Чиме се храните?

:eek::eek::eek: :sad2::sad2::sad2:

Али луткооо,
мора мало гоозица и да се помучи,
а не да ваздан висиш по форумима!

П.С.
Извињавам се ако ниси у стању да радиш и зарађујеш!

Bezi bre!

Drugo, sve i da mi je svaki dan dostupno meso, ne bi bilo zdravo.

Samo se neodgovoran covek hrani svaki dan mesom. I primitivan, pa posle kuka na srce.

Ja sam rekla sta volim, a da li bih jela svaki dan, druga je stvar!

Osim toga imam i privatne razloge iz kojih ne jedem meso, nego najcesce piletinu.

Poslednja izmena:
...tako je:ok:...posebno onaj koji je do juce imao ime, nadimak, voleo da se ceska, mazi i umiljava...takav je najslasniji...onaj sto te tuzno gleda kada oseti sta mu se sprema::rida::rida::rida:
Sumnjam da goveda i svinje iz Brazila i Argenitne i zivina sa Kosova i Albanije imaju imena i da su se umiljavala pre odlaska u klanicu i dolaska na nase trpeze , u danasnje vreme se to malo drugacije radi ,sve mahanizovano i industrijski , nema ni dvorista ,ni nadimlka .

Sumnjam da goveda i svinje iz Brazila i zivina sa Kosova i Albanije imaju imena i da su se umiljavala pre odlaska u klanicu i dolaska na nase trpeze , u danasnje vreme se to malo drugacije radi .

Jel mozes da garantujes da oni ne uzivaju u svom zivotu i drustvu drugih prasica, telica, pilica:mrgreen:...odakle znas da oni nemaju imena i da ih ne daju medjusobno:zper:...ono bajka Nemusti jezik, drugi osnovne...:mrgreen:

...nisam ja vegeterijanac, samo ne jedem pecenje, rostilj, snicle i te socne stvari...ako u sendvicu osetim sunku ne vadim je bas rukama....ribu tamanim...valjda mi njih nije zao i zla sam zbog toga...:mrgreen:

Jel mozes da garantujes da oni ne uzivaju u svom zivotu i drustvu drugih prasica, telica, pilica:mrgreen:...odakle znas da oni nemaju imena i da ih ne daju medjusobno:zper:...ono bajka Nemusti jezik, drugi osnovne...:mrgreen:

...nisam ja vegeterijanac, samo ne jedem pecenje, rostilj, snicle i te socne stvari...ako u sendvicu osetim sunku ne vadim je bas rukama....ribu tamanim...valjda mi njih nije zao i zla sam zbog toga...:mrgreen:
Malog Flaundera ,:sad2: koji se veselo pracakao po plicaku :sad2::sad2:
disney011.gif

Stidi se bezudsnice . :evil:

Наравно .. парадајз салата са црним луком је екстра ... дакле, за сада лепо једемо .. да видимо даље

Ma ja brate ne smem ni da pogledam kuvar sa slikama ili Rejcel rej i Vokija i Andrasa na teveu slucajno, jer ovih dana ne smem nicim da se hranim, a ko zinat, jede mi se slatko od ujutru kako otvorim oci pa dok se ne smrkne, a narocito kad se smrkne.

Ma ja brate ne smem ni da pogledam kuvar sa slikama ili Rejcel rej i Vokija i Andrasa na teveu slucajno, jer ovih dana ne smem nicim da se hranim, a ko zinat, jede mi se slatko od ujutru kako otvorim oci pa dok se ne smrkne, a narocito kad se smrkne.
Voki je najveci car , a i ovaj novi Brka sto ide nedeljom na RTS-u je isto odlican . :D
U yeaaaaaah:super: darling it's better, down where it's wetter take it from me...under the seaaaaaaa:mrgreen:
...to je riba klovn i ne jede se:mrgreen:...u tiganju i na tanjiru su samo ruzne ribe:mrgreen::mrgreen:
Pa nemam pojma , ne jedem ribetinu i nista sto pliva , samo ono sto trckara po dvoristu i preradjevine . :mrgreen:

Back