Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U nedoumici sam je li ovaj post treba na temu Cipele ili Vaša biblioteka. Odlučio sam se za ovu temu, ako moderatorica misli da je tema Vaša biblioteka prikladnija neka prebaci tamo.

Naručio sam s interneta knjigu o cipelama. Knjiga je u biti slikovnica sa prekrasnim fotografijama raznoraznih modela ženske obuće, praktički od prethistorije pa do modernog doba. Također sadrži brojne zanimljivosti o cipelama i poznatim dizajnerima cipela.

IMG-20230930-132255691.jpg

IMG-20230930-132455529.jpg

IMG-20231002-204049.jpg

Kupila sam cipele. Onlajn. Desna mi je dobra, leva bi mogla biti manja. :sad2: Za broj manje su manje 1cm, pa se bojim ako ih zamenim, da će me onda desna žuljati. :sad2:
Sin br. 1 - ćuti i stavi malo vate, biće dobre.
Sin br. 2 - jedi slano, da ti oteknu noge, biće taman.
Muž mudro ćuti. Ja ne znam šta da radim.
IMG_20240614_135543_copy_1228x1632.jpg

Kupila sam cipele. Onlajn. Desna mi je dobra, leva bi mogla biti manja. :sad2: Za broj manje su manje 1cm, pa se bojim ako ih zamenim, da će me onda desna žuljati. :sad2:
Pogledajte prilog 1564155
Sin broj 1.je rekao sta ces ili vrati i uzmi druge neke.

Pogledajte prilog 1564155
Зато ја обућу не смем да наручујем онлајн...али много су слатке и лепо ти стоје.
Ја бих купила оне силиконске улошке, ако ти се баш свиђају пробај са њима.

e to
ja kažem aj narandžaste da kupim i razmišljam uz šta da ih uklopim
a bež mogu uz sve
ali su mi prozaične skroz….
Боуже, свашта...како жена обнавља гардеробу?
Купи ципеле или ташну коју нема уз шта да комбинује.
И мора, шта ће мучена душа...

gledala sam torbe koje bi se uklopile po boji ali vrlo je specifična oranž ništa nisam videlau radnjama da mi je leglo uz njih.
zato sam iodustala
a mnogo mi se svidjaju

Back