gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
i ja se pitam. a kako je lepo dok niko ne citira
kakva divna opcija ignor liste![]()
opet ti ? prijavicu te,stalno me proganjaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja se pitam. a kako je lepo dok niko ne citira
kakva divna opcija ignor liste![]()
To sme da kaže samo onaj ko bi u istoj takvoj situaciji reagovao, to pouzdano zna, ne nagađa, a da je naravno sto puta slabiji od nasilnika i uz to sklon komplikovanim prelomima.
Mislim meni je ovo osipanje paljbe po nekim nemoćnim ženama jednako smešno kao i osipanje paljbe po devojčici, da li adekvatno odreagovala. Sve zajedno su žrtve, a ovaj som ispade manji problem.
Гледала си им у здравствени картон?nisu sve okretale glavu..jedna je cak i ustala da bolje vidi sta se desava..e tu bih napljuvao..za ostale imam razumevanje da budem iskren...
Gospode... I eto, stradas ni kriva ni duzna. A onda se nadju pametni da ih brane i pomazu im...
Mene je pre 4 godine napao otac moga deteta ispred TC, pred punim kaficima. Jos poceo da urla kako je on takav i takav ( psiholoski trik da se svi uplase jer da je urlao da ja ne valjam mozda bi neko i prisao). Jos pred detetom. Tek kada je otisao prisao neki tip: "Da li Vam treba pomoc?" -"Hvala. Vise ne treba."
Niko policiju da pozove...
А ти знаш да су те жене склоне компликованим преломима и да имају остеопорозу?Гледала си им у здравствени картон?
Знаш каки, лакше је рећи "ја не бих имала петљу" него филозофирати на тему.
Ја бих, рецимо, имала петљу. И имала сам у две врло сличне ситуације, једна је била далеко гора, са разулареним чопором навијача, а друга где сам лично била жртва сексуалног напада у тоалету кафе бара у Немачкој.
Колико видим, није ни Троја плашљива.
Дотичне госпође су буквално главу окретале. И нису баш толике бабе, фигуративно/пежоративно сам их тако назвала.
Хвала богу, тај ментол је ухапшен.

Svaka ti cast
Siroto dete
I sto je jos gore, pokajes se sto si bio podrska i izigravao budalu iako svestan da pomoci nema. Ali, greske se placaju, skupo 
Немам разумевање ни за једну.
Свако треба да се стави у позицију те девојчице или родитеља чије дете доживљава такав напад, па да видимо да ли би се правио Тоша.
- - - - - - - - - -
Катастрофалан себичлук је завладао.
)"." Ima jos ljudi koji reaguju, ali sve manje...Четри жене, а он један.
И теби није чудна згроженост људи?
Мени јесте.
Тај ће да прође добру обраду у затвору.
И да, не грозим се насиља над насилницима. Према свецу и тропар!
Четри жене, а он један.
И теби није чудна згроженост људи?
Мени јесте.
Ko četiri nindže da si rekla.
Aj do mene je.
I dalje verujem da je losih u manjini. Samo su glasniji, prodorniji,... pa dodju do izrazaja. I zaista Sofija ima pravo. Kada bi svaki put na jednu budalu reagovao bar jedan normalan, a da ne kazem vise njih ili svi koji se nadju u tom trenutku, jos kako bi bili povuceniji. Nego navikli da im se cuti i teraju po svome, hrane se strahom. A vise od polovine njih, samo "Buuu!" da im viknes smrzlo bi se. Sta je nasilnik nego kukavica.
- - - - - - - - - -
Dete ili sitnija zena pred krupnim a ludim muskarcem, nije svejedno. Ali i grdosiji da se suprotstavi vise njih, ma kakvih, strecnuo bi se.
ali, njih su cetiri. pritom, da su reagovale, zaskocile bi ga sa ledja dok se on gurao na devojcicu. tesko da ga ne bi onemogucile, odnosno oborile ili sta vec.
ja nemam opravdanja da za njihovo necinjenje.
To kao kad bi se pitali kako je moguće da se hiljade logoraša ne može osloboditi od stotinjak stražara, iako naoružanih. Zato što je nemoguće da se napad izvede organizovano i sinhrono i bar polovina u prvim redovima bi poginula. Tako i ovde.
I zato što su van forme, zbunjene, prepadnute, i sve se desilo jako brzo.
To kao kad bi se pitali kako je moguće da se hiljade logoraša ne može osloboditi od stotinjak stražara, iako naoružanih. Zato što je nemoguće da se napad izvede organizovano i sinhrono i bar polovina u prvim redovima bi poginula. Tako i ovde.
I zato što su van forme, zbunjene, prepadnute, i sve se desilo jako brzo.

branim se ćutanjem od gluposti.
branim se humorom od životnih s.ranja.
od nasilnika se ne branim, znam da sam ja kriva što me napao.
Ja kad gledam snimak to traje. I jedna zena sedi odmah iza. Ustaju da vide i vrecaju se na mesto. Ja ne razumem stvarno kako mogu da cute
Ja kad gledam snimak to traje. I jedna zena sedi odmah iza. Ustaju da vide i vrecaju se na mesto. Ja ne razumem stvarno kako mogu da cute
brate, kao da ju je napao Nurmagomedov, pa one ne smeju da pridju jer bi polovina u prvim redovima poginula, a ne neki bedni crv. kao slinu bih ga otresla, majke mi
[
Bem ga ti treniraš svaki dan skoro. Pa naravno da bi. Sad zamisli proporcionalno neku gromadu koju ne možeš da makneš.
Sad ispada da jednostavno devojčica nije imala sreće. Da se našla sa bilo kim osim sa ovim ženama, nju bi svi skočili da brane.
kako žena bije muškarca
zato pravac upišite se na kik boks