Chelsea FC

Dobar vam je ovaj Hauard Veb :lol:
tumblr_mmc40ytv361r2wxnxo1_500.jpg

A Busketsu se smejali :D

Korektno od tebe Walken :) Nije u redu od njega naravno. I nije mu ovo prvi put da se glupira, secam se ove sezone u kupu pri vodjstvu od 4:0 je zalepio nekog lika ramenom, bez lopte, znaci bez ikakve potrebe, vodi se 4:0, resena utakmica. To se resava samo ostrm kaznom, nikako drugacije. Cujem da Barsa nudi 35 miliona funti, sto se mene tice moze da ide, jeste dobar igrac ali cesto zna da ispadne iz igre jako glupo, pored toga sto radi ovakve gluposti.

Korektno od tebe Walken :) Nije u redu od njega naravno.
Lik igra u još uvek zvaničnom šampionu Evrope, u najgledanijoj ligi i to protiv šampiona te lige, tako da prvo klub treba da ga kazni, jer veliki klub ne sme da stane u zaštitu igrača nakon ovakvog ponašanja ... Čelsi je otpustio Mutua zbog kokaina, tako da bi morali i Luiza da kazne zbog ove sramote, ****** sve titule ako ih etiketiraju kao ciganski klub kao što Barsu smatraju zbog sličnih stvari ...

Korektno od tebe Walken :) Nije u redu od njega naravno. I nije mu ovo prvi put da se glupira, secam se ove sezone u kupu pri vodjstvu od 4:0 je zalepio nekog lika ramenom, bez lopte, znaci bez ikakve potrebe, vodi se 4:0, resena utakmica. To se resava samo ostrm kaznom, nikako drugacije. Cujem da Barsa nudi 35 miliona funti, sto se mene tice moze da ide, jeste dobar igrac ali cesto zna da ispadne iz igre jako glupo, pored toga sto radi ovakve gluposti.
Ma gde njega prodavati lik je to0talno simpa :D
...a ima i lepu frizuru :lol:

Lik igra u još uvek zvaničnom šampionu Evrope, u najgledanijoj ligi i to protiv šampiona te lige, tako da prvo klub treba da ga kazni, jer veliki klub ne sme da stane u zaštitu igrača nakon ovakvog ponašanja ... Čelsi je otpustio Mutua zbog kokaina, tako da bi morali i Luiza da kazne zbog ove sramote, ****** sve titule ako ih etiketiraju kao ciganski klub kao što Barsu smatraju zbog sličnih stvari ...

E sad preterujes *******... mislim nece ga kazniti nema teorije ali nece ni stati u njegovu zastitu, jednostavno ostace po strani... ne mozes uporedjivati ovo i kokain :D

Je li to Barsa uradila Busketsu kad se to desilo?Ne?

sITUACIJA u klubu depresivna,ni ne pratim.Voljela bi da se vrati Murinjo samo da bi to vise apsolvirali jednom i gledali realnost bez ruzicastih naocara.
Benitezu je najbolja ideja u klubu bila sto je stavio Luiza na zadnjeg veznog.

Ma da provociram pisao bih nešto sarkastično protiv Čelsija, ali ovde ne vidim ništa trolersko što sam napisao ... Čelsi u sredu igra finale takmičenja u kom mu je i mesto, i Benfika će ih odvaliti jer nisu plaćenici ko plavci, igraju za grb na dresu ...

E to je provokacija :D ...

Ako je Celziju mesto u Ligi Evrope gde je onda mesto Mesiju koji tom istom Celziju nije uspeo dati gol u 8 utakmica? Verovatno u engleskoj drugoj ili trecoj ligi :D

Back