barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
Ako je tako, pazi da ti ne upadne debelo parce mesa u grlo.ne pricamo o kulinarskoj obradi mesa no o qaranju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je tako, pazi da ti ne upadne debelo parce mesa u grlo.ne pricamo o kulinarskoj obradi mesa no o qaranju
Jedno je umetnicki performans, da se razumemoMa nema, kazem ja, sve je stvar motivacije![]()
A mozda covek voli debeloAko je tako, pazi da ti ne upadne debelo parce mesa u grlo.
to moze nakon 50 god braka 
Pa umetnicki performans, to i kazemJedno je umetnicki performans, da se razumemo![]()

Suma Striborova je to, ja ti kazem.A mozda covek voli debelo

Kamo srece da si na vreme pocela, danas bi ti taj deo tela bio otporan na metke.pff.. da me davi dok me *to moze nakon 50 god braka
![]()

Nisam sigurna, imam vrat ko zirafa brzo bi mi dokrajcioKamo srece da si na vreme pocela, danas bi ti taj deo tela bio otporan na metke.![]()

Steta, a taman sam hteo da ti predlozim jednu jacu masazu celog telaNisam sigurna, imam vrat ko zirafa brzo bi mi dokrajcio![]()

Trebalo bi da bude prirodno da devojka uziva u submisivnosti prema muskarcu...a malo davljenja je sigurno dobro doslo...a posle ide mazenjeNema to veze sa feminizmom...Ja podivljam na agresiju,i najmanju...Izgleda sam vise sado nego mazo
pff.. da me davi dok me *to moze nakon 50 god braka
![]()
Sa mnom nema ko fol ili real fight ili mazenje, nista izmedjuSteta, a taman sam hteo da ti predlozim jednu jacu masazu celog tela![]()
Pa tek tad ce strastveno pozeljeti da me zadaviNe, nego nakon što mu upoznaš roditelje

Rekoh promasila sam temu,nisam videla svrhu o tome da se prica u smislu jaceg zahvata stiskanja,sto je normalno jel,na bilo kom delu tela.Trebalo bi da bude prirodno da devojka uziva u submisivnosti prema muskarcu...a malo davljenja je sigurno dobro doslo...a posle ide mazenje
dalje...?Rekoh promasila sam temu,nisam videla svrhu o tome da se prica u smislu jaceg zahvata stiskanja,sto je normalno jel,na bilo kom delu tela.
Bas da se gusi(nedostatak vazduha izvesno vreme),neka hvala,nisam za sado mazo varijante.Svi smo drugaciji.
Vise se palim na druge stvari koje opet mogu biti vezani za adrenalin ali u drugoj formi![]()
To vec ne bi bilo vezano za ovu konkretnu temudalje...?

Vise se palim na druge stvari koje opet mogu biti vezane za adrenalin ali u drugoj formi![]()
vezano je ako je glava u pitanjuTo vec ne bi bilo vezano za ovu konkretnu temu![]()
svaka vulva ima zube...ako nis znao pridji joj blize...ako smesKao npr. hobotnice u vulvi, znamo.

nijevezano je ako je glava u pitanju
a sto onda pominjes nizbrdo ako nes da pricas o tome
Nije pod temu Choke mea sto onda pominjes nizbrdo ako nes da pricas o tome
da se tema zove sta vas uzbudjuje ili sl... 
dobro...sad znamo da mozes da se uzbudisNije pod temu Choke meda se tema zove sta vas uzbudjuje ili sl...
![]()

Čoko bananicaVećina koje pitam, vole.
Ali moramo prvo malo naučne teorije da ubacimo, jer nije tako jednostavno, pa će se završi kao na temi nešto, nešto, hobotnice.
Feministkinje imaju tu tendenciju da budu hardkor socijal konstruktivisti i misle da je sve društvena izmišljotina u čijoj osnovi leži nefer odnos moći i stoga degradirajuće. A mene to smara, više volim evolutivnu biologiju, i da vidim kako je priroda napravila da nešto bude lepo za obe strane.
Vrat je kod svih životinja mesto gde život može vrlo lako da se prekine, na nekoliko različitih načina.
Kao i kad vam životinja izvrne najranjiviji deo svog tela, tako i čovek kad vam da vrat, znači da vam veruje i da vam se bezuslovno prepušta.
Tako, ono što može biti mesto grubosti, je za toliko lepše kad je mesto nežnosti.
Šta mislite, a
![]()
Ako ne znate šta mislite, ispratite svoju reakciju na sliku, pa razmislite