neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.479
Aha, a želeo si baš da držiš tabakeru ili bilo šta da držiš u ruci?Upravo toKažu, morali da mi daju da bi se primirio kako bi me slikali
To mi jedna jedina slika kad sam bio mali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, a želeo si baš da držiš tabakeru ili bilo šta da držiš u ruci?Upravo toKažu, morali da mi daju da bi se primirio kako bi me slikali
To mi jedna jedina slika kad sam bio mali
Mislim da sam baš kidisao na djedovu tabakeru
Aha, a želeo si baš da držiš tabakeru ili bilo šta da držiš u ruci?
Pa tabakera je uvek bio predmet i lepe izrade i neobičniji od svakodnevnih predmeta,Mislim da sam baš kidisao na djedovu tabakeru
Znao sam odakle mi predispozicije da postanem notorni pušač
Lepa?Имам сећања разна.
Ако причамо о јасним сећањима са живим детаљима
па тамо негде са 4 или 5 година...
Имам нека и од пре, али нејасна.
Па да...мање више...
Da ! Uvek sam sakupljo neke drangulice bez svrhe i namene , bitno je da se meni dopadnu . Pronadjem uvek nešto lepo u njima . Svi klinci igraju fudbal , ja preturam po otpadima i kad pronadjem tako nešto meni zanimljivo restauriram, čistim .... Koliko samo satova ( starinskih popravio i sredio, sve kao klinac ) Kad nadjem elektro motor " umrem od sreće"Pa tabakera je uvek bio predmet i lepe izrade i neobičniji od svakodnevnih predmeta,
Zato je meni asocijacija da možda to nije bila "crta za pušača" nego crta za estetu.
Dama od malih nogu !Ja sam sa 3,4 zdušno sakupljala karmine i senke iz tuđih nesesera u kupatilu pa me mama uvek pretrese kad se vraćamo iz gostiju
Ja sam sa 3,4 zdušno sakupljala karmine i senke iz tuđih nesesera u kupatilu pa me mama uvek pretrese kad se vraćamo iz gostiju
Apsolutno ! puno lepih stvari kod ljudi je prikriveno ili se brzopleto donosi zaklučak o njima@Branko Lori Zli jezici bi rekli da sam razvijala dar za krimosa, a ustvari sam možda i ja samo esteta![]()
Hvala,LoriApsolutno ! puno lepih stvari kod ljudi je prikriveno ili se brzopleto donosi zaklučak o njima
O vama nema pogovora ! Iz slika koje ste postavljali vidi se da ste esteta
Lepi , uvek doterani , otmeno i sa sopstvenim stilom![]()
Ja !
Kod mene prvo sjećanje je strah, kasnije je prevladavala postiđenost.Nažalost, moja prva emocija koje se sećam je postiđenost
I ljutnja na mamicu i taticu
Emocije? Sećaš li ih se?Imam rana sećanja. Izmešana.
Neka su mnogo jasnija od uspomena iz kasnijih godina.
Spokoj. Povezanost. Sigurnost.Emocije? Sećaš li ih se?
Te prve..