Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Stvarno pojačava?
Hmmm
Hmmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci drzi joj covek saku na grlu i steze..ako npr oboje orgazmiraju u isto vreme on vise nema osecaj koliko je jako steze.Zašto bi neko želeo da ima kontrolu dok orgazmira, orgazam je bukvalno suprotno od kontrole
Važno je samo da je u kontrolisanom okruženju, i sve ok
Sto ne vezbas da svrsis samo mislima, mnogo je zanimljivijeStvarno pojačava?
Hmmm

Pa ne mogu da zamislim situaciju u kojoj je partner toliko van sebe, iskrenoZnaci drzi joj covek saku na grlu i steze..ako npr oboje orgazmiraju u isto vreme on vise nema osecaj koliko je jako steze.
Samo u snu. Može i na javi?Sto ne vezbas da svrsis samo mislima, mnogo je zanimljivije![]()
Ovo je tako lepo.Ako ste, dakle, ako se prostim jezikom rečeno "ne volite" ili iz kog razloga ste (vi i vaš partner) inhibirani onda priroda vuče na neke grubije zahvate kao da želiš to sranje da razbiješ i da se stopiš najzad s nekim.
Kazu ljudi da mozeSamo u snu. Može i na javi?
Mislim čula sam za to od Ave Karabatić.
Jedno je koliko ko voli grubo.Moje iskustvo je sledeće, mada sam tu priču pričala, kad su ljudi distancirani izbija na agresiju. Tačka.
Dakle, ako se prostim jezikom rečeno "ne volite" ili iz kog razloga ste (vi i vaš partner) inhibirani onda priroda vuče na neke grubije zahvate kao da želiš to sranje da razbiješ i da se stopiš najzad s nekim.
Tako sam ja doživela taj neki seksualni momenat kad sam prvi put imala želju da budem malo gruba i da se sa mnom isto tako bude.
Pa...Jedno je koliko ko voli grubo.
Sasvim drugo kad ostaje bez kiseonika da bi pojacao orgazam i klati se na ivici smrti
klati se na ivici smrti
Tako je, la petite mort!Orgazam je mala smrt, jer tako Eurus.
Cuj ne pomislja, imaju zajednicu ljudiAli niko ne priča o ovome. Zašto sve mora da se dovede do ekstrema, na koji niko ne pomišlja.
To sestro!Ja planiram veceras da umrem nekoliko puta
zabole me q dal' te pali, govorim hipoteticki jednu od mnogih varijanti...svaka zena je simptomaticno kilava na nesto...to se lako utvrdi preko ociju, ne moze vakoVidiš, blindfold me ne pali uopšte

i taman se jedno drugom nametnete sa prvim penzionim cekomukusa kad su kinkovi u ptanju, i vrlo važno - sličnog stepena narcizma
Ima i drugi tip, koji se otkriva polako, nenametljivo

ljubavnik se ne trazi sestro, on ti je kao brat koga nemaskako se traži dobar ljubavnik?
ajde žene šta ste se stisle za recept

Što se ljutiš, Makizabole me q dal' te pali
Srećno, šta da ti kažem.Ja planiram veceras da umrem nekoliko puta

stojis mi sa obe ruke na shtaci a moram da pishamŠto se ljutiš, Maki![]()
ne pricamo o kulinarskoj obradi mesa no o qaranjuNe privlaci me, jedino nezna obrada vrata mi je soo sexy. Ali ako je Fkw twigs u pitanju, onda - da![]()