Cime se branite?

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Zene moje,

Da li ste spremne ako vas neko napadne?
Spremne da se suprostavite?
Spremne da bezite?

Da li ste ikad bile u situaciji da vas neko ugrozava i sta ste radile?
Kakve savete dajete cerkama?
Ako ih uvece neko prati, i ako skontaju, sta da rade?

Da li ste za to da nosimo suzavac? I gde to ima da se kupi?
Ili da ucimo borilacke vestine?
Ili da nosimo sa sobom oruzje?

Joj ne znam Čičak
Kažemo joj gde da ne ide a sa kim da se ne druži naravno zna
Nije me niko nikad napao hvala Bogu a od mene nece se ovajdi pare ne nosim nakit nemam a nisam ni seksi
Sasvim prosečna zenica koja nikog i ne zanima na ulici osim da me pitaju gde se nešto nalazi i da li je prošao autobus
A sad dete treba da izbegava sumnjiva mesta i da šeta kuče za pocetak i da izbegava mračna mesta i ulice i da ide s nekim kući

pa ne znam koliko mogu b. veštine da pomognu za to realno ili možda tek posle nekog vremena treniranja... a ima i ti kursevi baš samoodbrane
postoji realni aikido... ja malo počela običan aikido pa me bole koske hmmm
ja se sad po gradu ne plašim, više pasa po divljim krajevima

postoji valjda i onaj sprej od bibera i elektrošoker... al šta znam treba prvo to upoznati da ne bude belaja
ili čoporativno kretanje e sad ko to ne voli ne znam

pa ne znam koliko mogu b. veštine da pomognu za to realno ili možda tek posle nekog vremena treniranja... a ima i ti kursevi baš samoodbrane
postoji realni aikido... ja malo počela običan aikido pa me bole koske hmmm
ja se sad po gradu ne plašim, više pasa po divljim krajevima

postoji valjda i onaj sprej od bibera i elektrošoker... al šta znam treba prvo to upoznati da ne bude belaja
ili čoporativno kretanje e sad ko to ne voli ne znam

Zar za elektrosoker ne treba dozvola? Zabranjeno?

Imate suzavac u spreju, alektrošoker ....

Ali, moj savet:
Ako bude gusto, pravite se mnogo uplašene.
Verovatno čete i biti.
Ako je manijak, može vas čak prvo onesvestiti
pa obaviti to.

E, sad...
Da bi to uradio mora da skine pantalone.
Tada svom snagom kolenom medju noge.
I možete se pozabaviti njime nekom motkom,
dok ne dodje policija.
Neće moći da ustane.

mislim da ima neki u top shopu ček da pogledam?

nije top shop, ne znam, evo jednog https://www.spytech.rs/spijunska-op...t/167-elektrosoker-aparat-za-samoodbranu.html
ne znam za dozvolu, verovatno treba proveriti

- - - - - - - - - -

Imate suzavac u spreju, alektrošoker ....

Ali, moj savet:
Ako bude gusto, pravite se mnogo uplašene.
Verovatno čete i biti.
Ako je manijak, može vas čak prvo onesvestiti
pa obaviti to.

E, sad...
Da bi to uradio mora da skine pantalone.
Tada svom snagom kolenom medju noge.
I možete se pozabaviti njime nekom motkom,
dok ne dodje policija.
Neće moći da ustane.

pff a šta ako je poznanik neki negde kažu to češće nego ulicaa

- - - - - - - - - -

dobro može i nas da obuzme sotona iako smo ženje

Zene moje,

Spremne da bezite?

Hm.
Maj geri u mosnice ili glavu i zavrsen posao:cool:

Zene moje,

Spremne da bezite?

nicim, pa ja sam bre veci manijak od manijaka :zper:

pokazivano mi je par nekih caka, dal bih znala da ih ponovim u nekoj ne daj boze situaciji ne znam

kad sam imala 18 leta na drugovom rodjndanu bila sam napadnatu u wcu, srecom potencijalni silovatelj je bio pijan pa sam ga lako nabila u wc solju i pobegla :lol:

generalno nemam takva razmisljanja, ne bojim se, ne ocekujem manijake na svakom cosku
idem nocu po gradu de god da sam
kad prezivis nocno cunjane sama u meksiku, ili taksi u marokou, nekako izgubis strah za ostalo :lol:

- - - - - - - - - -

a sto se nosenja suzavaca tice i te gluposti
ti dok izvuces suzavac iz tasne ovaj te vec krese
nema od toga nista

ko oce da se zamlacuje takvim strahovima neka upise kurs samoodbrane, to te jedino moze spasiti

Zenama treba dozvoliti da nose mini sacmaru i ubiju svakog ko im pridje, bilo na agresivan ili kakav god drugi način . Valjda bi u tom slucaju muska stoka sa kašom umesto mozga naucila lekciju i ne bi se vise glupirala i pravila budale od sebe.

Zene moje,

Spremne da bezite?

Biber sprej je dobro resenje za zene kako bi imale dovoljno vremena da pobegnu

Sad nije bas legalno nositi biber sprejeve - jer se svrstavaju valjda u hladno oruzje i zaprecena je kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora za takva krivicna dela neovlasceno nosenja oruzja na javnom mestu

Zbog toga bi mogla da iskoristis neku tvoju praznu bocu dezodoransa u kucnoj radinosti i da napravis biber sprej jer mala je verovatnoca da ce ako te ikada policija bude pretresala proveravati kako mirise tvoj Channel No.5 (a opet je mala verovatnoca da te uopste pretresaju jer ne delujes opasno na prvi pogled itd)

Na netu verovatno mozes naci recept za pravljenje biber spreja, a muzica iskoristi kao zamorce da vidis da li radi :lol:

I ovo je valjda savrseno resenje za slabasne devojke... Eto, to ti je to, srecno

mislim da ima neki u top shopu ček da pogledam?

nije top shop, ne znam, evo jednog https://www.spytech.rs/spijunska-op...t/167-elektrosoker-aparat-za-samoodbranu.html
ne znam za dozvolu, verovatno treba proveriti

- - - - - - - - - -

pff a šta ako je poznanik neki negde kažu to češće nego ulicaa

- - - - - - - - - -

dobro može i nas da obuzme sotona iako smo ženje

Po novom zakonu biber sprej i elektrosoker su dozvoljeni za nosenje.Inace je i dezodorans u oci sasvim dovoljan da zaustavi nekoga,koleno se podrazumeva,za hrarije celo u nos,ako je previse blizu...Kljuc od kuce u oko je takodje vrlo efektna stvar.

Nisam spremna ni vična, ali na svu sreću za sada me niko nije napao. Mislim, prilazili si mu razni čudni tipovi kad se noću sama vraćam kući itd. ali oni su se uplašili mene, čini mi se... jer se ja nisam uplašila njih, nego sam ih pogledala sa zanimanjem i prirodnim autoritetom :lol: Sve to naravno pada u vodu u prisustvu pravog siledžije... Odbrana je taksi, izbegavanje mračnih ulica i slično... iako ni to ništa ne znači, može da te siluje komšija kad dodje da pozajmi malo kafe... ne znam, grozna tema.

Zenama treba dozvoliti da nose mini sacmaru i ubiju svakog ko im pridje, bilo na agresivan ili kakav god drugi način . Valjda bi u tom slucaju muska stoka sa kašom umesto mozga naucila lekciju i ne bi se vise glupirala i pravila budale od sebe.

E, stvarno :lol:
U busu pre neki dan čitam... Stoji ilustracija kao strip, a dole po stavkama propraćeno tekstom na šta sve žena može da reaguje kao na uznemiravanje. Ima realnih kritika i sutacija na koje treba reagovati i koje nikome nisu prijatne, ali ima i taaakvih nebuloza...
I opet, sve je to uz podršku onih kojima odgovara da se polovi zavade i totalno udalje.
Kao što se smišljeno i namerno ljudi otuđuju. Pa su krenuli i decu da koriste. Vršnjačko nasilje. Da, ima ga. I treba ga sprečiti i kazniti. Ali se i tu preteruje do te mere da će biti problem i ako se neko nekome izbekelji.
Roditelj još malo neće smeti da prekori dete. Zahvaljujući tome našu decu nećemo vaspitavati mi nego oni kojima i na koji način to odgovara.
Postajemo marionete, svi, šačici ljudi.
Dokle ćemo biti tupavi i padati pod uticaj!?

Inače, Čičak, ja imam suzavac. Bila sam u raznim neprijatnim situacijama,... Reakcija zavisi od trenutka.
Ako se neko opasno namerači teško da ima pomoći.
Čak i na javnom mestu, među ljudima. Znaš, kada te muvaju svi su veliki jeb ači, a kada treba da pomognu retko ko se isprsi.
Nasilje, pravo nasilje treba ozbiljno kažnjavati, tako da im na pamet ne pada.

Zene moje,

Spremne da bezite?

Moja žena je kao pevčić kikirez. Odmah kandžama za oči, a ako ima nešto metalno, odmah se umetnički izražava jednim duborezom.

Reče mi da bi volela naučiti da puca :heart: Ljubim je tako pametnu. :zaljubljena:

Sad nije bas legalno nositi biber sprejeve - jer se svrstavaju valjda u hladno oruzje i zaprecena je kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora za takva krivicna dela neovlasceno nosenja oruzja na javnom mestu

Zbog toga bi mogla da iskoristis neku tvoju praznu bocu dezodoransa u kucnoj radinosti i da napravis biber sprej jer mala je verovatnoca da ce ako te ikada policija bude pretresala proveravati kako mirise tvoj Channel No.5 (a opet je mala verovatnoca da te uopste pretresaju jer ne delujes opasno na prvi pogled itd)

Na netu verovatno mozes naci recept za pravljenje biber spreja, a muzica iskoristi kao zamorce da vidis da li radi :lol:

I ovo je valjda savrseno resenje za slabasne devojke... Eto, to ti je to, srecno

Dozvoljeno je nošenje i biber spreja i elektro šokera.
I nije da ćeš da ga čeprkaš iz tašne, nego ga držiš spremnog u ruci.
Ranije sam nosila ključeve, raširene, kao bokser, između svakog prsta po jedan ključ, čvrsto stegnuto u dlan, nije da bih nešto veliko mogla naraditi ali bih možda mogla kupiti sebi vreme da pobegnem.
Sad nosim biber sprej, pogotovo na poslu.
A imam i palicu.
Zabole me za prekoračenje nužne odbrane.

Da ne trosim reci.

Zar mi nije jednostavnije da kupim elektrosoker ili taj bibersprej?
Po novom zakonu biber sprej i elektrosoker su dozvoljeni za nosenje.Inace je i dezodorans u oci sasvim dovoljan da zaustavi nekoga,koleno se podrazumeva,za hrarije celo u nos,ako je previse blizu...Kljuc od kuce u oko je takodje vrlo efektna stvar.
A gde ima da se kupi taj biber sprej?
Dozvoljeno je nošenje i biber spreja i elektro šokera.
I nije da ćeš da ga čeprkaš iz tašne, nego ga držiš spremnog u ruci.
Ranije sam nosila ključeve, raširene, kao bokser, između svakog prsta po jedan ključ, čvrsto stegnuto u dlan, nije da bih nešto veliko mogla naraditi ali bih možda mogla kupiti sebi vreme da pobegnem.
Sad nosim biber sprej, pogotovo na poslu.
A imam i palicu.
Zabole me za prekoračenje nužne odbrane.

Gde kupujes to lunasa?

I nije nuzno da samo muskarci napadaju zene.

- - - - - - - - - -

Mene je licno strah pistolja i nozeva, kljuceva, jer mislim da bi ih u momentu ladno upotrebila. U afektu.

Back