гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
znaci najmanje 5 puta mi je neko stavio pistolj na glavu....uvijek zbog sranja nekih drugih ljudi
))
a i vremena su bila takva, ratna..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to zavisi, zamisli spopadnu nekog ko Rašu Popova, klinci od 10-12 god...realno možeš da ponaosob prebiješ pojedinačno, al kad te opkole, netje fali ništa biber-spreyu....
nemam ja te tripove, al kapiram žene koje razmišljaju, rade do kasno, dešavalo mi se da u nekom gradu zapucam uveče, neosvetljeno,nigde žive duše, nisam nikad pre ni bio tamo...al sam bio radoznao.....i gledam da što brže zbrišem iz kvarta......
А против пет напаљених миграната са ножевима, позовеш нинџа корњаче?
Znas i sam za situaciju da su silovali devojku pred njenim momkom, isti ti migranti koje je drzava pustila. No comment!
Немој тако снајка, роде мој, војска нам је још и добра кад се има у виду то ко јој номинално командује.![]()
Ovo se mislim nije dogodilo
Zene moje,
Da li ste spremne ako vas neko napadne?
Spremne da se suprostavite?
Spremne da bezite?
Da li ste ikad bile u situaciji da vas neko ugrozava i sta ste radile?
Kakve savete dajete cerkama?
Ako ih uvece neko prati, i ako skontaju, sta da rade?
Da li ste za to da nosimo suzavac? I gde to ima da se kupi?
Ili da ucimo borilacke vestine?
Ili da nosimo sa sobom oruzje?
E palicu u kolima ne smes da posedujes.pri kontroli,ona se racuna kao hladno oruzje.zato mozes da nosis sekiru,to sme
I hladno i vatreno oružje. Sve mojoj ženi aminujem. Kad su počeli migranti tamo od 2011. (tad je počelo u Siriji) da se motaju po severu Srbije, ja sam mojoj ženi u kolica sa nasim tadasnjim prvencom stavljao zidarski čekić. Sad ih nema toliko, ali joj je "airsoft" plašljivac Taurus PT92 uvek nadomak ruke.
ne sviđa mi se što tako plah uvek nosiš nož...
jadna žena, to je trauma za celi život
nisam to doživela, bogu hvala
A sta ces sa tim nozem?
Ubiti pa lezati 20 god u zatvoru?
Ja ne nosim jer znam da bih upotrebila a sta mi to treba u zivotu.
Poenta je pobeci, ne ubiti
znaci najmanje 5 puta mi je neko stavio pistolj na glavu....uvijek zbog sranja nekih drugih ljudi))
gornji blok, bočni i donji blok
i naravno kontra udarac
mada mi je toljaga najpraktičnije sredstvo...nekako nema alternativu
Da ne trosim reci.
Zar mi nije jednostavnije da kupim elektrosoker ili taj bibersprej?
A gde ima da se kupi taj biber sprej?
Gde kupujes to lunasa?
I nije nuzno da samo muskarci napadaju zene.
- - - - - - - - - -
Mene je licno strah pistolja i nozeva, kljuceva, jer mislim da bi ih u momentu ladno upotrebila. U afektu.
Бибер спреј: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/suzavac-biber-sprej/
- - - - - - - - - -
Иначе, данас је на фејсу изронио снимак како кретенчина спопада девојчицу од 12 година у трамвају.
Трамвај јесте празан али сви окрећу главу од присутних.
Згрозила сам се прво самом чињеницом да неко дете, ни криво ни дужно, доживи тако нешто. А онда и реакцијом околних бабетина.
Да ниједна није устала и лупила о врата макар возачу трамваја, ако се већ плаше сукоба да манијаком. Страшно.
Први пут у реалном животу сам видела тако нешто и заиграо ми је желудац.
Zene moje,
Spremne da bezite?
Zene moje,
Spremne da bezite?
Бибер спреј: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/taktika/suzavac-biber-sprej/
- - - - - - - - - -
Иначе, данас је на фејсу изронио снимак како кретенчина спопада девојчицу од 12 година у трамвају.
Трамвај јесте празан али сви окрећу главу од присутних.
Згрозила сам се прво самом чињеницом да неко дете, ни криво ни дужно, доживи тако нешто. А онда и реакцијом околних бабетина.
Да ниједна није устала и лупила о врата макар возачу трамваја, ако се већ плаше сукоба да манијаком. Страшно.
Први пут у реалном животу сам видела тако нешто и заиграо ми је желудац.
Zene moje,
Spremne da bezite?
Вреде ли ишта они метални пендреци на извлачење, као шипка, чини ми се да то користи Мила Јововић у филму Резидент ивл...
gornji blok, bočni i donji blok
i naravno kontra udarac
mada mi je toljaga najpraktičnije sredstvo...nekako nema alternativu
Pa sad... Da naletiš na ludaka koji nema problem da iz čista mira uradi ovo da li si sigurna da bi u sekundi odreagovala? Drugo je kad si na ulici i možeš makar da probaš da bežiš. Ne bi ni većina mlađih odreagovalo osim ako ne reaguju iz gomile ili ako su jaki kao bikovi. Šta zaista očekivati od baba verovatno sa osteoporozom? Dovoljno je da je gurne.
- - - - - - - - - -
Bili eksperimenti gde novinarka u centru Beograda pada u nesvest i snima se reakcija ljudi na promenom Trgu koji je kao osinjak. Žena se napadala pre nego što joj je jedna žena prišla da joj pomogne, prska vodom, pridrži je. A ovamo bi sa pijanim manjakom svi potrčali da se raspravljaju u gotovo praznom tramvaju.