Cipele

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Takodje, Lacoste ima par modela koji su kozni (ja sam u office shoes kupovala). Vecina je vjestak ali ima i ovih koji nisu. Isto nisu jeftine ali krajem jeseni daju popuste i do 50% i tada ih treba gledati.
Moje su se pokazale malo teske, ecco je neuporedivo bolja, hodas po oblaku a iznad pete nisu visoke i porubljene pa ne prave zuljeve ako imas osjetljivo stopalo.

IMG_20230627_135742.jpg

Ja u petama ne,ne ositim papucicu
Jednom sam Vozila pa mi pukla peta,od tad nikad vise reko...Kad bih vozila svaki put na peti ostane oziljak od tepiha....
Stvar navike. 😁
Meni je nezgodnija vožnja u platformama, nego u štiklama. Onda nemam nikakav osećaj.
Moj dragi je svojevremeno vozio i u papučama, ja napr.u njima ne mogu ni hodati normalno, dok vožnja ni pod razno( plus je jel'te i zabranjeno).

Takodje, Lacoste ima par modela koji su kozni (ja sam u office shoes kupovala). Vecina je vjestak ali ima i ovih koji nisu. Isto nisu jeftine ali krajem jeseni daju popuste i do 50% i tada ih treba gledati.
Moje su se pokazale malo teske, ecco je neuporedivo bolja, hodas po oblaku a iznad pete nisu visoke i porubljene pa ne prave zuljeve ako imas osjetljivo stopalo.

Ja sam neki izrod sa tim Ecco cipelama.
Ubijaju me.
Kalup mi uopste ne odgovara.
Lepe su im patike na oko mnogo ali kalup mi je sprava za mucenje.

Lacoste kozne upravo sada imam i malo su me zuljale na startu ali sam se privikla. Vrlo su kvalitetne i deluju kao da nisu nosene ni dana. Vrede svaku paru. Ko ne mari za sezonu, traju godinama.

Za jesen planiram da uzmem Timberland bele, kozne, bez ikakvih detalja. Sada nosim njihove sandale i deluju mi udobno...sto je ravno cudu!

Мицеларном водом. Ја пробала, ради :rotf:
Probala sam i ja...malo ocisti,ali ne skroz.
Mozda zavidi i od vrste djona.Imam jedne cipele kod kojih je djon napravljen od nekog cudnog materijala,kao da upija prljavstinu.Nikako ne moze da se opere.Sve mi zao da ih bacim,prilicno su neiznosene...ali toliko me uvijek iznerviraju zbog tog djona.

Probala sam i ja...malo ocisti,ali ne skroz.
Mozda zavidi i od vrste djona.Imam jedne cipele kod kojih je djon napravljen od nekog cudnog materijala,kao da upija prljavstinu.Nikako ne moze da se opere.Sve mi zao da ih bacim,prilicno su neiznosene...ali toliko me uvijek iznerviraju zbog tog djona.
Можда је променио боју, ја некад трљам оном оштром четком и детерџентом, некад пастом за зубе...различите су те гуме.
Али, да уме да изнервира, уме.

Back