Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo je...ona je tamno braon, nego ja santavo slikam. jedina maan joj je sto je jako teska.

IMG_20211130_135602.jpg

pa znas da moje dajhman cipele i dalje traju, bajkerke iz 2018 eno zive i zdrave...kanadjanke kupljene 2016 sam bacila, ali u oktobru ove godine. to su bile kozne kanadjanke, nemaju vise takve, barem ne moj broj.

kod njih kako sta ubodes. patike sam morala jednom da vratim, i mislim da su im patike generalno losije.

od torbi ja sam kupovala polovne zadnjih par godina. mrzi me sa da slikam jednu koznu braon torbu kupljenu 2019 u novembru, ko nova. neki nemac gery weber platila sma je polovnu 2 soma na limundu, ali je super i danas. on nije neka jaka firma, ono vau poznata (time i garancija da nije kopija), ali je torba dobra i kvalitetna.
Imam neke G.W. košuljice ljetne i super su mi. Ja ti u principu nemam pojma o tim nekim vau brendovima. Meni je T. T vrhunac brenda. Teško da dam puno para za neku krpicu.

Imam neke G.W. košuljice ljetne i super su mi. Ja ti u principu nemam pojma o tim nekim vau brendovima. Meni je T. T vrhunac brenda. Teško da dam puno para za neku krpicu.

ma i ja nesto htela koznu torbu, smara me kad se zguli vestacka koza. i gledala po limundu i ugledala je. ali njoj je startna cena bila visoka tipa 1800 dinara (2019 godina) isamo nas dve licitiralo i ja je platila 2 hiljade. stigla mi ko nova torba. kod tog lika sma kupila i neke pumine patike nove, muske (broj), ali zaheb je jedino sto su to patike za tenis, a ne za trcanje. pa mi nisu bas super udobne. jedno sma se zahebala i za skecers tako kupila u djaku onlajn 2 para jer je bio popust z aonlajn kupovinu samo. i mene mrzelo da probam u radnji i kupim jedne za trcanje, druge za tenis. i te za tenis su bas bile neudobne. valjda one nisu ni predvidjene za duhgo hodanje i trcanje, nego sa sasvim drugacije pokrete.

Ugusice!Ja ih ne nosim,... podsećaju me na " postavu" za skijaške čizme.Ali su tople. 👍

ne znam kakva je postava za skijaske cizme, ali uzivo su kao prevrnuta koza i na dodir su takve. imitacija prevrnute koze.

ja ih volim. generalno sve takve cizme volim. i jesu tople i siroke i mekane, moze stopalo da se razveseli u njima i raspusti...posle kad treba cipela na stiklu da se obuje bice povuci potegni, ko pepeljugina zla sestra. :rotf:

Sličan im je model,... tvoje su nečim prešpricane.Meni je tako "presvučen" Monton, valjda neka zaštita od habanja.

ja imam bundicu od ovcijeg krzna, od osisane ovce. bas ce se lepo uklopiti sa medvedjim sapama, kako ja zovem ovaj tip cizmi. :lol: i jos crvena torbica :rotf:

ako ne pustaju vodu kupicu i braon pred ng....ako bude akcija, a bice. za manje od 3 hiljade po paru cizmi izdrzace 2 sezone, a za njih tek dolazi vreme sad. mislim da nisu super trajne (vidjala sma ih cesto na devojkama i zenama po gradu, prepoznajem opozit modele), ali sta me briga ne kupujem ih za vecnost.

Back