Чиме се храните?

Samo piletinu (batake ) i dzigericu od guske ,ostale ptice su mi gej .

Ja volim pilecu dzigericu . Volim kravlji jezik, volim mozak, volim crijeva punjena kukuruznim brasnom...
U posljednje vrijeme najvise volim kada mi zena napravi nekakav djuvec od tri vrste mesa i to svinjskog, jagnjeceg i teleceg pa fino doda tikvice, papriku, krompir, luk, patlidzn...uhhhh!

nemoj da si zavidna
nisam ti ja kriv shto vec 30 godina morash da jedesh samo pasirano jer ti posipadali svi zubi ::I

Pa i to sto kazes!

U ovoj zemlji covek vise nema para ni da obnovi zube.
82534.gif

Poslednja izmena:
Не веруј људима који зобају неко зрневље, једу алге, сојино млеко и сл

3:2 мин. да су у питању неке будале

С тим што то важи за младе, а код старијих који то раде је бар 9 будала на 1 нормалног

Једем само јабуке већ осам дана...

Znam coveka koji je trosio po pet tona jabuka godisnje:per: Cedio je sok iz njih pasirao ih pekao i svasta je od njih pravio.Inace bivsi fudbaler,profesor intelektualac i umro je iznenada u 60 godini na sta sam se zaprepastio kad sam ugledao njegovu sliku na umrlici .Nisam mogao da dodjem sebi od iznenadjenja jer je covek bio vitak pesacio je svaki dan i zaista je bio onako mladolik za svoje godine.Dakle jabuke ne treba preterano konzumirati.

Poslednja izmena:
nikako peceni :rtfm:- malo proprzen ili na grilu malo sa obe strane :D

sabljarka ima najsocnije meso, i najkrace se przi- probaj obavezno ako vec nisi :super:
najveci kulinarski greh je peci ribu !!!

...jesam ali bila je mnogo losa jer bila smrznuta:evil:, nekako je delovala kiselo...nemam gde da nadjem doticnu sveze upecanu...a volis sushi? Ja ne mogu zivo nikako i bas mi je krivo...deluju mi zanimljivo oni zalogajcici...:heart:

...jesam ali bila je mnogo losa jer bila smrznuta:evil:, nekako je delovala kiselo...nemam gde da nadjem doticnu sveze upecanu...a volis sushi? Ja ne mogu zivo nikako i bas mi je krivo...deluju mi zanimljivo oni zalogajcici...:heart:

skoro uvek ima sveza na Kalenicu ;)
mogla bih ziveti na sushiju i krompiru :super:
ne razmisljaj da je zivo, samo je socno- kao vockice , obozavaces ga 100%

Back