Caci se glodju medjusobno

giphy-6.gif

Dodik se izgleda na vreme uključio u antiislamski front koji je krenuo iz Amerike, pa se time zaštitio.
Vučićev bezočno pljuvanje bi trebalo da navede Dodika da otvoreno krene na Vučića.
Muslimani će naravno na Vučićevu stranu, čime će se Vučić dodatno kompromitovati. A i muslimani jer su uz "safari snajperistu". :lol:

TITOISTIČKA bagra. Svi su oni s naserom isti sistem.
Srbi crno nam se piše

@dragon x jel si i dalje cvrstih stavova o dodari...

Daleko od toga da podrzavam ikog u ovoj priči, ali me tvoj komentar zanima...
Lukas je narkomančina ali ga ne krivim što se slikao sa nekim likom tamo, pa jbg on je pjevač, slika se sa mnoštvom ljudi. Šta je trebalo da uradi da kaže "marš od stola"?

A razumijem i Dodika što se ljuti, za ubistva 3400 Srba Podrinja niko nije odgovarao.

Lukas je narkomančina ali ga ne krivim što se slikao sa nekim likom tamo, pa jbg on je pjevač, slika se sa mnoštvom ljudi. Šta je trebalo da uradi da kaže "marš od stola"?

A razumijem i Dodika što se ljuti, za ubistva 3400 Srba Podrinja niko nije odgovarao.
Naser je deo tog titoistickog sistema, koji je anti Srpski.

To je svakom poštenom normalnom čovjeku jasno.

Nego što ćemo sa onim likovima na snimku koja narkomančina pustila...

Ps

Naravno da bi ga svaki čestit srbin maršnuo od stola

Davno pre 90tih mog ćaleta poslovni partner u inostranstvu na ručku pita šta je to tamo jesu li to neka balkanska divlja plemena? Moj ćale se naljutiooo posle bile 90e ljudi se ubijali, pekli i jeli međusobno ovaj ga zvao pita hoćeš da bežiš sa porodicom dođi kod mene :lol:

Tako nas vide evropljani otprilike. I sad se mi čudimo što je debil zajahao vlast.

Poslednja izmena:
To si procitao kod Tarabica, a sad kao fol to si video u pasulju. :super:
Vidi, Niki, ima nas koji smo pametni i znamo kako da dodnosimo zaključke, i šta sve treba da uzmemo u obzir kada donosimo zaključke.
Takođe, ima nas koji nećemo da lažemo pa da ono za šta navijamo predstavljamo kao istinu, nego nas interesuje prava istina.

Ajde, malo se potrudi da i ti postaneš takav. :cool: Ustvar, potrudi se malo više. :think:Ustvari, potrudi sre mnogo, mnogo više, ono baš enorman trud uloži... Mada opet nisam optimista po tom pitanju. ;)

Ja se zajjebavam sa informereom, a ti sto ne mozes da ukapiras ironiju, sorry fakat
Niki, nemo da lažeš.
Valjda si primetio da niko nije u stanju da prepozna tvoju ironiju ironiju, niti se neko nasmeje. Da zaista imaš nameru da ironišeš, odustao bi, jer ti je ironija neefikasna.

No, ti zaista želiš da reklamraš informer.

Back