Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.010
Možda može obućar nekako da ti je pritesni,...inače su ti odlične. Lepo ti stoje na nozi.Desna mi je dobra, leva je veća no što treba. :sad:
Ne treba ništa da razgažavam.
Hvala.
Mislim da ću ih zadržati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda može obućar nekako da ti je pritesni,...inače su ti odlične. Lepo ti stoje na nozi.Desna mi je dobra, leva je veća no što treba. :sad:
Ne treba ništa da razgažavam.
Hvala.
Mislim da ću ih zadržati.
Morbidan si,...k'o da sam te ja birala!Veštačka noga cipela
Pogledajte prilog 1565017

Gdje si ovo našao? U trgovini ortopedskih pomagala?Veštačka noga cipela
Pogledajte prilog 1565017
Okreni drugu stranu,...mda deluju interesantno i tople su, izgleda.Sta mislite o ovim cipelama:
Pogledajte prilog 1642760
Odlične su! Interesantne.Kupila sam ih,vrlo su udobne,ali mi se sad nesto ne svidjaju kao sto su mi se svidjele na prvi pogled.
Nisu mi sad pri ruci,slika je od danas.
E,bas ti hvala,ubijedila si me!Odlične su! Interesantne.
Ako su ti tople i udobne, nisi bacila pare.
Super idu na deblje helan pantalone napr., na pletenu haljinu, sve što može da se stavi u cipelu ili da se vidi cela cipela. Na dužu sportsku jaknu, duži kaput i sl.,na one sportske bunde sa kapuljačom.
To ti je oštru zimu najbitnije. Svakako se mogu lepo uklopiti u neki casual outfit, kupi druge moderne. Ove su ti spas za zimu. Kad je ciča zima, treba imati toplu i udobnu obuću koja se po mogućstvu ne kliza.E,bas ti hvala,ubijedila si me!
Neki su mi rekli da nisu moderne.
Jesu tople i udobne,imaju onu soft podlogu.
Marka je "ara".
A ti hodaj po ledu i pjeske u visokim stiklama,ja ne mogu.meni se uopste ne svidjaju te cipele, bolje su cipele i cizme s visokom stiklom do 11 cm
Gumene cizme su najklizavije.za sneg i led vam trebaju gumene cizme koje se ne klizaju po istom
I onda hoda kao po jajima ili kao da je popila dvije litre vina na eks. Video sam takve seljancice.meni se uopste ne svidjaju te cipele, bolje su cipele i cizme s visokom stiklom do 11 cm