al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Jedes ptice![]()
Samo piletinu (batake ) i dzigericu od guske ,ostale ptice su mi gej .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedes ptice![]()
da parafraziram majkla kejna iz jednog filma"molim vas,kumim vas nemam vishe srca da jedem ovo neduzno povrtje koje mi apsolutno nishta nije skrivilo.I ja cu jastoga."
zivot je nekom carski jastog u 5 umaka a nekom zagorela pita koju i dzukci avlijaneri zaobilaze po kontejnerima

Vazi, hahaha.
Derer je imao divan zivot, nalik na pecenog jastoga, sada je vreme da skonca.![]()
ako je meni sad vreme da skoncham ti si onda vampir vec 300 godina : I

Bolje i vampir, ali realan, nego da mastam o nekakvom jastogu i da tu zavaravam ljude.![]()
E to nikad nisam probala
Da li je ukus sličan bozi?
Ja volim pilecu dzigericu . Volim kravlji jezik, volim mozak, volim crijeva punjena kukuruznim brasnom...
U posljednje vrijeme najvise volim kada mi zena napravi nekakav djuvec od tri vrste mesa i to svinjskog, jagnjeceg i teleceg pa fino doda tikvice, papriku, krompir, luk, patlidzn...uhhhh!
jednom, i nikada vise.. mmmmm , sabljarka
.. mmm, sushiiiiii![]()
...naucila od jednog Bokelja...pored toga zaziki i tapa krompir...pitaj ovu sto 'oce kuvar da napise
nemoj da si zavidna
nisam ti ja kriv shto vec 30 godina morash da jedesh samo pasirano jer ti posipadali svi zubi ::I
sve volim da jedem- osim mozgajednom, i nikada vise

Draga peceni losos u marinadi...naucila od jednog Bokelja...pored toga zaziki i tapa krompir...pitaj ovu sto 'oce kuvar da napise
![]()
- malo proprzen ili na grilu malo sa obe strane 

Једем само јабуке већ осам дана...
Cedio je sok iz njih pasirao ih pekao i svasta je od njih pravio.Inace bivsi fudbaler,profesor intelektualac i umro je iznenada u 60 godini na sta sam se zaprepastio kad sam ugledao njegovu sliku na umrlici .Nisam mogao da dodjem sebi od iznenadjenja jer je covek bio vitak pesacio je svaki dan i zaista je bio onako mladolik za svoje godine.Dakle jabuke ne treba preterano konzumirati.Svaki dan jedem nešto lepo, ne bunim se.![]()
nikako peceni- malo proprzen ili na grilu malo sa obe strane
sabljarka ima najsocnije meso, i najkrace se przi- probaj obavezno ako vec nisi
najveci kulinarski greh je peci ribu !!!
, nekako je delovala kiselo...nemam gde da nadjem doticnu sveze upecanu...a volis sushi? Ja ne mogu zivo nikako i bas mi je krivo...deluju mi zanimljivo oni zalogajcici...
I ja jedem nesto lepo.

...jesam ali bila je mnogo losa jer bila smrznuta, nekako je delovala kiselo...nemam gde da nadjem doticnu sveze upecanu...a volis sushi? Ja ne mogu zivo nikako i bas mi je krivo...deluju mi zanimljivo oni zalogajcici...
![]()

Voki je najveci car , a i ovaj novi Brka sto ide nedeljom na RTS-u je isto odlican .
: