Čime se bavite u životu?

molim moderatora koji mi je izmenio uvodni post da se oglasi i objasni zašto je to uradio. :rtfm:
jel ovde zabranjeno bilo šta reći o moderatorima? šta je loše u tome što sam pitao i šta rade u životu administratori koji imaju stotine hiljada poruka na forumu. objavljuju desetine tema dnevno, prisutni su ovde 24/7. interesuje me kako je moguće da neko ima toliko baš slobodnog vremena? hoću i ja tako da ne moram ništa da radim i da imam toliko slobodnog vremena!
Баве се отварањем тема, покушавањем да буду духовити и брисањем свега што им се не свиђа.

Тако да није тачно да ништа не раде :kez: Раде људи, убише се. Зној им се с лица слива на тастатури.

Баве се отварањем тема, покушавањем да буду духовити и брисањем свега што им се не свиђа.

Тако да није тачно да ништа не раде :kez: Раде људи, убише се. Зној им се с лица слива на тастатури.
Realno da nema moderatora na sta bi licilo ovo mesto? Ili svako drugo online mesto gde anonimni ljudi pisu..
Bilo bi opsteg y.e.ba.nja keve, rasistickih i nacionalistickih poruka, trolovanja do besvesti.
OK, neki nasi moderatori su malo previse samozaljubljeni pa se ne moze reci da je pop-pop a bob-bob, pogotovo ako se dovedu njihove lazi na cistac ili im se dirne u sujetu (meni je tu "omiljeni" moderator dodjos u Ujvidek, koliko li je smo on mojih poruka izmenio ili obrisao, krajnje sujetan covek, zato i ne pisem po njegovim temama).

Realno da nema moderatora na sta bi licilo ovo mesto? Ili svako drugo online mesto gde anonimni ljudi pisu..
Bilo bi opsteg y.e.ba.nja keve, rasistickih i nacionalistickih poruka, trolovanja do besvesti.
OK, neki nasi moderatori su malo previse samozaljubljeni pa ne moze reci da je pop-pop a bob-bob, pogotovo ako se dovedu njihove lazi na cistac ili im se dirne u sujetu (meni je tu "omiljeni" moderator dodjos u Ujvidek, koliko li je smo on mojih poruka izmenio ili obrisao, krajnje sujetan covek, zato i ne pisem po njegovim temama).
ko je taj?!

čime se bavite u životu?
šta ste po zanimanju, ako smem da pitam?
za pojedine članove foruma znam, ali za većinu nemam pojma,

da li ste zadovoljni svojim poslom/profesijom? da li bi/ste nešto menjali ili unapredili?

eto da ja počnem prvi...
dipl. inž. termotehnike, radim kao Projektmanager, često sam za računarom, pa mi učešće na forumu dođe kao predah od posla. uglavnom pišem iz firme dok sam na poslu... popodne/uveče/vikendom ređe..

Hvala unapred na odgovorima
I ja sam često na računaru. 2022 u julu mesecu sam položio ispit iz digitalnog marketinga kod gugla i dobio njihov sertifikat. Sebe sam nazvao Google Expert sa iskustvom u radu sa Google Oglasima, Google Mapama i izradom veb sajtova po Google standardima. Kao stručnjak za Google proizvode, pomažem vlasnicima privatnih firmi da se na jedinstven način predstave na internetu.

I ja sam često na računaru. 2022 u julu mesecu sam položio ispit iz digitalnog marketinga kod gugla i dobio njihov sertifikat. Sebe sam nazvao Google Expert sa iskustvom u radu sa Google Oglasima, Google Mapama i izradom veb sajtova po Google standardima. Kao stručnjak za Google proizvode, pomažem vlasnicima privatnih firmi da se na jedinstven način predstave na internetu.

OK, neki nasi moderatori su malo previse samozaljubljeni pa se ne moze reci da je pop-pop a bob-bob, pogotovo ako se dovedu njihove lazi na cistac ili im se dirne u sujetu (meni je tu "omiljeni" moderator dodjos u Ujvidek, koliko li je smo on mojih poruka izmenio ili obrisao, krajnje sujetan covek, zato i ne pisem po njegovim temama).
Ха! Коме си нашао да пишеш ове ствари! Заменику директора Моралне Полиције Србије!

Наравно да форум треба да буде модерисан. Штавише, овај форум би могао да буде још строжи кад су у питању неке ствари, али ради се о томе да треба знати како а ови наши модератори и администратори доказано немају појма.

Ха! Коме си нашао да пишеш ове ствари! Заменику директора Моралне Полиције Србије!

Наравно да форум треба да буде модерисан. Штавише, овај форум би могао да буде још строжи кад су у питању неке ствари, али ради се о томе да треба знати како а ови наши модератори и администратори доказано немају појма.
Pa moras da uzmes u obzir da oni to rade za sitnu nadoknadu. Neces naci kvalitetnije ljude za takav posao za tako malo koristi.

Edit.
E istrolovasemo coveku temu zesce. Da malo stanemo.

moderatori nemaju nadoknadu
Који? Сви? Већина? Неки? Знаш проверено да Сенсеј нема никакву надокнаду? Чему онда толики труд да одржи форум живим и то отварањем глупих тема које га очигледно не занимају? Много је то труда за шта?

Pa moras da uzmes u obzir da oni to rade za sitnu nadoknadu. Neces naci kvalitetnije ljude za takav posao za tako malo koristi.
Не прихватам то као оправдање. Немају од чега да живе па дај шта даш? А шта ћемо с онима који немају никакву надокнаду? Зашто се ватају посла који не знају да обављају? И ако не зна, зашто нема жељу да научи од других? И не ради се све због пара. Ту су хобији. А људи кроз хобије могу свашта нешто да науче. Можда им се свиђа друштвени статус модератора? Као "Види ме, фаца сам, ја сам модератор на Крстарици, бришем постове људима?"

Back