- Poruka
- 23.504
Aj probaj ti da napravis i za 30 minuta. Ni Boris ni Freak ne uspevaju a ti ces da uspes.I jos nisi napravio profil...pa to je 3 min posla+1min slika ukupno 4min
zatucani ste vi cigani sa tehnologijom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj probaj ti da napravis i za 30 minuta. Ni Boris ni Freak ne uspevaju a ti ces da uspes.I jos nisi napravio profil...pa to je 3 min posla+1min slika ukupno 4min
zatucani ste vi cigani sa tehnologijom![]()
A sto mi onda ne napravite vi?a napraviti profil na FB je zajebano u pm.
Odmah si ovde pao na ispitu!E cigo cigo za to se uci skola
sta ti je tesko lebati?
ukucas tvoj mail
ime i prezime ...sigurnosnu sifru i to je to....
i jos neke sitnice se popune tipa Drzava,nacionalnost itd....
vremenska zona
Odmah si ovde pao na ispitu!![]()
![]()
Pa zar mislis da nas trojica ne bismo to mogli da uradimo da je to tako kako ti lupetas?![]()
![]()
![]()
Odmah si ovde pao na ispitu!![]()
![]()
Pa zar mislis da nas trojica ne bismo to mogli da uradimo da je to tako kako ti lupetas?![]()
![]()
![]()
dobro vece momci...da ne dodjem praznih ruku evo dala vasem osoblju da vas posluzi
![]()
Ja cu drzace. Pivo ne smem.dobro vece momci...da ne dodjem praznih ruku evo dala vasem osoblju da vas posluzi
![]()
Fala na komplimentu. A kako se zovu oni koji kazu da mogu pa ne probaju?Ti si idiot.......
SAMO INDIJANAC NE UME DA NAPRAVI PROFIl na FB...................
toliko
Samo ako iz njih probas da pijes mleko pa ti se zacrvene usi!pa od drzaca moze da se rikne![]()
Fala na komplimentu. A kako se zovu oni koji kazu da mogu pa ne probaju?![]()
![]()
![]()
Da si prvo pitao tako ne bih mislio da si glup. Ovako si pao na ispitu. Sada si na popravnom. Pitaj jos nesto pa cu da ti kazem. Za sada samo znas da ima neki problem.Ae mi bar kazi sta ti pravi problem?![]()