Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

:D:zurka:

Ilke ima fejs>??????

A NIJE me dodao????:sad2::rida::rida::rida::rida::rida::rida:

Ja sam poslao zahteve sebi, Generalu i Borisu. Tebi sam teo da on posalje, ali nije uvek sve kako se planira :(

Nemam!
crysmiley1.gif
crysmiley1.gif

Sad mi prave Boris i Freak pa im ne ide.
crysmiley1.gif

Dodji na colu zero, donesi komp, instaliracu ti win i mora da radi :)

Nasao sam gomilu Ilic Vladimira...........e sad koji si ti? :D

Onaj od kog si dobio zahtev :)

Ja sam haker u odnosu na njih........ ;)
moj profil sam napravio za nepunih 5min......zivota mi!

Ja sam moj brze ali nije problem da se napravi profil, vec je napravljen, nego ne moze da se loguje. Ne moze da ukuca nista u polja za mail i pass. Meni se jednom to desilo, pa sam kopirao podatke, ali kod Ilica ni to ne pomaze :( Sad sam mu reko da instalira drugi browser, a ako to ne uspe, ja bih formatirao C i instalirao Win ponovo. Ranije sam svasta experimentisao, cim nesto zaserem instaliram ponovo win i nema problema :)

Freak, nemoj da mu objasnjavas. Da mu se malo smejemo jos kako je glup! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Zar ja da izdam Generala :confused:

pa sto mi ne rekoste ranije................
instaliranje novog bronswera je bolja ideja..........
MADA pre bih rekao da je to do FB-a ;)

Nije, browser ga zeza, ne moze da vidi slike na krsti dok ih ne citira.
Ilicu jesi li pokusao po upustvu koje sam ti sinoc poslao?

Ako koristis Operu, moguce je da si selektovao onu opciju da ti ne pokazuje slike.
Ako ne, onda totalno ukloni taj browser preko task manager-a (alt+ctrl+delete) i proveri da nisu ostali neki log fajlovi ili neki cookies, proveri i u folderu u kom sacuvava podatke.
Kad sve to odradis, instaliraj ponovo dati browser. Ako ne bude htelo - skeniraj komp nekim spyware programom da proveris da ti nesto nije upalo....

Ako koristis Operu, moguce je da si selektovao onu opciju da ti ne pokazuje slike.
Ako ne, onda totalno ukloni taj browser preko task manager-a (alt+ctrl+delete) i proveri da nisu ostali neki log fajlovi ili neki cookies, proveri i u folderu u kom sacuvava podatke.
Kad sve to odradis, instaliraj ponovo dati browser. Ako ne bude htelo - skeniraj komp nekim spyware programom da proveris da ti nesto nije upalo....

opa,opa jeka kompjuteras:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back