- Poruka
- 20.850
ima onaj crveni luk koji nije ljut i ne oseti se![]()
ЕБЕШ ТАКАВ ЛУК!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima onaj crveni luk koji nije ljut i ne oseti se![]()

![]()
Али луткооо,
мора мало гоозица и да се помучи,
а не да ваздан висиш по форумима!
П.С.
Извињавам се ако ниси у стању да радиш и зарађујеш!
Вегетаријанац... Пих. Изеш оброк који до јуче није трчао по дворишту![]()
...posebno onaj koji je do juce imao ime, nadimak, voleo da se ceska, mazi i umiljava...takav je najslasniji...onaj sto te tuzno gleda kada oseti sta mu se sprema:

Ja kupujem skoro uvek na Zemunskoj ne samo iz lokal patriotizma,stvarno mislim da je The best
A i posete ljudi iz drugih delova grada To potvrđuju
@primitivac
Čoveče baš si se napija?Koji povod![]()

Вегетаријанац... Пих. Изеш оброк који до јуче није трчао по дворишту![]()

Sumnjam da goveda i svinje iz Brazila i Argenitne i zivina sa Kosova i Albanije imaju imena i da su se umiljavala pre odlaska u klanicu i dolaska na nase trpeze , u danasnje vreme se to malo drugacije radi ,sve mahanizovano i industrijski , nema ni dvorista ,ni nadimlka ....tako je...posebno onaj koji je do juce imao ime, nadimak, voleo da se ceska, mazi i umiljava...takav je najslasniji...onaj sto te tuzno gleda kada oseti sta mu se sprema:
![]()
Sumnjam da goveda i svinje iz Brazila i zivina sa Kosova i Albanije imaju imena i da su se umiljavala pre odlaska u klanicu i dolaska na nase trpeze , u danasnje vreme se to malo drugacije radi .
...odakle znas da oni nemaju imena i da ih ne daju medjusobno
...ono bajka Nemusti jezik, drugi osnovne...

Pokusaj ga staviti... pa ces da vidis kako peceЕБЕШ ТАКАВ ЛУК!
![]()

Pokusaj ga staviti... pa ces da vidis kako pece![]()

Malog Flaundera ,Jel mozes da garantujes da oni ne uzivaju u svom zivotu i drustvu drugih prasica, telica, pilica...odakle znas da oni nemaju imena i da ih ne daju medjusobno
...ono bajka Nemusti jezik, drugi osnovne...
...nisam ja vegeterijanac, samo ne jedem pecenje, rostilj, snicle i te socne stvari...ako u sendvicu osetim sunku ne vadim je bas rukama....ribu tamanim...valjda mi njih nije zao i zla sam zbog toga...![]()
koji se veselo pracakao po plicaku 

Sta jedem, zna se... Kao i svi.

Наравно .. парадајз салата са црним луком је екстра ... дакле, за сада лепо једемо .. да видимо даље
Malog Flaundera ,koji se veselo pracakao po plicaku
![]()
Stidi se bezudsnice .![]()
darling it's better, down where it's wetter take it from me...under the seaaaaaaa
...u tiganju i na tanjiru su samo ruzne ribe

U yeaaaaaahdarling it's better, down where it's wetter take it from me...under the seaaaaaaa
...to je riba klovn i ne jede se...u tiganju i na tanjiru su samo ruzne ribe
![]()

...tako je...posebno onaj koji je do juce imao ime, nadimak, voleo da se ceska, mazi i umiljava...takav je najslasniji...onaj sto te tuzno gleda kada oseti sta mu se sprema:
![]()
"Гутооооооо.... нннннннннеееееееееееееее!!!!!!"
![]()
![]()

Voki je najveci car , a i ovaj novi Brka sto ide nedeljom na RTS-u je isto odlican .Ma ja brate ne smem ni da pogledam kuvar sa slikama ili Rejcel rej i Vokija i Andrasa na teveu slucajno, jer ovih dana ne smem nicim da se hranim, a ko zinat, jede mi se slatko od ujutru kako otvorim oci pa dok se ne smrkne, a narocito kad se smrkne.
Pa nemam pojma , ne jedem ribetinu i nista sto pliva , samo ono sto trckara po dvoristu i preradjevine .U yeaaaaaahdarling it's better, down where it's wetter take it from me...under the seaaaaaaa
...to je riba klovn i ne jede se...u tiganju i na tanjiru su samo ruzne ribe
![]()

Pa nemam pojma , ne jedem ribetinu i nista sto pliva , samo ono sto trckara po dvoristu i preradjevine .![]()

da parafraziram majkla kejna iz jednog filma"molim vas,kumim vas nemam vishe srca da jedem ovo neduzno povrtje koje mi apsolutno nishta nije skrivilo.I ja cu jastoga."
...U snovima. hehe