Cicate ruskinje gde to ima?

Gde ima malo jačih babuški? Jel vido to neko?

Babuška-–-riba-koja-je-osvojila-naše-reke-5.jpg

:malav:

Hitno kod okuliste.

Hitno podigni svoje standarde, stojim iza onoga sto sam rekao o Ruskinjama koje su se doselile u Srbiju. Sve ruske prepicke su na nekim elitnim lokacijama tipa Monako, Dubai, Nju Jork, a ne ovde.

Ima jedna julie_nyu snima se po instagramu i tiktoku kako živi u Srbiji. Lepa ko bombonka, a sise ko avion.

Pogledah, pa brate i ti bi mogao malo da dignes standarde, a ona bi mogla u teretanu da smrša 🤔

Njene sise bukvalno vise kad je skines, uostalom skini je pa ces videti :lol:

"Abs on a skinny guy is like big tits on a fat chick. They don't count."

Iskreno, nije bas moj tip. Ok za par bambusanja. Papi had waaay better :mrgreen:

Poslednja izmena:
Pogledah, pa brate i ti bi mogao malo da dignes standarde, a ona bi mogla u teretanu da smrša 🤔

Njene sise bukvalno vise kad je skines, uostalom skini je pa ces videti :lol:

"Abs on a skinny guy is like big tits on a fat chick. They don't count."

Iskreno, nije bas moj tip. Ok za par bambusanja. Papi had waaay better :mrgreen:
Imam averziju na mršave. Pored mene tanko žensko čeljade je bezbedno i na pustom ostrvu posle 10 godina.

Ma kakvi one nisu u tom fazonu barem ne ove koje sam ja upoznao i raubujem. Bitno im je da nisi ludak i alkos. Imaju pare, rade, vredne, kuvaju, hoće da rađaju što je meni najbitnije. Ne bole ih glava non stop🤗

Skup im Beograd. Mada ima ih i ovde. Al dve ne videh da su bas top, lepse su nase. Mozda i nisu, al najlepse Ruskinje nisu ovde nazalost haha
isleeno, lepe su, i seedjuju se dosta, msms drze do sebe Imam u komsiluku sredi se ko za modnu pistu do prodavnice.
E sad dal im je skup BG ne znam al je NS zbog njih poskupeo jako.
Uglavnom su to imcuniji Rusi, NS je jednostavno manji pa vise bodu oci. A i kao svakako veoma etnicli saren grag lakse im je da se uklope, vec imaju skžboje lagice, mesta gde izlaze i druze se, upoznaju itd

Back