Cime se branite?

Mene je jednom jedan tip udario u glavu otpozadi, mislim da je bio narkoman.Prvo me pratio i vikao zamnom- sta ti mislis ko si ti, mislis da si bolja od mene...
Onda je prisao udario me iz sve snage u glavu i uzeo mi beretku. Ja sam krenula da ga jurim ali je pobegao. Posle sam se razmisljala sta da je imao noz, budala nadrognirana.

pa kada si uobražena :rotf:

Знам брате, ал можда би било лакше него кад је човек голорук, неколико пута сам се једва одбранио од чопора, и не само ја, доста пролазника на улици буде из чиста мира нападнуто, обично се више пролазника удружи па заједно иду кроз најкритичнија места, то кидише ко гладни вукови, ебали их општинари који су их запатили толике...

uzmi tejzer..sad je dozvoljena kupovina i nosenje istog.

https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/elektrosokeri/euro-security-power-max-tejzer-elektrosoker/

tamo odakle je moj tata, ne smijes nigdje maknuti bez debelog koca....psi ko medjedi glavati, krvave oci...pojedu te za veceru...
koliko puta sam ih udarao kolcem, znaci nista im, ovi domaci psi se odma povuku a i umrli bi vjerovatno od udaraca. ...
par puta sam se sreo i sa vukom oci u oci...

Ма јашта, боље не ризиковати то гурање. Свакако је сексуални напад на дете лакше прихватљива ствар.
Надам се да ће тако окретати главу кад и њихова унука или ћерка буде жртва.

To sme da kaže samo onaj ko bi u istoj takvoj situaciji reagovao, to pouzdano zna, ne nagađa, a da je naravno sto puta slabiji od nasilnika i uz to sklon komplikovanim prelomima.

Mislim meni je ovo osipanje paljbe po nekim nemoćnim ženama jednako smešno kao i osipanje paljbe po devojčici, da li adekvatno odreagovala. Sve zajedno su žrtve, a ovaj som ispade manji problem.

Ja sam bila jednom davno u vozu- 6 ujutru i pijana budala krene da pravi sranja, dere se i smara devojku.
Tip odvanjen od stene 2 sa 2 ga upozorio jednom- druze, ja sam vojnik dolazim sa smene, smiri se da ti ne bi sve po spisku
Ovaj ucuti 2 minuta pa krene opet...
Kad ga dovatio ovaj tip, smotao i sa uvrnutom rukom izveo iz voza. Mislim da se nije lepo proveo

Zavisi samo koliko je jak i lud :lol:

može da bude jak k'o tajson ne vredi mu ništa protiv mašine

images
:lol:

50 000 volti

mislim da ti pistolji nisu dobri jer oni valjda izbacuju neke zice...ne znam kako se posle skupljaju i koliko ti treba vremena za novo "pucanje" a kad te napadne copor jedan hitac ne znaci puno..

nisi pogledao moj link...500.000 volti ;)

Mene je jednom jedan tip udario u glavu otpozadi, mislim da je bio narkoman.Prvo me pratio i vikao zamnom- sta ti mislis ko si ti, mislis da si bolja od mene...
Onda je prisao udario me iz sve snage u glavu i uzeo mi beretku. Ja sam krenula da ga jurim ali je pobegao. Posle sam se razmisljala sta da je imao noz, budala nadrognirana.

Gospode... I eto, stradas ni kriva ni duzna. A onda se nadju pametni da ih brane i pomazu im...

Mene je pre 4 godine napao otac moga deteta ispred TC, pred punim kaficima. Jos poceo da urla kako je on takav i takav ( psiholoski trik da se svi uplase jer da je urlao da ja ne valjam mozda bi neko i prisao). Jos pred detetom. Tek kada je otisao prisao neki tip: "Da li Vam treba pomoc?" -"Hvala. Vise ne treba."
Niko policiju da pozove...

Ja sam bila jednom davno u vozu- 6 ujutru i pijana budala krene da pravi sranja, dere se i smara devojku.
Tip odvanjen od stene 2 sa 2 ga upozorio jednom- druze, ja sam vojnik dolazim sa smene, smiri se da ti ne bi sve po spisku
Ovaj ucuti 2 minuta pa krene opet...
Kad ga dovatio ovaj tip, smotao i sa uvrnutom rukom izveo iz voza. Mislim da se nije lepo proveo

E, to je viteski :heart:

Ja sam jednom u busu snimila dvojicu kako su se nameracili da opljackaju jednu baku. Nije svejedno suprotstaviti im se direktno. Ali sam je bukvalno naterala da sedne iako nije htela. Cusnula je do prozora, ja sela pored nje i mirne obe :) Besno su izasli na sl. stanici.

Back