Choke me

Meni se čini da se onima koji slepo slede nove svetske trendove u seksu ne piše dobro. Danas šamaranje, davljenje, šta sutra? Neće na tome stati. Mora da se izmisli nešto još radikalnije. Ebo šamaranje. Možda aperkat, možda kroše? Udaranje bejzbol palicom? Ili bar tenislim reketom? :mrgreen:

Ajde ljudi ne ganjajte đavla. Može strast da ponese i da se lako pređe granica. Šta ako se partner ili partnerka zamuti, onesvesti se ili ne daj bože ode? Šta onda?

Volite se, hebite se, ali nema potrebe da od jednog tako lepog i svetog čina praviti egzibiciju.

Ebali ih trendovi. I Tarantino. I sve zvezde Granda. :hahaha:
Tarantula u gaće, da ne?

Većina koje pitam, vole.

Ali moramo prvo malo naučne teorije da ubacimo, jer nije tako jednostavno, pa će se završi kao na temi nešto, nešto, hobotnice.

Feministkinje imaju tu tendenciju da budu hardkor socijal konstruktivisti i misle da je sve društvena izmišljotina u čijoj osnovi leži nefer odnos moći i stoga degradirajuće. A mene to smara, više volim evolutivnu biologiju, i da vidim kako je priroda napravila da nešto bude lepo za obe strane.

Vrat je kod svih životinja mesto gde život može vrlo lako da se prekine, na nekoliko različitih načina.
Kao i kad vam životinja izvrne najranjiviji deo svog tela, tako i čovek kad vam da vrat, znači da vam veruje i da vam se bezuslovno prepušta.
Tako, ono što može biti mesto grubosti, je za toliko lepše kad je mesto nežnosti
.

Ovo boldovano je izgovor (cope) kojim se feministkinje koriste kako bi opravdale svoju ljubav ka nasilju i degradaciji u seksu. Drugim rečima, vole kad ih neko davi, šiba, tera da deepthroat-uju, ejakulira im po licu, vuče za kosu, ali instinktivno shvataju da se ti odnosi zasnivaju na relacijama moći izmedju muške dominantne grubosti i ženske podatne nežnosti, da evolutivno takve fantazije imaju to poreklo, pa onda smišljaju nekakve teorije o "najranjivijem delu tela", "verovanju i bezuslovnom prepuštanju" i slično. Medjutim stvari treba posmatrati bez oblaka iluzije i objektivno - ako čovek pogleda sliku koju si okačila, tu se vidi muškarac koji davi devojku jer i njega i nju to pali. A pali ih zato što ide iz okvira civilizovanog ka primalno-životinjskom pokoravanju. Isto tako i većina devojaka voli tokom seksa da ih muškarac vuče za kosu. To sigurno ne vole zbog toga što je hvatanje za kosu izraz milovanja i prepuštanja, nego zbog surovih implikacija koje idu uz to. Ja naravno nisam protiv toga da svako voli šta hoće, ali ne treba to maskirati nekakvim ušećerenim razlozima. Znamo vrlo dobro zašto mnogi muškarci i žene vole grub seks.

Pa ok sve to moze da bude seksi i da odstupa od dosadnog klasicnog seksa, ali da mi je omiljeno i nije...Nekako mi cak i deluje opet kao nekakav trend, poput nijansi sive i sekretarice.

^ Zato što ne želiš da se bonduješ.

Koje surove implikacije vučenja za kosu :rotf:

Meni je retko šta lepši osećaj od kose vezane u rep, pa povučene iz korena. Neretko sama sebi to uradim u toku dana, ili pitam nekoga da me povuče. Ehhh

Ali ja mislim da upravo ljudi koji su trpeli nasilje u detinjstvu vole takav seks.

Naročito ako su ih roditelji bili za njihovo dobro. I ako nisu mnogo pokazivali nežnu ljubav.

Osim ako je ekstremno, onda je to trauma bez premca. I tužno je. Mi nikad ne preživimo svoje detinjstvo, samo naučimo ili ne da se nosimo s tim.
Не знам, мени то више вуче на неки поремећај.

Боље је бојати се тих ствари и ружних сећања, него да ''уживаш" у њима.

То ће временом постајати горе и горе, што ће и приметити партнер, у овом случају да константно вучеш ка агресивном сексу.

Ал' свако има своје демоне, I guess.

То ће временом постајати горе и горе, што ће и приметити партнер, у овом случају да константно вучеш ка агресивном сексу.

Svako ima svoju Marinu. :mrgreen:

Je l ti znas sta je rodeo?

cc26bc09b58be2e5a8ec3db5667a8001.gif
Da li je ovo prošlo bez klasičnog tvrdog ishoda?

Volim :)
Vrat mi je dosta senzibilan.
Može poljubčić u vratić.
Može i davljenje.
Mogu i da davim.
Ali, mislim da treba naći tanku nit između agresije i pure pleaser - a. Tako da kapiram da može biti i zastrašujuće.
Hvala Bogu pa se seksamo samo s onim kog duže poznajemo, koji nas voli i kojem verujemo jer nestrpljivi nikako nismo.
da u pitanju je pre svega poverenje. ne zato što će da te rastavi od života jer je smotan, nego zato što će okolo da priča da nisi sasvim normalna...
trebalo bi da svaka žena ima po jednog čoveka od poverenja koji ume da leči seksualne inhibicije kod žena malim prljavim trikovima.

Back