Totalno ste ga uzeli za sebe. Samo izvolite, dapače. Donosite parlamentarne deklaracije o čoveku koga je u Srbiji pojelo vreme, a Amerikanci pustili iz ćorke da destabilizuje region. Nemate nacionalnu ideologiju sem antisrpstva. Vi, koji visite po srpskim forumima šljašteća ste potvrda te teze.
Tako je to kad se na vrelu hrvatske duhovnosti samo miševi napojiti mogu, pa se gleda samo u komšijsko dvorište.![]()
Previše se značaja daje tome liku, to definitivno. Ali treba imati na umu jednu stvar, a to su dvije stvari. Mnogo ljudi u Srbiji, dan danas misli upravo isto što on govori. Tako i na ovom forumu, koji ti proglašavaš srpskim forumom, iako ja mislim da bi to primarno trebao biti forum svih forumaša, bez obzira odakle isti dolaze odnosno bez obzira na naciju. No, htio sam reći da i na ovom forumu postoje ljudi koji u dlaku dijele određena stanovništva istog tog Šešelja, a tiču se jezika, kulture i nacije, kao i negiranja Hrvata, i proglašavanja hrvata štokavaca, za odnarođene srbe katolike i tome slično. Ja ne vidim neke veće razlike, vidiš li ti?