Чиме се храните?

Bilo i biće da sit gladnom ne veruje i to je potpuno logično. Ljudi su bukvalno gladni i ćute jer nikoga nije briga, a i ne veruje im se.
Zar je moguće da neko živi sa 11 ili 15000 mesečno? Nije moguće i taj je GLADAN.

Ма није ... веруј ми ... Гладни, када их има много, не чекају да било ко поведе демонстрације против власти, они сами руше власт ... А не видим да ико руши власт ... Нема ништа више гладних него што је било пре 20-30 година

Bilo i biće da sit gladnom ne veruje i to je potpuno logično. Ljudi su bukvalno gladni i ćute jer nikoga nije briga, a i ne veruje im se.
Zar je moguće da neko živi sa 11 ili 15000 mesečno? Nije moguće i taj je GLADAN.

tako je ... sve je veci problem i sa gojaznom, neuhranjenom decom ...

mada selo jos spasava siromasne porodice, svako u srbiji ima nekoga na selu ...

Poslednja izmena:
svasta ti dolazi u san .

JosieMaran_TerryRichardson-1.jpg

hccrazy-1.jpg

novi-sad-nocu.jpg

Не смем претерано да се препуштам храни јер ћу тако уништити змијско тело за којим жене жуде...највише кркам воће, поврће.....и плави Camel.:rumenko:

:lol:

I ja nekako slicno tebi..samo sam pljuge ostavila.Moj sin ode kod babe i kaze : Bako, mi smo nastradali..tata jede samo povrce , a mama ne jede nista..:lol: Onda se baba sazali pa im kuva ono sto naruce..

Treba sve jesti, ali malo i retko..Tako ja radim.A, i ne jede mi se najcesce..

Meni je muz skoro pa vegeterijanac, ima tri puta bolju krvnu sliku od onih sto jedu meso svaki dan

Е неће бити да је због тога ... Крвна слика не зависи од тога да ли једеш месо или не него како се храниш уопште, но не само од тога ..

Ево пошто Тихи и Пиколо кукају да нема пара у држави и кивни су на ПИО, а Тихи рече да плаћа ПИО 300 еура, што значо да се пријавио на 50.000 и више динара, да видимо како се хране форумаши. Шта то једете?

Ево ја, на пример, сваког дана једем месо

imam osećaj da će Srbi uskoro da prokvocaju.....

:lol:

I ja nekako slicno tebi..samo sam pljuge ostavila.Moj sin ode kod babe i kaze : Bako, mi smo nastradali..tata jede samo povrce , a mama ne jede nista..:lol: Onda se baba sazali pa im kuva ono sto naruce..

...имам муку са децом. Терам их да једу нешто што ја не једем а не мош им објаснити да им треба док се развијају.:lol:
Лично, није ми уопште битно да ми клопа ''изгледа'', оно муње, аранжирање, чуда....само очистим, побацам у чинију и удри. :rumenko:

...имам муку са децом. Терам их да једу нешто што ја не једем а не мош им објаснити да им треба док се развијају.:lol:
Лично, није ми уопште битно да ми клопа ''изгледа'', оно муње, аранжирање, чуда....само очистим, побацам у чинију и удри. :rumenko:

Mi smo skroz promenili navike u ishrani. I to iz jedne krajnosti u drugu. Ja i ne..oduvek imam blago nezainteresovan stav prema hrani, ali moj muz je od mesozdera najgore vrste presao na travke..:lol:

Poslednja izmena:
Mi smo skroz promenili navike u ishrani. I to iz jedne krajnosti u drugu. Ja i ne..oduvek imam blogo nezainteresovan stav prema hrani, ali moj muz je od mesozdera najgore vrste presao na travke..:lol:

Нормално, сконто човек да је здравије. У спанаћу има гвожђа исто колико у месу....уф, куд се сети....:dash:...сад ми се једе.

Back