Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vidim imaju podstavu iznutra i cine mi se toplima, a tvoje su cim su na radnom stolu Nadam se da su i nepromociveSta mislite o ovim cipelama:
Pogledajte prilog 1642760
To cemo tek da vidimo.Koliko vidim imaju podstavu iznutra i cine mi se toplima, a tvoje su cim su na radnom stolu Nadam se da su i nepromocive![]()
Mda,...nose ih možda žene "metar i žilet".one veoma visoke stikle s stiklama 7 i 8 inca t,j. 18 i 20 cm ko je sam gore pomenuo su samo za profesionalce i profesionalke
svaki dan od jutra do mraka sam u tim leopard cizmicama koje su mi puno udobne
Iskreno, estetski nisu baš nešto. Nadam se da su bar funkcionalne, tj, da su tople, udobne i da ti se neće klizati po snijegu i ledu.Sta mislite o ovim cipelama:
Pogledajte prilog 1642760
Samo za maskenbal.da li neko od vas nosi kaubojske cizme?
To je neugodno zbog visoke štikle. Ali su stabilne. Lepše bi bile sa manjom štiklom.Ove mi se svidjaju,ali su mi skupe...150 eura.
Pogledajte prilog 1642807
Sviđaju mi se. Baš su elegantne. Mislim da bi bile još ljepše da su crne.Ove mi se svidjaju,ali su mi skupe...150 eura.
Pogledajte prilog 1642807
Nece promocit. Promocit ces ako hodas po lokvamaTo cemo tek da vidimo.
Mislim da nisu,nijedne kozne nisu nepromocive...a u svakoj deklaraciji obuce pise da su za suvo vrijeme.
Mislim da su jedino one gorotex nepromocive...valjda.
Ne vjerume da nosi odavdje niko, ali u Teksasu sigurno noseda li neko od vas nosi kaubojske cizme?
Kratko i jasnoPogledajte prilog 1642823
ovako nesto treba imati u posedu
Evo da ponovim ...........sta kazete na ovu sliku gore postavljenu?