Chris Cornell

Chris je naljlepsi covek u svetu muzike posle Axl-a,i extra vokal......meni je mnogo lepsi sa dugom kosom,ali nije los ni sa kratkom.....

Prilozi

• Chris Cornell 2.gif
    Chris Cornell 2.gif
    42,5 KB · Pregleda: 12
  • Chris Cornell 3.gif
    Chris Cornell 3.gif
    26,6 KB · Pregleda: 10
  • Chris Cornell 4.gif
    Chris Cornell 4.gif
    47,9 KB · Pregleda: 12
Čula sam za njega, tj kako peva još od Balck hole sun, Soundgarde. Ta pesma sigurno spada u sto najznačajnijih u istoriji muzike

Ja sam jos 1991 kada se vrtela pesma Rusty Cage, a Black Hole Sun je ako ne u 100 najznacajnijih u istoriji muzike sigurno u 100 najznacajnijih u periodu od 80-tih do sada

Ja sam jos 1991 kada se vrtela pesma Rusty Cage, a Black Hole Sun je ako ne u 100 najznacajnijih u istoriji muzike sigurno u 100 najznacajnijih u periodu od 80-tih do sada

Vidiš, to nisam čula. Sviđa mi se i stvar od Temple of the Dog "Hunger Strike" ! Naravno temu za Bonda 007 je napravi odlično. Ima tu sigurno još, kažem hoću malo da pročačkam pa onda mogu više da pričam o tome. ;)

Prvo sto sam cuo od coveka je Unplugged in Sweeden... sasvim slucajno... nakon toga sam poskidao sve sto postoji... vidim da se vecina slaze oko njegovog glasa, tako da evo i moj glas, za najbolji glas :]]]

e jerbem li ga, Badmotorfinger sam morao da skinem u .flac formatu pre svega zbog pesme Jesus Christ Pose de je zadovoljavajutje iskoristio svoje glasovne mogutjnosti, kvalitetan sound za kvalitetno dranje.

Back