Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.885
Ato se tice Aloveni ovo ono , Srbi i Poljaci fizicki vise lice nego Srbi i Rusi , a i Rusi i Poljaci nego Srbi i Poljaci ako to ima smisla
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi ruskinje vole da kuvaju, hoće ea rađaju, nikada nisu nadrkane i ne boli ih glava svaki dan. Jednostavno su savršene!
Njet ali uopste. Bas su duhovite i drustvene.Зар нису мало прохладно и укочене
Normalno kada su nas krkali turci 500 godina pa smo malo garaviAto se tice Aloveni ovo ono , Srbi i Poljaci fizicki vise lice nego Srbi i Rusi , a i Rusi i Poljaci nego Srbi i Poljaci ako to ima smisla
Kupaju se zimi meni bilo ladno da ih gledam pored reke 10°Зар нису мало прохладно и укочене
Nema ronveze sa Turcima i moje po Dalmaciji bilo pod Venecijom) nisu sigurno pa su visoki incrni, a ne mali i garavi ko Turci. Ilire su jos Hrci opisivaki kao jako visoke, mesanje Slovena i Ilira i jos po necega je stvorilo gzinobe na ovim prostorima. A Ruse su osnovali Barjazi iz Svedske toliko o costom slovenstvu.Normalno kada su nas krkali turci 500 godina pa smo malo garavi
Jeste a pogledaj grke svi apoloniNema ronveze sa Turcima i moje po Dalmaciji bilo pod Venecijom) nisu sigurno pa su visoki incrni, a ne mali i garavi ko Turci. Ilire su jos Hrci opisivaki kao jako visoke, mesanje Slovena i Ilira i jos po necega je stvorilo gzinobe na ovim prostorima. A Ruse su osnovali Barjazi iz Svedske toliko o costom slovenstvu.
Isto vazi i za Beloruse i Ukrose, to je jedan narod.
Xrugi eri
Hahahhaha z e bani su xD bar koliko sam ja video padaju nase na njihJeste a pogledaj grke svi apoloni
Ma nama, njima su kepi crni i to . Slazem se ha sa tobom, al na is ta svasta vidim od nasih devojaka xDJedan grk u milion izgleda normalno. Žene još gore male ružne dlakave garave gice
jedna moja ruskinja arlauce kao Tarzan....To moze svaka.
Samo joj das onu keramicku pticicu sto se sipa voda u nju i ima pistaljku umesto repa.
ja imam 5 ruskinja brate i svaka zvuci ko balalikajedna moja ruskinja arlauce kao Tarzan....
treba jednom svih 5 horski da odstenjaju....da cujemo na sta to lici.... kaaaaaljin,kaljin-ka-ma-ja......ja imam 5 ruskinja brate i svaka zvuci ko balalika
aha i na kraju svaka udje u suknju ove druge i pretvore se u jaje ko babuske. i skakucu okolo ihihi hihihi Sasha, vratij se meni ja tek volem.treba jednom svih 5 horski da odstenjaju....da cujemo na sta to lici.... kaaaaaljin,kaljin-ka-ma-ja......
tovaris Drug Napokonajooj brate gde odoh ja u neke cudne korene ko da sam na cudnim pecurkama.
Zayebavam se brate, sta ti je? sto se ljutis?tovaris Drug Napokon
xaxaxa....to je ruskiZayebavam se brate, sta ti je? sto se ljutis?
sta znaci tovaris na ruskom?xaxaxa....to je ruski
nesto kao drug-prijateljsta znaci tovaris na ruskom?