Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.036
samo mi još ruskinje fale
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruskinje su telesno solidne ali temperamentom totalno neprivlačne. Vrlo retko može da uspe veza između nekog sa ovih prostora i Rusa zbog ogromnih razlika u mentalitetu. Srbima su od tih istočnih Evropljana najpribližniji Ukrajinci iz zapadne Ukrajine, eventualno Moldavci sa ex SSSR prostranstva.
Samo za keks savrseneMa kakvi ruskinje vole da kuvaju, hoće ea rađaju, nikada nisu nadrkane i ne boli ih glava svaki dan. Jednostavno su savršene!
Hitno kod okuliste.A ove sto su dosle kod nas sve krševi koji rade remote u IT-u, bukvalno dve nisam video da kazes "kakva riba"
Ti to iz iskustva? Nesto si mi zelen sto se tice Ruskinja brateZa sve, odmah žele decu i vole da rade, kuća blista!
Ima jedna julie_nyu snima se po instagramu i tiktoku kako živi u Srbiji. Lepa ko bombonka, a sise ko avion.A ove sto su dosle kod nas sve krševi koji rade remote u IT-u, bukvalno dve nisam video da kazes "kakva riba"
Hitno kod okuliste.
Ima jedna julie_nyu snima se po instagramu i tiktoku kako živi u Srbiji. Lepa ko bombonka, a sise ko avion.
Imam averziju na mršave. Pored mene tanko žensko čeljade je bezbedno i na pustom ostrvu posle 10 godina.Pogledah, pa brate i ti bi mogao malo da dignes standarde, a ona bi mogla u teretanu da smrša
Njene sise bukvalno vise kad je skines, uostalom skini je pa ces videti
"Abs on a skinny guy is like big tits on a fat chick. They don't count."
Iskreno, nije bas moj tip. Ok za par bambusanja. Papi had waaay better
Pa ako hoces klasu, moras da imas novcanik. Takve su Ruskinje jbgNisam ti ja sponzorušak da gledam bogate ruskinje mene zanimaju cicate
Garant prosecne.Ma kakvi one nisu u tom fazonu barem ne ove koje sam ja upoznao i raubujem. Bitno im je da nisi ludak i alkos. Imaju pare, rade, vredne, kuvaju, hoće da rađaju što je meni najbitnije. Ne bole ih glava non stop
Skup im Beograd. Mada ima ih i ovde. Al dve ne videh da su bas top, lepse su nase. Mozda i nisu, al najlepse Ruskinje nisu ovde nazalost hahaNovi Sad pun krcat
E to da. Pa fine te ITovke, streberke, nisu iskompleksirane u vezi visineJel neko primetio da su obije rusa (par) obavezno iste visine? Nema ono niska riba visok muškarac.
isleeno, lepe su, i seedjuju se dosta, msms drze do sebe Imam u komsiluku sredi se ko za modnu pistu do prodavnice.Skup im Beograd. Mada ima ih i ovde. Al dve ne videh da su bas top, lepse su nase. Mozda i nisu, al najlepse Ruskinje nisu ovde nazalost haha