peti ligament Buduća legenda Poruka 41.620 06.08.2010. u 08:39 - Чиме се храните? #301 Zapadni susjed: Hranim se serbskom nejakoscu & napacenoscu. Kliknite za proširenje... Napaćenošću, a?
Zapadni susjed: Hranim se serbskom nejakoscu & napacenoscu. Kliknite za proširenje... Napaćenošću, a?
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 06.08.2010. u 08:40 - Чиме се храните? #302 peti ligament: Napaćenošću, a? Kliknite za proširenje... Izmedju ostalog
Zelen bor Poznat Poruka 7.963 06.08.2010. u 08:42 - Чиме се храните? #303 Zapadni susjed: Izmedju ostalog Kliknite za proširenje... A mahunarke,bobice,zrnevlje? Ništa? Pojačali ishranu na trenu?
Zapadni susjed: Izmedju ostalog Kliknite za proširenje... A mahunarke,bobice,zrnevlje? Ništa? Pojačali ishranu na trenu?
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 06.08.2010. u 08:52 - Чиме се храните? #304 Zelen bor: A mahunarke,bobice,zrnevlje? Ništa? Pojačali ishranu na trenu? Kliknite za proširenje... Vojna kuhinja je ovdje veoma jaka, iznenadio bi se da vidis. Sto se tice onog zrnevlja sto sam onda spomenuo, to sam kupio od lokalaca da vidim kakvo je... i nije lose.
Zelen bor: A mahunarke,bobice,zrnevlje? Ništa? Pojačali ishranu na trenu? Kliknite za proširenje... Vojna kuhinja je ovdje veoma jaka, iznenadio bi se da vidis. Sto se tice onog zrnevlja sto sam onda spomenuo, to sam kupio od lokalaca da vidim kakvo je... i nije lose.
Zelen bor Poznat Poruka 7.963 06.08.2010. u 08:54 - Чиме се храните? #305 Zapadni susjed: Vojna kuhinja je ovdje veoma jaka, iznenadio bi se da vidis. Sto se tice onog zrnevlja sto sam onda spomenuo, to sam kupio od lokalaca da vidim kakvo je... i nije lose. Kliknite za proširenje... Ma daj...Da valja zrnevlje svi ti tvoji lokalci bi bili ko Anštajn....Drž se ti vojne kuhinje...
Zapadni susjed: Vojna kuhinja je ovdje veoma jaka, iznenadio bi se da vidis. Sto se tice onog zrnevlja sto sam onda spomenuo, to sam kupio od lokalaca da vidim kakvo je... i nije lose. Kliknite za proširenje... Ma daj...Da valja zrnevlje svi ti tvoji lokalci bi bili ko Anštajn....Drž se ti vojne kuhinje...