Choke me

Izvinite, ali kako neko odavde nije smuvao stugotsa pre njegove devojke :mrgreen:

56cd0e5e35269f95c3c3095ea881869a75b36bfef3e5238fbaf68582227a479d.jpg

Pa, kao što vidiš, nema jedinstvenog objašnjenja. A mnogo ljudi ima unutrašnji konflikt povodom ovakvih stvari.
Па да, нити ћеш га добити.

Ово је везано за страст, која је осећање. Људи на своја осећања различито реагују, ми их градимо на основу личних искустава.

Узмемо баналан пример, везан за овај пдф, двојица тинејџера губе невиност слушајући исту песму, рецимо, S&M од Ријане :mrgreen:

Први је имао сасвим добро искуство, док је другом била ноћна мора.

Први ће моћи опет да се секса уз ту песму и она ће изазивати позитивно осећање, док ће други да зачепи уши сваки пут кад је чуо.

Е исто је и овде. Замисли да је једна девојка у детињству злостављана у породици, и да су умели често да је хватају за врат. Хоће ли јој пријати тако нешто током секса? Сумњам.

Само један пример, може бити хиљаде других да то једној девојци не би пријало.

Ти си се у ствари дохватила психологије, а ово је само мали делић те теме.

Е исто је и овде. Замисли да је једна девојка у детињству злостављана у породици, и да су умели често да је хватају за врат. Хоће ли јој пријати тако нешто током секса? Сумњам.
Rekla sam da je vrat mesto i grubosti i nežnosti, kao i potencijalno sve u seksu.

Ljudi sa traumom imaju tendenciju da je ponovno "odigravaju", i to upravo u seksu, jer žele da "preprave" inicijalno traumatično iskustvo, sa nekim kome bezuslovno veruju.

Naravno da sve što potpada pod nepristanak ne dolazi u obzir.

Rekla sam da je vrat mesto i grubosti i nežnosti, kao i potencijalno sve u seksu.

Ljudi sa traumom imaju tendenciju da je ponovno "odigravaju", i to upravo u seksu, jer žele da "preprave" inicijalno traumatično iskustvo, sa nekim kome bezuslovno veruju.

Naravno da sve što potpada pod nepristanak ne dolazi u obzir.
Чешће се догађа да их то нешто тригерује и одведе у ружан флешбек из прошлости.

Тај ПТСД може бити јако зајебан.

Мада има и таквих који изазивају намерно ''одигравање'', ал' то се такође не заврши добро у већини случајева.

Чешће се догађа да их то нешто тригерује и одведе у ружан флешбек из прошлости.

Тај ПТСД може бити јако зајебан.

Мада има и таквих који изазивају намерно ''одигравање'', ал' то се такође не заврши добро у већини случајева.
Slažem se sve, zato sa ovakvim stvarima treba pažljivo.

Па да, нити ћеш га добити.

Ово је везано за страст, која је осећање. Људи на своја осећања различито реагују, ми их градимо на основу личних искустава.

Узмемо баналан пример, везан за овај пдф, двојица тинејџера губе невиност слушајући исту песму, рецимо, S&M од Ријане :mrgreen:

Први је имао сасвим добро искуство, док је другом била ноћна мора.

Први ће моћи опет да се секса уз ту песму и она ће изазивати позитивно осећање, док ће други да зачепи уши сваки пут кад је чуо.

Само један пример, може бити хиљаде других да то једној девојци не би пријало.

Ти си се у ствари дохватила психологије, а ово је само мали делић те теме.

Ali ja mislim da upravo ljudi koji su trpeli nasilje u detinjstvu vole takav seks.

Naročito ako su ih roditelji bili za njihovo dobro. I ako nisu mnogo pokazivali nežnu ljubav.

Osim ako je ekstremno, onda je to trauma bez premca. I tužno je. Mi nikad ne preživimo svoje detinjstvo, samo naučimo ili ne da se nosimo s tim.

Većina koje pitam, vole.

Ali moramo prvo malo naučne teorije da ubacimo, jer nije tako jednostavno, pa će se završi kao na temi nešto, nešto, hobotnice.

Feministkinje imaju tu tendenciju da budu hardkor socijal konstruktivisti i misle da je sve društvena izmišljotina u čijoj osnovi leži nefer odnos moći i stoga degradirajuće. A mene to smara, više volim evolutivnu biologiju, i da vidim kako je priroda napravila da nešto bude lepo za obe strane.

Vrat je kod svih životinja mesto gde život može vrlo lako da se prekine, na nekoliko različitih načina.
Kao i kad vam životinja izvrne najranjiviji deo svog tela, tako i čovek kad vam da vrat, znači da vam veruje i da vam se bezuslovno prepušta.
Tako, ono što može biti mesto grubosti, je za toliko lepše kad je mesto nežnosti.

Šta mislite, a

cc26bc09b58be2e5a8ec3db5667a8001.gif

Ako ne znate šta mislite, ispratite svoju reakciju na sliku, pa razmislite

Meni se čini da se onima koji slepo slede nove svetske trendove u seksu ne piše dobro. Danas šamaranje, davljenje, šta sutra? Neće na tome stati. Mora da se izmisli nešto još radikalnije. Ebo šamaranje. Možda aperkat, možda kroše? Udaranje bejzbol palicom? Ili bar tenislim reketom? :mrgreen:

Ajde ljudi ne ganjajte đavla. Može strast da ponese i da se lako pređe granica. Šta ako se partner ili partnerka zamuti, onesvesti se ili ne daj bože ode? Šta onda?

Volite se, hebite se, ali nema potrebe da od jednog tako lepog i svetog čina praviti egzibiciju.

Ebali ih trendovi. I Tarantino. I sve zvezde Granda. :hahaha:

Back