Potrebna su mi više tumačenja i mišljenja došla sam kod lekara sad zadnji put na kontroli počela sam da se glupiram i malo naklono da se ponašam nije mi bilo dobro od rispolepta,,,, galepsin mi je prepisan prošle godine zbog tokova i grimasa ni on mi nije pomogao, zbog svog tog silnog glupiranja i zbog mog stava [[[[nemam svoje ja]]]]] bila sam ne sigurna na kontroli nisam mogla da se izborim za sebe da mu kažem da neću da funkcionišem sa lekovima, žalila sam mu se da imam probleme na poslu, da imam paniku, tešku socijalnu anxioznost, da sam malo ne prilagodljiva, videla sam da su kao i svi doktori manipulativi napravio je onu blažu razočaranu facu i odmah mi upisao novu šifru f43.2 ~može pojašnjenje šta pojašnjava ova šifra to jeste postrrraumatski prepisao mi je reagilu i mnogo dobijam paničnih napada, kratke gubitke svesti~slično lažnoj epilepsiji, upadam u komu, spavam tri sata ne znam gde se nalazim doživljam teške depersonalizacije a od rispolepta uffff od njega tek počnem da budem fizički agresivna treba mi samo ona stvar da mu kažem sve šta? Kako? Ne valja plaši me samo zašto mi je dao ovu šifruuu¿????