cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.972
Dosao je dan kada se mafija medjusobno posvadjala i to u samom vrhu:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, Cickose. Ne može biti ćaci onaj protiv koga je Vučić, a Vučić je protiv Dodika, što potvrđuje i njegovo debelo pašče Šešelj.Dosao je dan kada se mafija medjusobno posvadjala i to u samom vrhu:

Znači, može se biti i za Vučića ako to može da nanese štetu Srpskoj.Vuqiq uvijek pobedi![]()

Stižu RafaliZnači, može se biti i za Vučića ako to može da nanese štetu Srpskoj.
Ali mislim da ste se zajebali gospodo.![]()

Vuqiq uvijek pobedi![]()
Sve zna aca sta je lopov radio, nista mu godinama nije smetaloDosao je dan kada se mafija medjusobno posvadjala i to u samom vrhu:
To si procitao kod Tarabica, a sad kao fol to si video u pasulju.Ne gospodo, nego treba da se vratite godinu dana unazad kad vam je Aleksije govorio da Dodik i Vučić nisu u ljubavi, i da kažete da ste pogrešili.

А ти се информишеш преко информера, све јасно.To si procitao kod Tarabica, a sad kao fol to si video u pasulju.![]()

Ja se zajjebavam sa informereom, a ti sto ne mozes da ukapiras ironiju, sorry fakatА ти се информишеш преко информера, све јасно.
![]()
Па отвараш такве теме јел? КулJa se zajjebavam sa informereom, a ti sto ne mozes da ukapiras ironiju, sorry fakat
TITOISTIČKA bagra. Svi su oni s naserom isti sistem.Dosao je dan kada se mafija medjusobno posvadjala i to u samom vrhu:
Lukas je narkomančina ali ga ne krivim što se slikao sa nekim likom tamo, pa jbg on je pjevač, slika se sa mnoštvom ljudi. Šta je trebalo da uradi da kaže "marš od stola"?TITOISTIČKA bagra. Svi su oni s naserom isti sistem.
Srbi crno nam se piše
@dragon x jel si i dalje cvrstih stavova o dodari...
Daleko od toga da podrzavam ikog u ovoj priči, ali me tvoj komentar zanima...
Naser je deo tog titoistickog sistema, koji je anti Srpski.Lukas je narkomančina ali ga ne krivim što se slikao sa nekim likom tamo, pa jbg on je pjevač, slika se sa mnoštvom ljudi. Šta je trebalo da uradi da kaže "marš od stola"?
A razumijem i Dodika što se ljuti, za ubistva 3400 Srba Podrinja niko nije odgovarao.
Nekim likom?Lukas je narkomančina ali ga ne krivim što se slikao sa nekim likom tamo,
Zato mu je dodo u torovima dovozio ćacije na skupove sns jer nisu u ljubavi jel...Ne gospodo, nego treba da se vratite godinu dana unazad kad vam je Aleksije govorio da Dodik i Vučić nisu u ljubavi

Vidi, Niki, ima nas koji smo pametni i znamo kako da dodnosimo zaključke, i šta sve treba da uzmemo u obzir kada donosimo zaključke.To si procitao kod Tarabica, a sad kao fol to si video u pasulju.![]()
Ustvar, potrudi se malo više.
Ustvari, potrudi sre mnogo, mnogo više, ono baš enorman trud uloži... Mada opet nisam optimista po tom pitanju. Niki, nemo da lažeš.Ja se zajjebavam sa informereom, a ti sto ne mozes da ukapiras ironiju, sorry fakat