AVTOVAZ
Domaćin
- Poruka
- 3.067
sta je tu smijesno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а ми нисмо имали привреду нити били способни да вратимо титове дугове да се југославија није распала и то на онакав начин?
Rekoše odavno ljudiČekaj malo...
Zadužena je amerika, ali ima koliko toliko zdravu privredu pa vraća dugove...
Vidi, ja sad mogu da se pozajmim koilko hoćeš... I da sutra ostavim mojoj deci da vraćaju dugove...
Ali kad ih neko pita, kad je bilo najbolje... Reći će, kad je Dača privređivao...
Samo to...

Rekoše odavno ljudi

E moj fixo...
Pa Jugoslavija se zato i raspala.... Zato što smo nezasluženo dobro živeli sa tđim parama...
Nemoj mi reći da si toliko kratkovid da to ne vidiš...
Ovde na 2:34 Nikola Kojo to lepo objašnjava u jednoj rečenici..

E moj fixo...
Pa Jugoslavija se zato i raspala.... Zato što smo nezasluženo dobro živeli sa tđim parama...
Nemoj mi reći da si toliko kratkovid da to ne vidiš...
Ovde na 2:34 Nikola Kojo to lepo objašnjava u jednoj rečenici..
Pa kad je ukusno.Realno...![]()
а америка живи заслужено на туђим парама? њихове куће су поштено зарађене? :ролл:
много је ограничено рећи да се за време тита живело добро због туђих пара,
јер није поента у самим парама, гро земаља живи на туђим парама, поента је
у шта су и како улагане те паре.

Leti vise neke lakse sireve ,trenutno sa pijace travnicki i somborski ,one zelene ljute paprike ,paradajs ,paste razne ,pite,kinesku za poneti, slovacki kulen,proju,rostilj,gulase iz kotlica ...

Leti vise neke lakse sireve ,trenutno sa pijace travnicki i somborski ,one zelene ljute paprike ,paradajs ,paste razne ,pite,kinesku za poneti, slovacki kulen,proju,rostilj,gulase iz kotlica ...
Kako ti Banaćani eduRaspikućo
Treba one slanine bele, sapunjare, a za salatu, kako me pouči jedan Banaćanin - dva režnja kulena

Skromno... U krugu porodice...
![]()
Treba Srbija staviti cuke na jelovnik,ko i braća kinezi.Kolko tolko da nas izvuce.![]()

To krljam od novembra pa nadalje , sapunjara ,leba i bela luka ,zimske carolije .Raspikućo
Treba one slanine bele, sapunjare, a za salatu, kako me pouči jedan Banaćanin - dva režnja kulena
Za ovo vreme je bolja ona prosarana adidas slanina i crveni lukac , mada kad se najedes uvece svasta ti dolazi u san .