ЦИРКУСКА ПРЕДСТАВА ИЛИ МИСА?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Jovanova 1,8. Ако кажемо да греха немамо, себе варамо, и истине нема у нама.

Matej 7

7 Ne sudite, da vam se ne sudi.

2 Jer kakvim sudom sudite, takvim će vam se suditi. I kakvom mjerom mjerite, takvom će vam se mjeriti. 3

Zašto onda vidiš trun u oku brata svojega, a ne obazireš se na gredu u svojem oku?

4 Ili kako možeš reći bratu svojemu: ‘Dopusti da ti izvadim trun iz oka’, kad sam imaš gredu u oku?

5 Licemjeru! Izvadi najprije gredu iz svojeg oka, pa ćeš onda dobro vidjeti kako izvaditi trun iz oka brata svojega.

Nije tako. Vidiš da lažeš da si bezgrešna?
opetr cinis greh dakle

Matej 7

2 Jer kakvim sudom sudite, takvim će vam se suditi. I kakvom mjerom mjerite, takvom će vam se mjeriti. 3

Zašto onda vidiš trun u oku brata svojega, a ne obazireš se na gredu u svojem oku?

4 Ili kako možeš reći bratu svojemu: ‘Dopusti da ti izvadim trun iz oka’, kad sam imaš gredu u oku?

5 Licemjeru! Izvadi najprije gredu iz svojeg oka, pa ćeš onda dobro vidjeti kako izvaditi trun iz oka brata svojega.

Opet cu te pitati, ides li tim putem.?
Pocni da se preispitujes od pocetka,sta je Isus Hristos radio?
Naravno da idem tim Hristovim putem

Bog nam je dao Bozji zakon da sebe preispitujemo a ne druge

dakle

Matej 7

2 Jer kakvim sudom sudite, takvim će vam se suditi. I kakvom mjerom mjerite, takvom će vam se mjeriti. 3

4 Ili kako možeš reći bratu svojemu: ‘Dopusti da ti izvadim trun iz oka’, kad sam imaš gredu u oku?

5 Licemjeru! Izvadi najprije gredu iz svojeg oka, pa ćeš onda dobro vidjeti kako izvaditi trun iz oka brata svojega.

opetr cinis greh dakle

Matej 7

Ne sudim ti nego konstatujem da si slagala. Dao sam ti veoma jasan dokaz.

Ali ne zameram ti, nema ko da te uputi iz te nevladine organizacije u kojoj si.

Naravno da idem tim Hristovim putem

Bog nam je dao Bozji zakon da sebe preispitujemo a ne druge

dakle

Matej 7

Ako ides , onda, postis li?

pa to je to vase licemerje
kad ja to radim onda je greh

a kad vi tio radite onda nije :lol:

Pa niko od nas nije tvrdio da je bezgresan i da ispunjava Bozje zakone, ja bar ni u ludilu. Ti si tvrdila, ali ko ce jos i na to da obraca paznju.

ja sam zavrsila sa vama laku noc

Lako je za nas, pogledaj da nisi "zavrsila" i sa samom sobom.

Laku noc.

Poslednja izmena:
Pa niko od nas nije tvrdio da je bezgresan i da ispunjava Bozje zakone. Ti si tvrdila, ali ko ce jos i na to da obraca paznju.
nisam tvrdila nista nego mi vi umecete reci
:lol:

Slediti Hristov zakon ne znaci biti bezgresan jer smo svi nesavrseni po rodjenju zar moram osnovnim stvarima da vas ucim

Bozji sluga moze biti besprekoran iako nesavrsen na tom putu

dakle to i radim, zivim besprekorno prema Hristovom zakonu

i ko ste vi da mi sudite

ja to radim pred Bogom

zbogom

dakle otisla sam

Jel ovo Mona rekla?

Ma pusti, nego nije sve do vere, postoje ljudi tzv. "debelokozci" koji nikad ni za sta ne brinu.

nisam tvrdila nista nego mi vi umecete reci
lol.gif

Slediti Hristov zakon ne znaci biti bezgresan jer smo svi nesavrseni po rodjenju zar moram osnovnim stvarima da vas ucim

Bozji sluga moze biti besprekoran iako nesavrsen na tom putu

dakle to i radim, zivim besprekorno prema Hristovom zakonu

i ko ste vi da mi sudite

ja to radim pred Bogom

zbogom

dakle otisla sam

Ja ti ne sudim,nego ti ukazujem na pogresno ucenje i stav. Nikad ne mozes biti sigurna da ispravno radis (a posebna je stvar sto je to ocigledno bar na ovoj temi, ako su reci dela).

Ima Ko ce svima da sudi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back