Чиме се храните?

Па пази овако ... ја сваки други дан у ресторану, али шта ћу такав ми је посао :hahaha::hahaha::hahaha:

Нисам конобар, него се зна где идеш ако хоћеш да завршиш посао ...

Што се путовања тиче немам кад :hahaha::hahaha:

Али ово је питање постављено циљано, јер је неко рекао да ускоро има да поцркамо од глади

To crkavanje od gladi im valjda beše metafora Nojkiću. Ja bih to shvatila kao pad standarda, nemogućnost da čovek priušti sebi neki luksuz, pa čak i pad kvaliteta života...
Ako ćemo bukvalisati, onda stvarno treba pitati one po narodnim kuhinjama, što je neko ovde spomenuo:roll:

Prijatelju, nikad nisu svi živeli dobro... I nikad neće svi živeti dobro...

Ajde da ne budemo licemeri...

Kad beskućnici prevrću po kontejnerima, ti ih sažaljevaš, ako su svetle puti... Kad Romi prevrću po kontejnerima, ti ih napadaš jer prave lom i razbacuju đubre...

To je još jedan od primera svakodnevne licemernosti u nas...

Vecina ljudi zivi lose, VECINA, u tome je stvar.

To crkavanje od gladi im valjda beše metafora Nojkiću. Ja bih to shvatila kao pad standarda, nemogućnost da čovek priušti sebi neki luksuz, pa čak i pad kvaliteta života...
Ako ćemo bukvalisati, onda stvarno treba pitati one po narodnim kuhinjama, što je neko ovde spomenuo:roll:

А не ... речено је да ћемо да поцркамо од глади у буквалном смислу ... иди на ону тему о ПИО па нађи

city-hunter-1993-img-24530.jpg

:mrgreen::cool:

па за време тита, већина није живела лоше.

OK. Ali onda budi toliko iskren pa povuči direktnu vezu između sadašnjeg lošeg stanja i tadašnjeg blagostanja...

"Ništa nije besplatno" što bi rekao Zoran Đinđić...

Ne možeš živeti neograničeno na američkim parama, a onda kukati kad dođe đavo po svoje...

Poslednja izmena:
OK. Ali onda budi toliko iskren pa povuči direktnu vezi između sadašnjeg lošeg stanja i tadašnjeg blagostanja...

Ne možeš živeti neograničeno na američkim parama, a onda kukati kad dođe đavo po svoje...
No free lunch,except...
http://1.***************/_wSoONVcq6tg/SwrRAUaL_dI/AAAAAAAAF9U/QqI9daZ4yhc/s1600/no_free_lunch_card-p137154126072778095qt1t_400.jpg

OK. Ali onda budi toliko iskren pa povuči direktnu vezi između sadašnjeg lošeg stanja i tadašnjeg blagostanja...

Ali je isto tako rekao da ne treba da spavamo vise od 5-6 sati dnevno, a vidim svi se toga drze.:mrgreen:

питао си кад није већина живела лоше, добио си одговор.

друго,
да ли ти је познат податак да је америка већ дужи низ година највећи дужник на свету? дугови не морају да буду пресудна ствар. са друге стране, погледај колико се ДОС задужио од 5. октобра на овамо, а живимо 246 пута горе него за време тита.

фондови постоје да би се позајмљивало, све је ствар способности; а нама ммф мора да црта шта треба да радимо да би нам позајмили паре, јер виде да смо дебили над дебилима.

Ali je isto tako rekao da ne treba da spavamo vise od 5-6 sati dnevno, a vidim svi se toga drze.:mrgreen:

ma ko to rece ja spavam 12 sati minimum!a jos posle spavanja sjednem da se odmorim i pridrzavam se sledeceg:
Čovjek se rodi umoran i živi da bi se odmarao.

Ljubi krevet svoj ka sebe samoga.

Odmaraj se danju da noću možeš spavati.

Ne radi - rad ubija!

Ako vidiš nekog da se odmara, učini dobro djelo - pomozi mu!

Što možeš danas, ostavi za sjutra.

Radi manje negoli što možeš, a ono što možeš prebaci na drugoga.

U hladu je spas - od odmaranja još niko nije crkao.

Rad donosi bolest - ne umiri mlad!

Kad slučajno zaželiš raditi, sjedi, pričekaj, vidjećes, proći ćete

питао си кад није већина живела лоше, добио си одговор.

друго,
да ли ти је познат податак да је америка већ дужи низ година највећи дужник на свету? дугови не морају да буду пресудна ствар. са друге стране, погледај колико се ДОС задужио од 5. октобра на овамо, а живимо 246 пута горе него за време тита.

фондови постоје да би се позајмљивало, све је ствар способности; а нама мфф мора да црта шта треба да радимо да би нам позајмили паре, јер виде да смо дебили над дебилима.

Čekaj malo...

Zadužena je amerika, ali ima koliko toliko zdravu privredu pa vraća dugove...

Vidi, ja sad mogu da se pozajmim koilko hoćeš... I da sutra ostavim mojoj deci da vraćaju dugove...

Ali kad ih neko pita, kad je bilo najbolje... Reći će, kad je Dača privređivao...

Samo to...

Čekaj malo...

Zadužena je amerika, ali ima koliko toliko zdravu privredu pa vraća dugove...

Vidi, ja sad mogu da se pozajmim koilko hoćeš... I da sutra ostavim mojoj deci da vraćaju dugove...

Ali kad ih neko pita, kad je bilo najbolje... Reći će, kad je Dača privređivao...

Samo to...

а ми нисмо имали привреду нити били способни да вратимо титове дугове да се југославија није распала и то на онакав начин?

ma ko to rece ja spavam 12 sati minimum!a jos posle spavanja sjednem da se odmorim i pridrzavam se sledeceg:
Čovjek se rodi umoran i živi da bi se odmarao.

Ljubi krevet svoj ka sebe samoga.

Odmaraj se danju da noću možeš spavati.

Ne radi - rad ubija!

Ako vidiš nekog da se odmara, učini dobro djelo - pomozi mu!

Što možeš danas, ostavi za sjutra.

Radi manje negoli što možeš, a ono što možeš prebaci na drugoga.

U hladu je spas - od odmaranja još niko nije crkao.

Rad donosi bolest - ne umiri mlad!

Kad slučajno zaželiš raditi, sjedi, pričekaj, vidjećes, proći ćete

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back