Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A je li, ako i tebe cura malo pridavi, kako se osećaš?
Од чега све људи неће направити наукуAli moramo prvo malo naučne teorije da ubacimo

Pa, kao što vidiš, nema jedinstvenog objašnjenja. A mnogo ljudi ima unutrašnji konflikt povodom ovakvih stvari.Од чега све људи неће направити науку![]()
Voliš je line zajebavaj ovo je jedna od najboljih tema koje sam ikad video ovde
ne nego kako je napisana i i promišljenaVoliš je li
Pa to je Eurus pobogu, naravno da je lepo napisana i promišljenane nego kako je napisana i i promišljena
Izvinite, ali kako neko odavde nije smuvao stugotsa pre njegove devojke![]()
Па да, нити ћеш га добити.Pa, kao što vidiš, nema jedinstvenog objašnjenja. A mnogo ljudi ima unutrašnji konflikt povodom ovakvih stvari.
Kad bih češće otvarala, tab bi morao da mi prepiše Krstaricu, pa se suzdržavamne zajebavaj ovo je jedna od najboljih tema koje sam ikad video ovde
Rekla sam da je vrat mesto i grubosti i nežnosti, kao i potencijalno sve u seksu.Е исто је и овде. Замисли да је једна девојка у детињству злостављана у породици, и да су умели често да је хватају за врат. Хоће ли јој пријати тако нешто током секса? Сумњам.
Чешће се догађа да их то нешто тригерује и одведе у ружан флешбек из прошлости.Rekla sam da je vrat mesto i grubosti i nežnosti, kao i potencijalno sve u seksu.
Ljudi sa traumom imaju tendenciju da je ponovno "odigravaju", i to upravo u seksu, jer žele da "preprave" inicijalno traumatično iskustvo, sa nekim kome bezuslovno veruju.
Naravno da sve što potpada pod nepristanak ne dolazi u obzir.
Slažem se sve, zato sa ovakvim stvarima treba pažljivo.Чешће се догађа да их то нешто тригерује и одведе у ружан флешбек из прошлости.
Тај ПТСД може бити јако зајебан.
Мада има и таквих који изазивају намерно ''одигравање'', ал' то се такође не заврши добро у већини случајева.
A kako bi reagovao, recimo, da ti cura stavi tarantulu u gaće. Ali domaću, pripitomljenu?Pa isto, valjda. Kao da ona hoće da dominira mnome. Ali nemam problem sa tim... mislim, nisam submisivne prirode u seksu, ali otvoren sam za podelu poslova lol.
Па да, нити ћеш га добити.
Ово је везано за страст, која је осећање. Људи на своја осећања различито реагују, ми их градимо на основу личних искустава.
Узмемо баналан пример, везан за овај пдф, двојица тинејџера губе невиност слушајући исту песму, рецимо, S&M од Ријане
Први је имао сасвим добро искуство, док је другом била ноћна мора.
Први ће моћи опет да се секса уз ту песму и она ће изазивати позитивно осећање, док ће други да зачепи уши сваки пут кад је чуо.
Е исто је и овде. Замисли да је једна девојка у детињству злостављана у породици, и да су умели често да је хватају за врат. Хоће ли јој пријати тако нешто током секса? Сумњам.
Само један пример, може бити хиљаде других да то једној девојци не би пријало.
Ти си се у ствари дохватила психологије, а ово је само мали делић те теме.
A kako bi reagovao, recimo, da ti cura stavi tarantulu u gaće. Ali domaću, pripitomljenu?
TarantulicaKauču, dosta sa osmokrakastim živuljkama danas, porfavor.

Većina koje pitam, vole.
Ali moramo prvo malo naučne teorije da ubacimo, jer nije tako jednostavno, pa će se završi kao na temi nešto, nešto, hobotnice.
Feministkinje imaju tu tendenciju da budu hardkor socijal konstruktivisti i misle da je sve društvena izmišljotina u čijoj osnovi leži nefer odnos moći i stoga degradirajuće. A mene to smara, više volim evolutivnu biologiju, i da vidim kako je priroda napravila da nešto bude lepo za obe strane.
Vrat je kod svih životinja mesto gde život može vrlo lako da se prekine, na nekoliko različitih načina.
Kao i kad vam životinja izvrne najranjiviji deo svog tela, tako i čovek kad vam da vrat, znači da vam veruje i da vam se bezuslovno prepušta.
Tako, ono što može biti mesto grubosti, je za toliko lepše kad je mesto nežnosti.
Šta mislite, a
![]()
Ako ne znate šta mislite, ispratite svoju reakciju na sliku, pa razmislite