Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.112
Gubitak razuma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od ovoga nabrojanog, jedino na bolest ne mozes da utices.Šta bi za vas bilo gore od smrti?
- Prvo za mene bi bilo to da me ščepa Alchajmer, pa da živim život poput biljke. Ili da ostanem nepokretan.
- Drugo, da živim u zoni intenzivnih ratnih dejstava, a kraj rata se ne nazire, već se rasplamsava, kao što je trenutno u Ukrajini i Gazi.
- Treće, da usred neke nesreće, naprimer požara, ostanem bez krova nad glavom i postanem beskućnik.
Znači bolest, rat i nesreća.
Naoružaj se do zubaDa budem beskućnik, ne zato što ne bih imao krov nad glavom, već što lokalni mangupi redovno maltretiraju beskućnike, ima masa primera koji to potvrđuju.
Od ovoga nabrojanog, jedino na bolest ne mozes da utices.
Od rata mozes da pobegnes.
Od beskucnistva isto mozes da se vrednim radom spasiš.
A gore od smrti je život u ropstvu. Život u kojem ne možeš da budeš svoj, slobodan, to što jesi.
Zato sloboda nema cenu.
Pa ne znam, evo, dva puta sam u zivotu ostajao bez icega, bez dinara, i izgradio mnogo.Za mene je i beg od rata gubitak slobode, kada odeš pa gledaš ko će ti dati prenoćište i hranu. Naravno ovo ne važi za one sa debelim računima u bankama.
A kada ostaneš posle neke nesreće samo sa odećom na sebi kao jedinom imovinom. Pusti priču da ćeš vrednim radom sve to nadoknaditi i opet imati svoj krov nad glavom. Uredu, mnogi žive u iznajmljenim stanovima, rade i plaćaju kiriju. I ja sam jedno vreme tako živeo i to je više bilo životarenje, a ne život.
Nije za badava ona izreka - moj stan, moja pravila i moja sloboda.
Šta bi za vas bilo gore od smrti?
- Prvo za mene bi bilo to da me ščepa Alchajmer, pa da živim život poput biljke. Ili da ostanem nepokretan.
- Drugo, da živim u zoni intenzivnih ratnih dejstava, a kraj rata se ne nazire, već se rasplamsava, kao što je trenutno u Ukrajini i Gazi.
- Treće, da usred neke nesreće, naprimer požara, ostanem bez krova nad glavom i postanem beskućnik.
To sve što si nabrojao,je skraćeno receno nedostojan život. Demencija, pelene, bolovi...Šta bi za vas bilo gore od smrti?
pa nemaju svi isti intelektualni potencijal da za vreme jednog zivota izgrade bogatstvo vise putaPa ne znam, evo, dva puta sam u zivotu ostajao bez icega, bez dinara, i izgradio mnogo.
I ako bih opet ostao - nikakav problem, izgradicu opet.
Samo da sam zdrav.
gore od smrti je pogresan lek sa psihijatrije injefovo dejstvo, verujte miŠta bi za vas bilo gore od smrti?
Izgrade i bez intelektualnog.pa nemaju svi isti intelektualni potencijal da za vreme jednog zivota izgrade bogatstvo vise puta
. . . , da, al se treba hoćeti.!?Izgrade i bez intelektualnog.
Drug iz detinjstva, ne bas bistar, nikaksv djak, ali vredan ko mrav i hrabar.
Nasledio ogromnu imovinu kao klinac od 18 godina, i sve rasqrcao za 2 godine.
Krenuo da konobarise na Kopu, nije imao dinara u dzepu, cim je zaradio malo para krenuo da radi pvc stolariju.
Zaradio brdo love. Opet sve rasqrcao.
I opet od nule krenuo, kao pomocnik nekog stolara. Danas ima svoju firmu za kuhinje i posao ide savrseno, po 6 meseci unapred ima posla.
Sve se moze kad je covek zdrav i vredan.
Pa jes, najlakse je kukati nad sudbinom kletom, što neće klupko da poraste.. . . , da, al se treba hoćeti.!?![]()
Ja ovog čoveka obožavamPpstaviću logičko pitanje , jeste umirali kad znate kako je to .
Reci kockao se svi znamo takve debileIzgrade i bez intelektualnog.
Drug iz detinjstva, ne bas bistar, nikaksv djak, ali vredan ko mrav i hrabar.
Nasledio ogromnu imovinu kao klinac od 18 godina, i sve rasqrcao za 2 godine.
Krenuo da konobarise na Kopu, nije imao dinara u dzepu, cim je zaradio malo para krenuo da radi pvc stolariju.
Zaradio brdo love. Opet sve rasqrcao.
I opet od nule krenuo, kao pomocnik nekog stolara. Danas ima svoju firmu za kuhinje i posao ide savrseno, po 6 meseci unapred ima posla.
Sve se moze kad je covek zdrav i vredan.
Sto je najgore nije, potrosio na skupa kola i kurweReci kockao se svi znamo takve debile![]()
To je nemoguće uvek se kockaju e sad ima ljudi koji to ne vide ali ja ih odmah potkazujem roditeljima, ženama i prijateljima malo su ljuti al posle se zahvaljujuSto je najgore nije, potrosio na skupa kola i kurwe![]()
Moze milionce vrlo lako da se spiska i bez kazinaTo je nemoguće uvek se kockaju e sad ima ljudi koji to ne vide ali ja ih odmah potkazujem roditeljima, ženama i prijateljima malo su ljuti al posle se zahvaljuju![]()
Ima jedan jaro kockar sad je navuko I penzionera od 80 godina da se kocka jbte smeju mu se radnici jes mi kumovo sad ovoj vezi Ali ga moram izbegavat...sva prica se svodi uljece 300 hiljada milion crvena crna sest brojeva a u q vise a I taj penzos bar je do sad branio vucica sad I on samo o kockiTo je nemoguće uvek se kockaju e sad ima ljudi koji to ne vide ali ja ih odmah potkazujem roditeljima, ženama i prijateljima malo su ljuti al posle se zahvaljuju![]()
Odi u gogo Klub somic ode za sat I polMoze milionce vrlo lako da se spiska i bez kazina![]()
Odi u gogo Klub somic ode za sat I pol
Ma stara prica cascavaj sve zive I dok je tako onda si dobar kad se iztrosis niko te ne poznajeSkupi automobili, kurwe i skupa vina i ode milionce za mesec dana![]()