Cipele

gledala sam torbe koje bi se uklopile po boji ali vrlo je specifična oranž ništa nisam videlau radnjama da mi je leglo uz njih.
zato sam iodustala
a mnogo mi se svidjaju
Ја не купујем једнобојну торбу за тако специфичне боје. Обично буде нека у макар две боје, а може и са више, зависи од гардеробе.
Њих ћеш врв носити уз нешто једнобојно, онда може шарена торба, као пачворк.

Ја не купујем једнобојну торбу за тако специфичне боје. Обично буде нека у макар две боје, а може и са више, зависи од гардеробе.
Њих ћеш врв носити уз нешто једнобојно, онда може шарена торба, као пачворк.

ali ja se često oblačim u samo jednu boju pa mi torba u dve nije pala na pamet
ali dobra je ideja

ali ja se često oblačim u samo jednu boju pa mi torba u dve nije pala na pamet
ali dobra je ideja
Ја имам два зембиља у по 3 боје, торбу у тегет и беж боји, душу дало за комбиновање.
А и лето је, што шареније то боље.

nije tema za torbe nego za cipele
ali ove sezone nosim ove dve stvari
IMG_4529.jpeg IMG_4528.jpeg

Tako sam ja jedne Tamaris cipelice kao salonke samo niza peta čekala i dočekala. Sa 95 € kad sam ih vidjela sisle na 37€. Do duše poslije 5 godina,al moje su.
bravo za strpljenje
ovo je bila cena u predsezoni za novi model
dočekaću ih do kraja sezone na popustu ali obično bude problem jer ostanu samo veliki brojevi…
videćemo….

Kupila sam cipele. Onlajn. Desna mi je dobra, leva bi mogla biti manja. :sad2: Za broj manje su manje 1cm, pa se bojim ako ih zamenim, da će me onda desna žuljati. :sad2:
Sin br. 1 - ćuti i stavi malo vate, biće dobre.
Sin br. 2 - jedi slano, da ti oteknu noge, biće taman.
Muž mudro ćuti. Ja ne znam šta da radim.
Pogledajte prilog 1564155
Nisu mi baš nešto, da budem iskren. Ako ti je lijeva prevelika probaj u nju staviti onaj silikonski "zapetak" ili kako se već zove, koji se umetne na petu i sprječava cipelu da spada s noge.
Pogledajte prilog 1564178
ja volim da probam
i onda zabagujem sa bojom….
Sorry ali ti kao da si išla tražiti najružnije cipele u dućanu.:mrgreen: Ne sviđaju mi se ni njihov oblik ni ripne na potplatu. Na policama iza tebe ima daleko ljepših modela. Jesi li možda neke od njih isprobala?
nije tema za torbe nego za cipele
ali ove sezone nosim ove dve stvari
Pogledajte prilog 1564324 Pogledajte prilog 1564325
Crvena je predivna.:super:

Kupila sam cipele. Onlajn. Desna mi je dobra, leva bi mogla biti manja. :sad2: Za broj manje su manje 1cm, pa se bojim ako ih zamenim, da će me onda desna žuljati. :sad2:
Sin br. 1 - ćuti i stavi malo vate, biće dobre.
Sin br. 2 - jedi slano, da ti oteknu noge, biće taman.
Muž mudro ćuti. Ja ne znam šta da radim.
Pogledajte prilog 1564155
Obe su isti broj, nego nam obe noge nisu iste, kao ni ruke.
Razgazi malo levu, ako ti je desna dobra i biće ok. Ako su kožne, natopi vatu rakijom i gazi po sobi, dok ne upiju i ne osuše se.
Inače ti jako lepo stoje!👍

Obe su isti broj, nego nam obe noge nisu iste, kao ni ruke.
Razgazi malo levu, ako ti je desna dobra i biće ok. Ako su kožne, natopi vatu rakijom i gazi po sobi, dok ne upiju i ne osuše se.
Inače ti jako lepo stoje!👍
Desna mi je dobra, leva je veća no što treba. :sad:
Ne treba ništa da razgažavam.
Hvala. :heart:
Mislim da ću ih zadržati.

Back