bridgetown
Primećen član
- Poruka
- 508
144 000![]()
12 legiona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
144 000![]()
a koliko ti poznajes ljudi da nisu zadovoljni sto nisu krsteni?
Kakve veze ima ovo tvoje mudrovanje sa bilo čime što sam ja rekao?Nisi ni ti ništa bolji.
Koliko si TI tuđih odgovora prihvatio?
Jedan..nijedan..?
Zašto? Jer su glupi? Pa da. Nisu TVOJI odgovori.
Kakve veze ima ovo tvoje mudrovanje sa bilo čime što sam ja rekao?![]()
Poznavao sam ih preko 20. Sad više ne znam nikog. Svi su kršteni.
A te provokacije sa brojevima vidim kao kukavičku odbranu kroz polu-šalu.
Kakve veze ima tvoj komentar o mom prihvatanju odgovora sa cirkuskom predstavom?
Dabogda ti ta kafa zapala u dušnik.
hriscanski, nema sta.Dabogda ti ta kafa zapala u dušnik.
Оригинал поставио eremita![]()
![]()
Јаојјјјјјј.......'си ти нека секташица???
магија
чаролија, враџбина, вештина потчињавања својој вољи тајанствених сила природе, духова и демона. Веровање у магију је калдејског порекла, одакле се, преко Персије и Египта, распрострло чак на Запад; бела магија она која призива у помоћ небеске силе, тј. добре духове; црна магија она која призива у помоћ земаљске силе, тј. зле духове
ритуaл (лат. rituale)
књига о верским и црквеним обредима
обред
Слично ритуалу обред представља кодификован облик понашања, са циљем да се симболички утиче на физички свет, али су учесници обреда свесни да тиме неће иаззвати физичко дејство. служи за идентификацију групе - село,племе, народ.
.................................................. ...
Eto kako ne znas. Bela magija ne postoji, magija je magija , saobracanje sa demonima, bilo bela ili crna
rituali i obredi sluze u tu svrhu
Voda sama ne može da očisti masnoću.Отуда у нашем народу, вероватно и пословица да "вода све опере, сем црног образа".[/B]
Voda sama ne može da očisti masnoću.
I tako, pitam se...
А ти кад постиш, намажи главу своју...
(Mat. 6:17)
Sapun je otkriven gotovo 1000 godina kasnije. Kako li su ispirali to ulje iz kose?![]()
U ono vreme drevni Rimljani (onda su još bili savremeni, nisu bili drevni. To se zove istorijska distanca) koristihu mokraću za pranje vunene odeće.to je bilo in![]()
Isus je bio mršav.Jesam, samo baksuzi su mrsavi i "speceni".
Isus je bio mršav.
da,
ljudi ne shvataju sta je krstenje
to je cin predanja Bogu pocetak duhovnog puta
Koliko jedno dete moze uopste da shvati duhovni put?
Tek sa10 god ( neka malo ranije neka kasnije) moze da shvati osnovne stvari iz Biblije...
takodje faktor slobodne volje
Svako pred Bogom sam za sebe odlucuje o duhovnom putu
Meni? Pitaj to Boga...Formalno krštenje je čin pristupanja tzv. verničkom stadu, a roditelj ima legitmno pravo da svoje dete formalno priključi verničkom stadu svojih predaka.
Zašto Ti to smeta?
јун 5 2012![]()
Циркуска представа или миса? (видео)
[TD="width: 100%"] [h3] Вернике који су у цркву Светог Филипа и Јакова дошли [/SIZE]
да прославеПедесетницу дочекао је несвакидашњи ритуал њиховог свештеника
05.06.2012. Борба за веру
[/TD]
[TD="width: 100%, align: right"][/TD]
[TD="width: 100%, align: right"][/TD]
[TD="colspan: 2"][/TD]
[TD="colspan: 2"]Викар из цркве Светог Филипа и Јакова Nick Davies за своје вернике је направио несвакидашњу представу током прославе Педесетнице. Davies је толико верно дао опис спуштања Духа Светог међу апостоле да је у једном тренутку почео ригати ватру. Пре тога свештеник је казао: “Сви су били заједно на истом месту. И ето изненада шум с неба, силан ветар. Испуни сву кућу и показаше им се као огњени, раздељени језици те сиђу по један на сваког од њих.”
************************************************** ************************************************** ********
.............................![]()
![]()
[/TD]
Meni? Pitaj to Boga...
Isus se krstio kao punoletan sa 30 godina.
On je nama primer...
ja sam objasnila zasto
pristrupanje veri je svojevoljno
Isus je formalno priključen verničkom stadu, onda kada je obrezan.
Ako Ti je Isus, kao što kažeš, primer, da li ćeš obrezati svoje dete, po ugledu na Isusa?
Valjda znas da Isus nije rekao da je obrezanje potrebno