Cime se branite?

To sme da kaže samo onaj ko bi u istoj takvoj situaciji reagovao, to pouzdano zna, ne nagađa, a da je naravno sto puta slabiji od nasilnika i uz to sklon komplikovanim prelomima.

Mislim meni je ovo osipanje paljbe po nekim nemoćnim ženama jednako smešno kao i osipanje paljbe po devojčici, da li adekvatno odreagovala. Sve zajedno su žrtve, a ovaj som ispade manji problem.

А ти знаш да су те жене склоне компликованим преломима и да имају остеопорозу? :) Гледала си им у здравствени картон?

Знаш каки, лакше је рећи "ја не бих имала петљу" него филозофирати на тему. ;)

Ја бих, рецимо, имала петљу. И имала сам у две врло сличне ситуације, једна је била далеко гора, са разулареним чопором навијача, а друга где сам лично била жртва сексуалног напада у тоалету кафе бара у Немачкој.
Колико видим, није ни Троја плашљива.

Дотичне госпође су буквално главу окретале. И нису баш толике бабе, фигуративно/пежоративно сам их тако назвала.

Хвала богу, тај ментол је ухапшен.

nisu sve okretale glavu..jedna je cak i ustala da bolje vidi sta se desava..e tu bih napljuvao..za ostale imam razumevanje da budem iskren...

Немам разумевање ни за једну.

Свако треба да се стави у позицију те девојчице или родитеља чије дете доживљава такав напад, па да видимо да ли би се правио Тоша.

- - - - - - - - - -

Катастрофалан себичлук је завладао.

Gospode... I eto, stradas ni kriva ni duzna. A onda se nadju pametni da ih brane i pomazu im...

Mene je pre 4 godine napao otac moga deteta ispred TC, pred punim kaficima. Jos poceo da urla kako je on takav i takav ( psiholoski trik da se svi uplase jer da je urlao da ja ne valjam mozda bi neko i prisao). Jos pred detetom. Tek kada je otisao prisao neki tip: "Da li Vam treba pomoc?" -"Hvala. Vise ne treba."
Niko policiju da pozove...

Svaka ti cast
Siroto dete

А ти знаш да су те жене склоне компликованим преломима и да имају остеопорозу? :) Гледала си им у здравствени картон?

Знаш каки, лакше је рећи "ја не бих имала петљу" него филозофирати на тему. ;)

Ја бих, рецимо, имала петљу. И имала сам у две врло сличне ситуације, једна је била далеко гора, са разулареним чопором навијача, а друга где сам лично била жртва сексуалног напада у тоалету кафе бара у Немачкој.
Колико видим, није ни Троја плашљива.

Дотичне госпође су буквално главу окретале. И нису баш толике бабе, фигуративно/пежоративно сам их тако назвала.

Хвала богу, тај ментол је ухапшен.

Ne, nego meni je jednako nasilje ova pljuvačina po socijalnim mrežama kao i ovo fizičko. Četiri putnika, sve žene, zatvorene kao u kutiji samo pokretnoj i sve se izdršavalo za deset sekundi i traktati o sopstvenoj hrabrosti gde god se okrenem.

Da je sreće da na nepravdu i nasilje svi reaguju kao što pričaju... Kako ono Pekić reče kad su slušali preko radija izveštavanje o ratu u drugim zemljama i navijali, kako ih je voditelj svakodnevno pozivao da sa aplaudiranja pređu na ubijanje Nemaca. Tako i ovde. :lol:

Четри жене, а он један.
И теби није чудна згроженост људи?
Мени јесте.

Тај ће да прође добру обраду у затвору.

И да, не грозим се насиља над насилницима. Према свецу и тропар!

Немам разумевање ни за једну.

Свако треба да се стави у позицију те девојчице или родитеља чије дете доживљава такав напад, па да видимо да ли би се правио Тоша.

- - - - - - - - - -

Катастрофалан себичлук је завладао.

Dosli smo do tacke kada ni decu vise niko, ili retko ko brani.

Proslo leto, dok sam isla na trcanje, napao me je pas. Nedaleko odatle radnici gradskog zelenila, sa svim onim alatkama, samo tupo gledaju. Imala sam ludacku srecu da u 6 ujutru tuda naidje jedan stariji covek i potci sa kamenom prema njemu. Kaze "Kada sam video, samo sam pomislio "Zaklace ovo dete ( Dete? Hvala mu i na tome :lol:)"." Ima jos ljudi koji reaguju, ali sve manje...

I dalje verujem da je losih u manjini. Samo su glasniji, prodorniji,... pa dodju do izrazaja. I zaista Sofija ima pravo. Kada bi svaki put na jednu budalu reagovao bar jedan normalan, a da ne kazem vise njih ili svi koji se nadju u tom trenutku, jos kako bi bili povuceniji. Nego navikli da im se cuti i teraju po svome, hrane se strahom. A vise od polovine njih, samo "Buuu!" da im viknes smrzlo bi se. Sta je nasilnik nego kukavica.

- - - - - - - - - -

Dete ili sitnija zena pred krupnim a ludim muskarcem, nije svejedno. Ali i grdosiji da se suprotstavi vise njih, ma kakvih, strecnuo bi se.

I dalje verujem da je losih u manjini. Samo su glasniji, prodorniji,... pa dodju do izrazaja. I zaista Sofija ima pravo. Kada bi svaki put na jednu budalu reagovao bar jedan normalan, a da ne kazem vise njih ili svi koji se nadju u tom trenutku, jos kako bi bili povuceniji. Nego navikli da im se cuti i teraju po svome, hrane se strahom. A vise od polovine njih, samo "Buuu!" da im viknes smrzlo bi se. Sta je nasilnik nego kukavica.

- - - - - - - - - -

Dete ili sitnija zena pred krupnim a ludim muskarcem, nije svejedno. Ali i grdosiji da se suprotstavi vise njih, ma kakvih, strecnuo bi se.

te galamdzije su najveće kukavice,ono ŠTA JE BILO!!! da te uplaši galamom.najopasniji su mirni,tipa ne diram-nemoj da me diraš,takvi kad vide da maltretira slabijeg od sebe,napraviće od njega invalida,polomiće od batina

ali, njih su cetiri. pritom, da su reagovale, zaskocile bi ga sa ledja dok se on gurao na devojcicu. tesko da ga ne bi onemogucile, odnosno oborile ili sta vec.
ja nemam opravdanja da za njihovo necinjenje.

To kao kad bi se pitali kako je moguće da se hiljade logoraša ne može osloboditi od stotinjak stražara, iako naoružanih. Zato što je nemoguće da se napad izvede organizovano i sinhrono i bar polovina u prvim redovima bi poginula. Tako i ovde.
I zato što su van forme, zbunjene, prepadnute, i sve se desilo jako brzo.

To kao kad bi se pitali kako je moguće da se hiljade logoraša ne može osloboditi od stotinjak stražara, iako naoružanih. Zato što je nemoguće da se napad izvede organizovano i sinhrono i bar polovina u prvim redovima bi poginula. Tako i ovde.

Ja kad gledam snimak to traje. I jedna zena sedi odmah iza. Ustaju da vide i vrecaju se na mesto. Ja ne razumem stvarno kako mogu da cute

vazi :)

Ja kad gledam snimak to traje. I jedna zena sedi odmah iza. Ustaju da vide i vrecaju se na mesto. Ja ne razumem stvarno kako mogu da cute

Ali ja sam vraćala pet puta snimak da vidim šta se desilo, iako sam pročitala objašnjenje.
Možda ni njima nije bilo jasno, ne očekuješ da neki mamlaz iz čista mira spopada po tramvaju, još manje da je dete u pitanju, otkud znam.

Ja bih na ulici uvek reagovala, tu mi nije problem. U zatvorenom, na stepeništu, da banem u tuđi stan da nekog branim, ne verujem. Da znam da je dete, iako se otpozadi ne vidi... možda. Ako ocenim da smo negde tu po snazi. Ako je daleko jači od mene, 2*2, stvarno ne znam. Verovao bih se oduzela od straha.

- - - - - - - - - -

brate, kao da ju je napao Nurmagomedov, pa one ne smeju da pridju jer bi polovina u prvim redovima poginula, a ne neki bedni crv. kao slinu bih ga otresla, majke mi

Bem ga ti treniraš svaki dan skoro. Pa naravno da bi. Sad zamisli proporcionalno neku gromadu koju ne možeš da makneš.

- - - - - - - - - -

Sad ispada da jednostavno devojčica nije imala sreće. Da se našla sa bilo kim osim sa ovim ženama, nju bi svi skočili da brane.

[
Bem ga ti treniraš svaki dan skoro. Pa naravno da bi. Sad zamisli proporcionalno neku gromadu koju ne možeš da makneš.

Sad ispada da jednostavno devojčica nije imala sreće. Da se našla sa bilo kim osim sa ovim ženama, nju bi svi skočili da brane.

ne, nisam mislila da bih ga ja otresla zato sto sam jaka. nego, kad popi.zdis kad vidis tako nesto, pa te spici adrenalin, pa mu se nakrsis nane nanine.

Back