Od koje godine života imate sećanje?

Pa tabakera je uvek bio predmet i lepe izrade i neobičniji od svakodnevnih predmeta,
Zato je meni asocijacija da možda to nije bila "crta za pušača" nego crta za estetu.
Da ! Uvek sam sakupljo neke drangulice bez svrhe i namene , bitno je da se meni dopadnu . Pronadjem uvek nešto lepo u njima . Svi klinci igraju fudbal , ja preturam po otpadima i kad pronadjem tako nešto meni zanimljivo restauriram, čistim .... Koliko samo satova ( starinskih popravio i sredio, sve kao klinac ) Kad nadjem elektro motor " umrem od sreće"
Rasturim ga u delove očistim i sastavljam .. Tako da imam i predispozicije za sakuplača sekundarnih sirovina :D

lipstick GIF

Ja sam sa 3,4 zdušno sakupljala karmine i senke iz tuđih nesesera u kupatilu pa me mama uvek pretrese kad se vraćamo iz gostiju

Podsetila si me na moju mamu. Ona skuplja upaljače gde god ih vidi.

Ja sam bila mirno dete. Kada sam išla u goste mirno bih sedela.

Jedino sam kod babe i dede u selu bila slobodna, kada je u pitanju preturanje po stvarima. 😃

@Branko Lori Zli jezici bi rekli da sam razvijala dar za krimosa, a ustvari sam možda i ja samo esteta :manikir:
Apsolutno ! puno lepih stvari kod ljudi je prikriveno ili se brzopleto donosi zaklučak o njima
O vama nema pogovora ! Iz slika koje ste postavljali vidi se da ste esteta
Lepi , uvek doterani , otmeno i sa sopstvenim stilom :heart:

Сад ми навиру сећања на детињство на селу
са баком и деком
колико лепих успомена
:heart::heart::heart:
Бескрајне игре са вршњацима...
тражење по тавану и по имању и распитивање а шта је ово
разне керефеке са дедом и мачком која је бежала од бабиног штапа
и верала се уз дедина леђа па скакала мени на рамена...
и тако...

Back