Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najbolje torbe za svaki dan sa super organiziraim pregradama zapravo imas u ikeiPogledajte prilog 1053942
I torbu sa puno pregrada, nosim neku bez i ko Andjelka istresam kad nešto tražim![]()
I ove pare su male. U Ikeu uopšte ne idem, do sad mi je bila baš daleko, sad ima nova o stalno planiram ali ne stižem.najbolje torbe za svaki dan sa super organiziraim pregradama zapravo imas u ikei
i to za smijesne pare
ma ja planiram sutra uzeti jos crnuI ove pare su male. U Ikeu uopšte ne idem, do sad mi je bila baš daleko, sad ima nova o stalno planiram ali ne stižem.
Pa slikaj, kad otključaju planiram ići. Trebaju mi neki tanjiri i čaše.ma ja planiram sutra uzeti jos crnu
pa se sjetih da napisem : )
Baš su dobre!Pogledajte prilog 1053937
Kupih neke danas, pošto je od ponedeljka zaključavanje danas je većina radnji napravila sniženje. Propade im crni petak pa bar nešto da navataju.
https://www.ikea.com/rs/sr/cat/rancevi-i-torbe-27821/Pa slikaj, kad otključaju planiram ići. Trebaju mi neki tanjiri i čaše.
Dobre su baš.
ja sam uzela vec ovu jednu zelenuDobre su baš.
Ova kombinacija ti je odlična!Pogledajte prilog 1053942
I torbu sa puno pregrada, nosim neku bez i ko Andjelka istresam kad nešto tražim![]()
Kukuuu,...!

Grdne li su
Pogledajte prilog 1053942

Mnogo visoka, to samo da ostavis dok se seksate

Jeste, ja ne kupujem skupe torbe da ih svaki dan vučem po prevozu, u stvari novu kupim tek kad je stara na samrtiaha dajhman..uhvatila sam te. torba je njihova.![]()
Jeste, ja ne kupujem skupe torbe da ih svaki dan vučem po prevozu, u stvari novu kupim tek kad je stara na samrti![]()