecanje anksioznosti dok mislim o necemu, kao sto sam imao ranije kad sam mislio o bilo cemu. Znaci, ona je rekla "Odlicno." iako je doktor, i iako sam to uradio na svoju ruku.

Imao sam prije 3 godine "Akutnu psihozu, nespecificnu" (mada je mijenjala naziv dijagnoze posto ni sama nije bila sigurna, pa je bilo i "Akutna psihoza sa simptomima sizofrenije" i "Folie à deux". Ostalo je na kraju na "Akutna psihoza, nespecificna") za koju je doktorica rekla da je bila izazvana marihuanom, koja je trajala 2-3 mjeseca, bio sam 10 dana u bolnici (mada je trebalo 21, ali parama smo sredili da bude 10), izasao zdrav, ali je ona rekla da treba da nastavim da pijem ljekove jos minimum 2 godine nakon izlaska, da se ne bi vratilo. Nakon 2 godine je produzila to do neodredjenog vremena jer sam imao anksioznost dok mislim o bilo cemu.

Poslednja izmena:

Ne mlati shabane, ako nisi doktor ne prichaj ljudima dal da piju il ne piju lekove, narochito ne lekove koje je ovaj dasa pio. Tvoje mishljenje je bazirano na predrasudama, zabludama, teorijama zavere, al ga zagovarash na sav glas, shto je chini se simptomatichno kod vas tjirilichno religijskih Srba. Sledetji put kad te zaboli grlo il se isechesh na rdjav ekser uchini nam svima uslugu pa idi u crkvu da se pomolish za ozdravljenje, zayebi farmako mafiju oni samo otje tvoje pare.

Back