- Poruka
- 29.459
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam neke G.W. košuljice ljetne i super su mi. Ja ti u principu nemam pojma o tim nekim vau brendovima. Meni je T. T vrhunac brenda. Teško da dam puno para za neku krpicu.pa znas da moje dajhman cipele i dalje traju, bajkerke iz 2018 eno zive i zdrave...kanadjanke kupljene 2016 sam bacila, ali u oktobru ove godine. to su bile kozne kanadjanke, nemaju vise takve, barem ne moj broj.
kod njih kako sta ubodes. patike sam morala jednom da vratim, i mislim da su im patike generalno losije.
od torbi ja sam kupovala polovne zadnjih par godina. mrzi me sa da slikam jednu koznu braon torbu kupljenu 2019 u novembru, ko nova. neki nemac gery weber platila sma je polovnu 2 soma na limundu, ali je super i danas. on nije neka jaka firma, ono vau poznata (time i garancija da nije kopija), ali je torba dobra i kvalitetna.
Extra!evo je...ona je tamno braon, nego ja santavo slikam. jedina maan joj je sto je jako teska.
Pogledajte prilog 1059010
Imam neke G.W. košuljice ljetne i super su mi. Ja ti u principu nemam pojma o tim nekim vau brendovima. Meni je T. T vrhunac brenda. Teško da dam puno para za neku krpicu.
Extra!![]()

, a i ne treba mi nista specijalno sada.Volim i ja kožne ali mi nije moranje.Nosim i bacim ove obične.

Ja nosim velike torbe,...u onim "picolo" torbičicama, jedva naguram mobilni telefon i cigarete.ja moje torbe zovem magicne, kad pocnem da vadim iz njih prosto se zapitam gde sve stane.![]()
nasla sam je u leto 2020 i jos se nije zgulila mjau torbica, futrola sta god. nije kom je namenjeno, nego kome je sudjeno.![]()
sad kad neka procita i nadje me i hebe mi sve po spisku i van spiska sto nosim njenu mnjau torbicu.![]()

Ugusice!Ja ih ne nosim,... podsećaju me na " postavu" za skijaške čizme.Ali su tople.
Ugusice!Ja ih ne nosim,... podsećaju me na " postavu" za skijaške čizme.Ali su tople.![]()

Sličan im je model,... tvoje su nečim prešpricane.Meni je tako "presvučen" Monton, valjda neka zaštita od habanja.ne znam kakva je postava za skijaske cizme, ali uzivo su kao prevrnuta koza i na dodir su takve. imitacija prevrnute koze.
Sličan im je model,... tvoje su nečim prešpricane.Meni je tako "presvučen" Monton, valjda neka zaštita od habanja.
i jos crvena torbica