Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su od prave kože morale bi da koštaju duplo bar, što mislim da mnogi od nas ne bi mogli priuštiti. Ja sam iznenađena koliko su lake i udobne, imaju neki specijalni uložak, ne mogu da se setim od čega. Platnene su što sam ja tražila da mogu do zime da ih nosim.Super su. Meni sin kupio patike za rođendan. Šaljem sliku kumi, a ona mi odgovara - Sve žene u godinama nose Skechers patike.
A udobne su ludilo. Svaki put kada ih obujem iznova se oduševim kako su udobne.
Mada, u mom slučaju im ozbiljno zameram što su od eko, a ne od prave kože.![]()
Podržavam kumu. I ja ih nosim.Super su. Meni sin kupio patike za rođendan. Šaljem sliku kumi, a ona mi odgovara - Sve žene u godinama nose Skechers patike.
A udobne su ludilo. Svaki put kada ih obujem iznova se oduševim kako su udobne.
Mada, u mom slučaju im ozbiljno zameram što su od eko, a ne od prave kože.![]()
Isla zenina koleginica u SLoveniju i kupila neke za 100 evra, kaze ovde su 33000 din.Nema više nigdje patika od prave kože.Što je nekad bilo pravilo,sad je izuzetak.
Ali ni ove nisu nimalo jeftine...80 eura obične bijele patike od eko kože marka riker.Prodaju nam škart za velike pare.Eko koža nikad ne može biti isto što i prava koža.Noga ne diše.
Ali to je sad trend.Kao i sa sintetikom koju uvaljuju nimalo jeftino.
A ako baš hoćeš nešto iole kvalitetnije,onda su cijene dignute do neba.
Danas pogledah u prolazu izlog...dukserica pamucna,obicna...160 km tj.80 eura.
Da li je to normalno?A na oko mi djeluje kao isprana i da i nije nekog kvaliteta.
Udjoh u nas "azel",to je ona roba pokupljena iz kojekakvih evropskih skladista,doskoro bila budzasto...sad i oni stavili cijene "kao prave".
I na jednoj majici jos stoji etiketa 2,5 eura...na toliko je bila snizena u Njemackoj.A oni stavili cijenu 20 km,tj.10 eura.Znaci,za najmanje cetiri puta vecu cijenu nam prodaju to smece koje tamo pokupe vrecama.
Znam ja da i oni moraju da zarade,ali brate,to nije prvoklasna roba.Ako hocu prvoklasnu,necu uci u takve prodavnice.
Prije im je bila bas guzva,a sad je promet totalno opao.
ima koznih patika, ali ih nasi slabo uvozeNema više nigdje patika od prave kože.Što je nekad bilo pravilo,sad je izuzetak.
Ali ni ove nisu nimalo jeftine...80 eura obične bijele patike od eko kože marka riker.Prodaju nam škart za velike pare.Eko koža nikad ne može biti isto što i prava koža.Noga ne diše.
Ali to je sad trend.Kao i sa sintetikom koju uvaljuju nimalo jeftino.
A ako baš hoćeš nešto iole kvalitetnije,onda su cijene dignute do neba.
Danas pogledah u prolazu izlog...dukserica pamucna,obicna...160 km tj.80 eura.
Da li je to normalno?A na oko mi djeluje kao isprana i da i nije nekog kvaliteta.
Udjoh u nas "azel",to je ona roba pokupljena iz kojekakvih evropskih skladista,doskoro bila budzasto...sad i oni stavili cijene "kao prave".
I na jednoj majici jos stoji etiketa 2,5 eura...na toliko je bila snizena u Njemackoj.A oni stavili cijenu 20 km,tj.10 eura.Znaci,za najmanje cetiri puta vecu cijenu nam prodaju to smece koje tamo pokupe vrecama.
Znam ja da i oni moraju da zarade,ali brate,to nije prvoklasna roba.Ako hocu prvoklasnu,necu uci u takve prodavnice.
Prije im je bila bas guzva,a sad je promet totalno opao.
Inace,moja koleginica kupila kcerki nedavni patike,"original",platila dvjesta eura.Nakon par nosenja,bijele patike pocele da pustaju crvenu boju.
Toliko o (ne)kvalitetu koji se papreno placa.A ni one nisu bile kožne.
Da,vjerujem.Sto je nizi standard,izgleda da je roba skuplja.Isla zenina koleginica u SLoveniju i kupila neke za 100 evra, kaze ovde su 33000 din.
O tome i govorim.Kod nas ih vise nema,u poslednjih par godina.A bilo ih je.Zapravo,sve su se skoro i podrazumijevale da su kožne.Eko koža se nije mogla ni zamisliti.A sad ih odjednom nigdje nema,osim da ih tražiš sa svijećom.ima koznih patika, ali ih nasi slabo uvoze
ja sam mami prosle godine uzela kozni adidas, anatomski ulozak
onako retro izgledaju kao kraj osamdesetih
kaze da su joj ful udobne
djetetu i sebi sam jedva nasla neki air force kozni model
zato sto nece da uvoze to
uvezu iste modele samo od skaja![]()
Uložak je od memorijske pene, zato su udobne.Da su od prave kože morale bi da koštaju duplo bar, što mislim da mnogi od nas ne bi mogli priuštiti. Ja sam iznenađena koliko su lake i udobne, imaju neki specijalni uložak, ne mogu da se setim od čega. Platnene su što sam ja tražila da mogu do zime da ih nosim.
Gdje imaju te rikerke po toj cijeni?Uložak je od memorijske pene, zato su udobne.
Ima Rieker odlične kožne patike, koštaju oko 100€, ali je meni gnjavaža da dolazim u Beograd, a ne mogu obuću da kupim onlajn.
Ja nisam htela platnene, jer mi budu mokre noge kada pada kiša, a ja svaki dan šetam 3km, po cenu da padaju i ćuskije.
pa kazem tiO tome i govorim.Kod nas ih vise nema,u poslednjih par godina.A bilo ih je.Zapravo,sve su se skoro i podrazumijevale da su kožne.Eko koža se nije mogla ni zamisliti.A sad ih odjednom nigdje nema,osim da ih tražiš sa svijećom.
Upravo to.pa kazem ti
uvoze iste modele samo od skaja i valjaju ih po cijeni koznih
Mnogo obuce kod Rikera sam videla kao kožne ali na žalost to je prevara. Ako se u ista razumem to je koža i svaki put poludim kad pošto poto hoće sa me ubede da je koža, što nije.Uložak je od memorijske pene, zato su udobne.
Ima Rieker odlične kožne patike, koštaju oko 100€, ali je meni gnjavaža da dolazim u Beograd, a ne mogu obuću da kupim onlajn.
Ja nisam htela platnene, jer mi budu mokre noge kada pada kiša, a ja svaki dan šetam 3km, po cenu da padaju i ćuskije.
Prodavnica se zove Rieker shop Beograd, adresa je Terazije 1.Gdje imaju te rikerke po toj cijeni?
Kod nas 80 eura rikerke od eko kože.
Meni je inace riker obuca bila najudobnija koju sam ikad imala,ali sad za ove od eko koze ne bih se smjela opkladiti da bi bilo isto.
I meni su lijepe,takve volim.Ali jesi li sigurna da su kožne?Prodavnica se zove Rieker shop Beograd, adresa je Terazije 1.
Meni su recimo ove savršene, ali sam previše lenja da idem po njih u Beograd.
Pogledajte prilog 1351436
Ove bas lepo izgledaju, bas cu pogledati da li lazu ili je stvarno koža ako jeste onda je cena čak jako pristupacna.Prodavnica se zove Rieker shop Beograd, adresa je Terazije 1.
Kod nas za taj model piše da su od veštačke kožeProdavnica se zove Rieker shop Beograd, adresa je Terazije 1.
RiekerCije njihove?
Svakako na obući postoje oznake od čega je napravljena. Ionako ih ne bih kupila onlajn, jer iako nosim Rieker obuću, nisu im kalupi za sve modele isti.Kod nas za taj model piše da su od veštačke kože
Imaju i one kao kao navodno kožne,a samo komadić kože u prednjem dijelu,ostalo vještačka koža.Svakako na obući postoje oznake od čega je napravljena. Ionako ih ne bih kupila onlajn, jer iako nosim Rieker obuću, nisu im kalupi za sve modele isti.
Sigurno ne bih dala 100€ za patike koje nisu kožne.
Pogledaj ecco patike. Oni imaju kozne modele. Mekana koza, djeluje dosta osjetljivo ali nije.Sad svratih do Planike,sve ovakve bijele patičice od eko kože su oko 80 eura.
Kožne nisu nijedne.