- Poruka
- 46.570
Svako neka radi prema svom uverenju.
Ali nemoj da kritikuje tudje.
naravno svako radi prema svom uverenju...
ja ne kritikujem nego ukazujem na istinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako neka radi prema svom uverenju.
Ali nemoj da kritikuje tudje.
Jedno je ono sto Bog kaze a drugo sta kazu pagani
Pa Bog nam je rekao da krstimo SVE ljude. A šta je vama Rasel rekao? Da vrbujete ljude u masoneriju?
ja ne brinem jer ispunjavam Bozji zakon
E moja mona,i ja sto mislim da ispunjavam zakon to ne cinim jer niko ne moze ispuniti zakon Boziji, samo je Isus Hrist to ucinio.
pa varas seE moja mona,i ja sto mislim da ispunjavam zakon to ne cinim jer niko ne moze ispuniti zakon Boziji, samo je Isus Hrist to ucinio.
Tako je brini o sebi, upravo si ucinio greh...1. Jovanova 1,8. Ако кажемо да греха немамо, себе варамо, и истине нема у нама.
1. Jovanova 1,8. Ако кажемо да греха немамо, себе варамо, и истине нема у нама.
1. Jovanova 1,8. Ако кажемо да греха немамо, себе варамо, и истине нема у нама.
Tako je brini o sebi, upravo si ucinio greh...
pa varas se
Hrist je dao put kojim trebamo ici
opetr cinis greh dakleNije tako. Vidiš da lažeš da si bezgrešna?
Naravno da idem tim Hristovim putemOpet cu te pitati, ides li tim putem.?
Pocni da se preispitujes od pocetka,sta je Isus Hristos radio?
opetr cinis greh dakle
Matej 7
7 Ne sudite, da vam se ne sudi.
2 Jer kakvim sudom sudite, takvim će vam se suditi. I kakvom mjerom mjerite, takvom će vam se mjeriti. 3
Zašto onda vidiš trun u oku brata svojega, a ne obazireš se na gredu u svojem oku?
4 Ili kako možeš reći bratu svojemu: ‘Dopusti da ti izvadim trun iz oka’, kad sam imaš gredu u oku?
5 Licemjeru! Izvadi najprije gredu iz svojeg oka, pa ćeš onda dobro vidjeti kako izvaditi trun iz oka brata svojega.
opetr cinis greh dakle
Naravno da idem tim Hristovim putem
Bog nam je dao Bozji zakon da sebe preispitujemo a ne druge
dakle
Matej 7
7 Ne sudite, da vam se ne sudi.
2 Jer kakvim sudom sudite, takvim će vam se suditi. I kakvom mjerom mjerite, takvom će vam se mjeriti. 3
Zašto onda vidiš trun u oku brata svojega, a ne obazireš se na gredu u svojem oku?
4 Ili kako možeš reći bratu svojemu: ‘Dopusti da ti izvadim trun iz oka’, kad sam imaš gredu u oku?
5 Licemjeru! Izvadi najprije gredu iz svojeg oka, pa ćeš onda dobro vidjeti kako izvaditi trun iz oka brata svojega.
pa to je to vase licemerjeNije greh ukazivati na greh.
P.S. Kako god da okrenem, postovi pravoslavaca su najpametniji na citavom forumu.
pa to je to vase licemerje
kad ja to radim onda je greh
a kad vi tio radite onda nije![]()
ja sam zavrsila sa vama laku noc
nisam tvrdila nista nego mi vi umecete reciPa niko od nas nije tvrdio da je bezgresan i da ispunjava Bozje zakone. Ti si tvrdila, ali ko ce jos i na to da obraca paznju.
nisam tvrdila nista nego mi vi umecete reci
dakle otisla sam
Jel ovo Mona rekla?
nisam tvrdila nista nego mi vi umecete reci
![]()
Slediti Hristov zakon ne znaci biti bezgresan jer smo svi nesavrseni po rodjenju zar moram osnovnim stvarima da vas ucim
Bozji sluga moze biti besprekoran iako nesavrsen na tom putu
dakle to i radim, zivim besprekorno prema Hristovom zakonu
i ko ste vi da mi sudite
ja to radim pred Bogom
zbogom
dakle otisla sam